Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 436
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Аз пак с въпрос - Какво ще стане ако при зареждането на сол не се сложи 1л. вода?
Като добра блондинка, а и от мерак да пуснем миялната, не сме дочели инструкцията и сложихме само сол без вода. Сега да наливам ли 1л, или вече няма смисъл?
Нищо няма да и стане, зарежи наливането. След първото пускане си е наляла вода сама. От ту нататък сипваш суха сол в дупката.

# 556
Благодаря, Янтра!

# 557
Честито на всички за новите придобивки  Hugbety.m–ароматизатора си остава в машинката  Naughtyи след няколко пускания няма да е така силна миризмата. Natali_ опитай да настроиш гланца на 2 или 3  Peace Сама ще прецениш как е по–добре  Hug

# 558
Благодаря за съветите, ще засиля гланца. А относно количеството какво ще кажете? Много малко ми събра и от гланца, и от солта... newsm78 Ако има нужда от още, дали ще ми светне индикатор!?!? Четох, четох, обаче нещо не схванах...(ама нали съм си руса... Mr. Greennewsm78

# 559
  • София
Момичета, не знам дали въпросът ми е точно за тук, но се надявам да ми помогнете.

Родителите ми искат да си купят съдомиялна за 15 комплекта (6 човека са, но често имат и гости, готвят всеки ден и т.н.), но в същото време могат да отделят около 800 лева за този уред.
Интересуваме сред вас има ли доволни от този модел: http://www.technopolis.bg/b2c/details/688769/P11110301/Sadomiyal … e-CANDY-CDIM-5756 .

Аз имам миялна на Евролукс, 10 комплекта от една година и съм много доволна, но тази фирма те първа ще вкарва на нашия пазар миялна за 15 комлекта, а и сигурно ще е доста по-скъпа.

Моля за коментар за тази миялна или да ми препоръчате друг вариант. Благодаря! Hug

# 560
Айде, Бети, да й свикнеш, че след два месеца да ми даваш акъл за моята  Wink
Е за два месеца ще съм се преборила. Днес пуснах еко програмата обаче вътре имаше форма за кекс, не се изчисти добре. Онзи ден с тавите се справи обаче на 70 гр.
kremenu6a благодаря Grinning

# 561
Благодаря за съветите, ще засиля гланца. А относно количеството какво ще кажете? Много малко ми събра и от гланца, и от солта... newsm78 Ако има нужда от още, дали ще ми светне индикатор!?!? Четох, четох, обаче нещо не схванах...(ама нали съм си руса... Mr. Green)  newsm78
Събира наистина малко,но стига за няколко измивания  Naughty Би трябвало да светне индикатора  Mr. Green не се тревожи  Naughty и все пак проверявай от време на време за лично успокоение  Hug

# 562
kremenu6a Hug благодаря ти!  Heart Eyes

# 563
Момичета я кажете, от както нямам ароматизатор миялната мирише гадно, постоянно ли трябва да слагам  Thinking

Иначе аз мия на програмата на 70 градуса през ноща, на тази се измиват най - добре  Simple Smile

# 564
Никога не съм имала ароматизатор и ползвам машинката на 2 дни веднаж.Т.е. 2 дни пълня. Никога не ми е замирисвала. Потърси причината другаде. Може би почистване с препарат,ако не си чистила скоро?

# 565
Никога не съм имала ароматизатор и ползвам машинката на 2 дни веднаж.Т.е. 2 дни пълня. Никога не ми е замирисвала. Потърси причината другаде. Може би почистване с препарат,ако не си чистила скоро?
И аз я пълня на 2 даже 3 дни.
Ползвам винаги Еко програмата на нощна.
Никога не ми е мирисала  Thinking

# 566
  • Пловдив
Ако смърди е добре да се направи профилактика с препарат за миялни.

# 567
При мен е смърдяла, но не е от машината, а понякога от застояването на мръсните съдове в нея - все пак 2 дена да стоят затворени мръсни съдове си е доста...

# 568
  • Sunshine state
Аз ползвам,когато не мия приборорите и шишетата на малката,че много поемат. Ползвам такъв на Клийн Максумо от Кауфланд и съм много доволна.Закачам го на кошничката за прибори. Peace

# 569
При мен е смърдяла, но не е от машината, а понякога от застояването на мръсните съдове в нея - все пак 2 дена да стоят затворени мръсни съдове си е доста...
Може да събираш няколко дни съдове за миене, но трябва да пускаш поне плакнене, защото се вмирисват от мръсотията по тях.

Общи условия

Активация на акаунт