Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 482
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Вчера констатирах,че миялната ми не е изсушила съдовете. Мие,топли водата до степен,предвидена в програмата,плакне,но след това не суши.Като я отвориш-студена,съдовете мокри. Явно ще се вика техник,но имал ли е някой подобен проблем и на какво би могло да се дължи?

# 181
Без да претендирам за компетентност искам да споделя какъв беше моя проблем,не само че не светеше нищо,ами и се чуваше този звук като изпомпване.В гаранция е и когато дойде техника направи следното:Изключи я от захранването,извади я защото е под шкаф,след като свали капака я наклони на една страна и от дъното изтече около 200-300 мл вода.Каза ми да стои изключена от ел.мрежата няколко часа защото така се "рестартирала" и когато я включих тръгна.
Звучи налудничаво, но е факт.Напомни ми ако скоро не съм правила профилактика да направя и вече приблизително 4 месеца работи(да не чуе дявола).

# 182
Благодаря.Въобще не е налудничаво-и компа оправям така понякога. Laughing Изключих моята-до довечера. А профилактика и направих веднага,щом констатирах проблема и щом отворих вратата-студено и мокро.

# 183
Ами тази съдомиялна си е много добре.
има си 3 перки и всички други екстри -половин зареждане и т.н. , които едва ли ще използваш Simple Smile
Зависи колко члена ви е домакинството - защото тази е от средния размер , има и по-големи,
и ако мястото не ти е проблем си вземи 60см широка, ще си по- доволна Hug
Ние сме четирима и понякога я пускам 2 пъти на ден - аз съм с голяма.
От марката по спомени май нямаше някой , който да не е доволен, има само добри отзиви от нея.
Успех!

У дома сме трима души. Място за съжаление ,нямам много .Ще махам един шкаф,заради съдомиялната.Няма как.
Сега гледам и тези за вграждане ,но виждам по-назад в темата ,че някой се е оплакал от http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301/Sadomiyal … ane-BEKO-DIS-5831

Много се колебая ... кое е по-добре за вграждане или свободно стояща?Гледам разликата е само в цената.Функциите са почти еднакви  newsm78

# 184
По принцип тия дето са за вграждане са по-скъпи само заради това, иначе са еднакви . Аз имам BEKO DIS 5831 , от два месеца и съм доволна за сега  Heart Eyes Ако имаш място си купи свободно стояща според мен  Simple Smile

# 185
Благодаря за коментарите. Така или иначе майстор ще идва в понеделник и ще пиша какъв е бил проблемът. Пак подчертавам машинката си е супер, работеше си 6 месеца без забележки, но сега това...Иначе няма как да я извадя и наклоня, че е вградена, а тоците са отзад зад нея....

# 186
По принцип тия дето са за вграждане са по-скъпи само заради това, иначе са еднакви . Аз имам BEKO DIS 5831 , от два месеца и съм доволна за сега  Heart Eyes Ако имаш място си купи свободно стояща според мен  Simple Smile
[/quot

Свободностоящите ми отпадат,защото са по -високи от мястото,което предвиждам .
Вариянта е съдомиялна за вграждане ,пасват ми идеално по размер . Но и предвиденият бюджет се увеличава  Laughing За сега сме се колебаем между   BEKO DIS 5831 (като вашият модел ) и Indesit DES 15,16. В голяма чуденка съм  newsm78

# 187
  • На брега на реката
[/quot

Свободностоящите ми отпадат,защото са по -високи от мястото,което предвиждам .
Вариянта е съдомиялна за вграждане ,пасват ми идеално по размер . Но и предвиденият бюджет се увеличава  Laughing За сега сме се колебаем между   BEKO DIS 5831 (като вашият модел ) и Indesit DES 15,16. В голяма чуденка съм  newsm78

Klara,
На тези  които са свободностиящи,  може да им се демонтира горния плот и стават с 3-4 см, по-ниски, виж дали така те устройва. Иначе Беко 5831 я имам и съм страшно доволна.

# 188
Буболина, момчето в магазина също ни предложи да махнем плота,но то отдолу е заоблено и се намаля точно с 2 см .Става 83 см,а нашата височина  82  Laughing Crazy Мерихме ,струвахме и установихме ,че няма да влезе ,за това се преориентирахме .
А иначе този модел има най-много програми,функции и т.н в този ценови клас. Което пък ,някои отчитат като минус,защото дава проблеми в електрониката. При вас имало ли е подобни?

# 189
  • На брега на реката
Буболина, момчето в магазина също ни предложи да махнем плота,но то отдолу е заоблено и се намаля точно с 2 см .Става 83 см,а нашата височина  82  Laughing Crazy Мерихме ,струвахме и установихме ,че няма да влезе ,за това се преориентирахме .
А иначе този модел има най-много програми,функции и т.н в този ценови клас. Което пък ,някои отчитат като минус,защото дава проблеми в електрониката. При вас имало ли е подобни?

Не е имало никакъв проблем до сега, дано така да бъде и за в бъдеще. Ами за първи път чух да има проблем с този модел, няколко поста по-назад. Всички които сме с този модел сме страшно доволни. Дано и на Nastiya се оправи бързо.

# 190

Най-вероятно нея ще вземем .                                                                                                                                                                                    Благодаря за мненията и отзивите !  Hug

# 191
  • на Мелмак
Да се похваля - съдомиялната ми е в къщи - много са бързи от сервиза,
презастраховаха се , че ще чакам един месец , но им отне не повече от седмица.
Ммммм , много съм доволна Grinning
Сега ММ я тества и уж е добре.

# 192
Здравейте, днес ни казха,че нашето Беко може да е забило от солта,която добавяме. До сега не бях чувала за такова нещо, но нищо чудно и това да е. Таблетките на Финиш имали сол и не било нужно да слагаме допълнително,но кой да знае. Абе сигурно ще е някоя върховна тъпоти,но в понеделник ще стане ясно. Иначе машинката си е супер и горещо я препоръчвам. Просто явно е някоя тъпотия,но да видим. При всички положения ще пиша какво е било. Като я купувахме се двоумяхме между Бош и Беко. По препоръка купихме Бекото, защото имало рекламации под 1%. При Бош-а частите на следгаранционното обслужване били ужасно скъпи. И до този момент не съм имала причина да се съмнявам в избора ни...

# 193
  • София
Пресетих се петната по ножовете, които вече не се появяват: при предните миялни не слагах блясък, сега слагам редовно, дали не е от това?

# 194
Здравейте, не съм писала от много време тук. Идвам с въпрос, въпреки че това, което ще напиша дори на мен ми звучи странно. Всеки път, когато пускам миялната с екологичен препарат, в някакъв момент (по време на основния цикъл) тя започва да "свири". Не знам на какво точно да оприлича това свирене, може би съм чувала ремъци да свирят по този начин. Няма такова свирене, ако препаратът, с който мие НЕ е екологичен. Има ли някакво логично обяснение?
Забравих да напиша, че това се случва вече с три различни вида екологични препарати.

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 14:46 от Вейда

Общи условия

Активация на акаунт