Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 173
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
На пръв поглед ми направи впечатление, че отделението за гланца (едно кръгло с капачка на вратата се намира) - като го отворя виждам нещо като бяла тапа, но не се отваря (май  newsm78)...Как се слага тоя гланц?!??! newsm78  (то вярно, че не е за индианци... Embarassed)

Наливаш директно, нищо не махаш, само кръглото капаче, което е отгоре.
На вътрешното кръгло са степените, по които нагласяш степента на гланца/течността за изплакване.

Благодаря за отговора. Ще чета в книжката на каква степен трябва да се нагласи. За солта разбрах, че е според водата и за София е 1 степен.  bouquet

# 46
По подразбиране е на 3 гланца и го оставих така, когато мия с прах. Пробвах да го намаля, но имаше много капчици. Когато мия с Finish All in one, намалявам гланца, защото има такъв в таблетките.

Моята миялна е Беко и често ползвам икономичната програма - вечер зареждам съдовете и я пускам да си мие три часа и половина. Когато са ми по-замърсени съдовете, мия на интензивната на 70 градуса и когато съм вкъщи и ми трябват спешно нещата, ползвам кратката. Всъщност това са програмите, които ползвам. Веднъж нагласих на автоматичната да я пробвам, но нещо не бях очарована и веднъж ползвах функцията за изплакване, но също не ми допадна твърде - цялата машина беше във вода, когато по-късно реших да слагам препарата и да я пускам. Предполагам за лятото е добра.
Илиянчето, лоша работа, това, което се сещам е да проверите маркучите, да не би да има прегънато някъде или пък пусни една програма с препарат за почистване. Ще погледна довечера пише ли нещо в упътването на моята за такъв проблем.

# 47
  • Варна
Благодаря ви момичета, аз ги пуснах  същите на 70 градуса и пак нищо...в сряда чакам майстор да видим той какво ще каже.

# 48
  • София
Здравейте! Надявам се, приемате нови попълнения.
Моята миялна е бабичка Уирпул от 1997г. и до сега е работила перфектно. Днес обаче я заварих сутринта /пускам я нощем/, с мокри петна отпред на пода от двете страни. Това ми се случва за втори път в рамките на два месеца. Огледах каквото можах и нищо не намерих, но явно ще трябва да се мисли за ново поколение. Преди време някъде бях чела, че малките /45см./миялни били вече само с една пръскалка на долната кошница, ако това е вярно хич не ми харесва! Naughty

Моля ви споделете впечатления който има за читави модели от 45 см. До сега не съм следила пазара и ми се ще да имам някакви насоки като тръгна да търся.

# 49
  • Под гъбата
Моята стара другарка днес се завръща у дома. Умиране има, оттърване от нея няма Sick. Новата придобивка ще ме изчака още малко в магазина Embarassed

# 50
  • На брега на реката
Здравейте! Надявам се, приемате нови попълнения.
Моята миялна е бабичка Уирпул от 1997г. и до сега е работила перфектно. Днес обаче я заварих сутринта /пускам я нощем/, с мокри петна отпред на пода от двете страни. Това ми се случва за втори път в рамките на два месеца. Огледах каквото можах и нищо не намерих, но явно ще трябва да се мисли за ново поколение. Преди време някъде бях чела, че малките /45см./миялни били вече само с една пръскалка на долната кошница, ако това е вярно хич не ми харесва! Naughty

Моля ви споделете впечатления който има за читави модели от 45 см. До сега не съм следила пазара и ми се ще да имам някакви насоки като тръгна да търся.

Това не отговаря на истината. Аз миналата година си я купих и не само, че има 2 перки, но има и душ най-отгоре. Моята е за вграждане Беко DIS 5831 и съм много доволна от нея.

# 51
  • София
Бобулина, има ли отложен старт този модел. И аз съм си го харесала, но на няколко места пише, че има, а на други - няма..

# 52
  • На брега на реката
Има отложен старт и май като гледам всичко си има така, че ако се решила вземай смело - няма да съжаляваш.

# 53
  • София
Има отложен старт и май като гледам всичко си има така, че ако се решила вземай смело - няма да съжаляваш.

Благодаряя!

# 54
  • Ямбол
Моята перка е готова. Като един зъботехник баща ми е изградил ново зъбче и е укрепил друго, което се клати.
Не знам колко ще издържи така, но се надявам да е повече.

# 55
  • Под гъбата
Моята перка е готова. Като един зъботехник баща ми е изградил ново зъбче и е укрепил друго, което се клати.
Не знам колко ще издържи така, но се надявам да е повече.
Mr. Greenдобре дошла на помощницата!

# 56
  • Ямбол
Ми така де. Ония от сервизите да блеят още.

# 57
  • Sunshine state
Браво на баща ти! Ще им вземе хляба човека.  Mr. Green

# 58
 И аз се записвам,че ви изгубих.

# 59
  • България-Варна
Записвам се да ви следя ,че има какво да се научи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт