Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 60 949
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Докато не се счупи моята ,съм оставяла винаги съдовете да съхнат в нея. Това е част от програмата,тъй като накрая се чува пищенето за края и.
Освен това ,ако се отвори предварително изсъхват ,но по тях си личат следи от капките вода,а ако се оставят вътре ,не.

# 136
Последно време имам потресаващи отстатъци от нещо гадно по някои чаши, които слагам в миялната. Едно такова като засъхнала храна. Чистя редовно филтъра, смених препарата..  Shocked И това нещо всеки път, когато пусна миялната се озовава по чашите.

Отделно по върховете им има разни петна, за тях си мисля, че е възможно да са от гланца. Н 4 ми е.

Копирам си мнението от другата тема, понеже днес отново ми изкара такива ужасно мръсни чаши, а и други неща и вече се чудя от какво ли може да е.  Rolling Eyes
Дали да не я пусна с тия препарати за почистване на съдомиялни.  Rolling Eyes

# 137
На мен ми се включи грешка - защита от преливане,
утре ще идва майстор - ще видим какво се опитва да прелее.

пп. при мен също се включва помпата , но веднага след това - пищи от грешката.

Имах подобен проблем и бях обяснила в по-предна тема, но не мога да го намеря. Пробвай да наклониш миялната на една страна, трябва да изтече вода. После грешката изчезва.

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 11:43 от galina_deleva

# 138
  • На брега на реката
Атлас, ако водата ви не е толкова твърда - намали гланца /нашата е твърда, но гланца ми е на 3 от 6 и е ОК/. Това по чашите може да е от смяната на препарата, пробвай с предишния с който си мила и е ОК, за да видиш дали ще е същото, ако пак има проблем  и не си и правила скоро профилактика, вземи препарат  и направи едно почистване. Друго не се сещам. Успех.

# 139
  • на Мелмак
На мен ми се включи грешка - защита от преливане,
утре ще идва майстор - ще видим какво се опитва да прелее.

пп. при мен също се включва помпата , но веднага след това - пищи от грешката.

Имах подобен проблем и бях обяснила в по-предна тема, но не мога да го намеря. Пробвай да наклониш миялната на една страна, трябва да изтече вода. После грешката изчечва.

Благодаря мила,

но не мога да го направя сега-за пълно вграждане е и техника днес ще идва - така , че да си накланя , да си прави , само да ми я оправи ooooh!

# 140
Галина ,и аз съм с вградена съдомиялна.
Ще изчакам какво ще каже техника на Етти, пък накрая мога и да я изтегля от вграждането и ще я наклоня... Mr. Green...и още как... hahaha - bowuu

.....тук си спомням ,как преди мн.години моят баща обръщаше по няколко пъти хладилника ,за да се оправи... hahaha

# 141
Галина ,и аз съм с вградена съдомиялна.
Ще изчакам какво ще каже техника на Етти, пък накрая мога и да я изтегля от вграждането и ще я наклоня... Mr. Green...и още как... hahaha - bowuu

.....тук си спомням ,как преди мн.години моят баща обръщаше по няколко пъти хладилника ,за да се оправи... hahaha

И моята е вградена. Три пъти моя мъж я вади и слага заради тази грешка, докато не смених препарата. Сега нямам проблеми, вече една година.
И ние се обадихме първо до сервиза, защото беше чисто нова, но от там ни казаха, да не се разкарваме /от друг град сме/, а да я наклоним, за да изтече водата.

Дано и при вас не е нещо сериозно.

# 142
  • на Мелмак
Платката е отишла,
Няма вода , няма нищо.
След месец ще имам Съдомиялна.

# 143
Етти,кажи нещо повече -на кое му викаш платка /това където са копчетата ли/?
Какво ще се прави - само нея ли ще сменят /евентуално какво ще струва?/  или ще си купите нова съдомиялна ?

# 144
  • на Мелмак
Платката е устройството/електрониката в съдомиялната , което контролира всичко/и програми.
Не питах мъжа ми колко ще е , но по принцип една платка , независимо от модела е половината от цената на машинката.
на мен ми върви на платки.
предната машинка също издаде багажа откъм платка, сега и тази.
Ще я сменим сега , дано да изкара , ако не - ще купим нова.
Ако има без електроника ще съм супер щастлива , но скоро не съм се заглеждала по миялни и не знам дали има само на ръчно управление.
Каквото - такова - не мога без миялна Hug

# 145
Благодаря ти за отговорите.

А дано с новата платка издържи повече /предполагам дават някаква гаранция/

bouquet

# 146
  • Нейде из лудите гори...
През колко време миете самата машина? Почистване филтри и тн?

Моята на каквито и програми да я сложа, все са ми мокри вътре нещата... не целите, ама на капки си стоят.. пфу  Crossing Arms

# 147
etty775, няма как машината да е без електроника, винаги ще има платка, дори и да няма панел отпред Wink.

За платката - нямате ли приятел, който да я погледне? Много често нещо в спойките се е прецакало и се оправя много бързо и без пари.

# 148
  • на Мелмак
През колко време миете самата машина? Почистване филтри и тн?

Моята на каквито и програми да я сложа, все са ми мокри вътре нещата... не целите, ама на капки си стоят.. пфу  Crossing Arms

Аз я мия моята с препарат на 1- 2 месеца .
а филтрите на 2-3 дни

etty775, няма как машината да е без електроника, винаги ще има платка, дори и да няма панел отпред Wink.

За платката - нямате ли приятел, който да я погледне? Много често нещо в спойките се е прецакало и се оправя много бързо и без пари.

Абе аз знам , че няма Grinning -техничарско чедо съм си.
ама ми се иска пък Laughing

Винаги гледам да взимам хубава техника и пу- да чукна на дърво много рядко ми се налага да ползвам сервиз, но се случва.

Сега направо я дадохме да я оправят.

С предната се мотахме - ще стане-няма да стане , приятел , познат , и накрая вместо да се ядосвам с платки си купих нова.

А бе - късмет си е с техниката .

# 149
Сега може да ми се смеете , но при мен нещата се оправят като загася за минута главният бушон.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт