Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 60 935
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Marsy Green , аз моята я отварям след като приключи, за да изсъхнат хубаво.
За линиите - не знам. Пробвай да намалиш гланца

Аз мислех, че на затворено трябва да съхнат  Blush Значи така ще направя довечера.

А всъщност кое е правилното - да съхнат при затворена или при отворена съдомиялна?

Yanina_, моята е Аристон. Доволна съм!  Simple Smile

# 121
Не знам кое е правилно, но моята логика е следната: в миялната има много пара, като я отворя веднага след завършване на програмата. Ако я оставя затворена, тази пара кондензира по съдовете и съхненето става по-бавно.

# 122
  • София
И аз често я оставям отворена да съхне. Peace

# 123
  • Sunshine state
И аз я открехвам след измиване,но не винаги е така-понякога я пускам преди да тръгна за работа и си стои затворена. Съдовете са си сухи. Явно това е някакъв порив,който всички имаме.  Laughing

# 124
И моята Аристонка ме слуша. Обикновено я включвам след вечеря с отложен старт за вечерта, на сутринта всичко е сухо. Използвам автоматичната програма. Но дори и през деня да мия, я изчаквам час-два след като свърши и тогава я отварям - ами сухо си е, нали си има система за изсушаване.

# 125
И моята Аристонка ме слуша. Обикновено я включвам след вечеря с отложен старт за вечерта, на сутринта всичко е сухо. Използвам автоматичната програма. Но дори и през деня да мия, я изчаквам час-два след като свърши и тогава я отварям - ами сухо си е, нали си има система за изсушаване.
Все едно аз съм го написала Peace

# 126
И аз не оставям отворена. Първо,защото почти винаги я пускам нощем на отложен старт и второ,защото си мисля,че едни толи,дори горещи съдове по-лесно ще изсъхнат,отколкото студените. Дори да приключи и аз да съм там,отварям за кратко да излезе парата и пак затварям. Изсъхват си.

# 127
  • Горна Оряховица
Здравейте, изникна ми проблем в качеството на измиването и не зная на какво се дължи. След измиване главно в чашите остава нещо като изсъхнала паяжина с черни и бели точици , ама че го обясних  Rolling Eyes . Ужасно е  -смених таблетките от W5 oll in one ,с уж по качествените Somat oll in one, но не зная дали в тях е проблема- други препарати НЕ ползвам. Помагайтее  Confused

# 128
  • На брега на реката
Здравейте, изникна ми проблем в качеството на измиването и не зная на какво се дължи. След измиване главно в чашите остава нещо като изсъхнала паяжина с черни и бели точици , ама че го обясних  Rolling Eyes . Ужасно е  -смених таблетките от W5 oll in one ,с уж по качествените Somat oll in one, но не зная дали в тях е проблема- други препарати НЕ ползвам. Помагайтее  Confused
Не ти ли е останала някоя таблета W5, да пробваш отново с нея или смени Сомата с нещо друго и виж как ще е, ако пак има проблем направи почистване ма машинката с препарат.

# 129
Здравейте момичета,
въпросът ми е по-точно към тези ,които разбират технически от съдомиялни .
Моята има проблем ,според мен в "централката" с програмите - каквато и програма да пусна ,тя включва само помпата и започва да пищи/като при свършена програма/
Та общо взето проблемът ми е -заслужава ли си да викам майстор   newsm78 или направо да я сменям.. Thinking

# 130
  • на Мелмак
На мен ми се включи грешка - защита от преливане,
утре ще идва майстор - ще видим какво се опитва да прелее.

пп. при мен също се включва помпата , но веднага след това - пищи от грешката.

# 131
  • Ямбол
Здравейте момичета,
въпросът ми е по-точно към тези ,които разбират технически от съдомиялни .
Моята има проблем ,според мен в "централката" с програмите - каквато и програма да пусна ,тя включва само помпата и започва да пищи/като при свършена програма/
Та общо взето проблемът ми е -заслужава ли си да викам майстор   newsm78 или направо да я сменям.. Thinking
Не съм от тези, които разбират. Но опита ли да рестартираш? Изключи я от ел. захранване за няколко минути и пак я включи.

# 132

Направих го вече ,но функционираше само за едно миене и после пак....
Сега е от 3 дена вън от ел.мрежа ,но този път не става.. ooooh!
Според мен прави някакво електромагнитно поле.. Rolling Eyes ooooh!- да ме простят тези дето разбират от това.. Embarassed Embarassed

Ети,моля те кажи после какво ти каза майстора  Praynig- знам че е нахално /че ти сигурно ще платиш.. Embarassed/

# 133
  • на Мелмак
Глупости,изобщо не е нахално Wink
Разбира се , че ще кажа Grinning
Днес си купих препарат за чистене на съдомияни от ЛИДЛ  Crazy

# 134
  • Нейде из лудите гори...
Аз мислех, че на затворено трябва да съхнат  Blush Значи така ще направя довечера.

А всъщност кое е правилното - да съхнат при затворена или при отворена съдомиялна?

При мен на ЕКО програмата, която ползвам , когато е затворена не съхнат - вечер я пускам, сутрин имат мокри малки локвички (чашите) и тук таме капки... Сега пуснах на кратка програма с намерение да пусна още една врътка за през нощта, на дългата високотемпературна програма.... странна работа - факт обаче, че съм много доволна, от това че се решихме да купим такава помощница... родих се за седмица  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт