Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 60 978
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
напоследък имам чувство, че е станала много по-шумна моята Мими. Възможно ли е с годините нещо да се променя в помпата или в изолацията? Няма да викам техник,  мъжът ми твърди, че си въобразявам. Някой има ли подобни впечатления за по-силен шум при наливане и миене с остаряване на съдомиялната ?

# 61
  • София
Да, определено и моята е станала доста по-шумна. Чува се чак на горния етаж! Mr. Green

# 62
И моето Маре е дърто вече, но не е по-шумно, но Марга е ужас. Според мен ме напуска безвъзвратно...

# 63
Здравейте! Някой има ли вградена съдомиялна Indesit DI 450 A? Нещо не мога да се оправя, сигурно е развалена. Изобщо не ми е взела таблетката при миенето. Там дето стои солта , трябва ли да е пълно с вода? Както и другата дупка, където има нещо като кошничка, тя също е пълна с вода..... А и докато работеше от време на време миришеше като на гума или бакилит... Simple Smile

# 64
  • Sunshine state
Отделението за сол е пълно с вода,да. При първите пускания и нашата миришеше на бакилит,а таблетката може да не е взета,защото някой съд е притискал отделението за препарат и капачето не е могло да се отвори.  Peace

# 65
Мерси, а в другата дупка с кошничка (или филтър май) пак ли така трябва да е пълно с вода? И преди това  е пускана, но не от мен. Simple Smile

# 66
Мисля, че е нормално да има вода, от там се оттича все пак.

# 67
  • Sunshine state
Да, и там има вода,спокойно.  Simple Smile
Просто избягвай да слагаш обемни купи и тави до вратата,защото притискат отделението и понякога си върти напразно. И на мен ми се е случвало,но се научих,де. Сега пак си я тъпча,ама там само чаши слагам.  Party

# 68
Супер, благодаря! Ама в дупката там дето е кошничката мирише лошо, като се мине веднъж вече с таблетка ще се оправи ли?

# 69
  • Sunshine state
На какво мирише? На батак ли? Махни водата с гъба и го избърши мястото. То не може много да се бръкне,ама я 'изсмучи' с гъбата.  Peace

# 70
Супер, благодаря! Ама в дупката там дето е кошничката мирише лошо, като се мине веднъж вече с таблетка ще се оправи ли?

не трябва да мирише лошо. Ако е не е  пускана известно време направи едно почистване със специален препарат.

# 71
# 72
Здравейте! Надявам се, приемате нови попълнения.
Моята миялна е бабичка Уирпул от 1997г. и до сега е работила перфектно. Днес обаче я заварих сутринта /пускам я нощем/, с мокри петна отпред на пода от двете страни. Това ми се случва за втори път в рамките на два месеца. Огледах каквото можах и нищо не намерих, но явно ще трябва да се мисли за ново поколение. Преди време някъде бях чела, че малките /45см./миялни били вече само с една пръскалка на долната кошница, ако това е вярно хич не ми харесва! Naughty

Моля ви споделете впечатления който има за читави модели от 45 см. До сега не съм следила пазара и ми се ще да имам някакви насоки като тръгна да търся.
Здравейте,момичета!Рядко пиша,но благодарение на Вас си ползвам домашната помощничка с удоволствие.
Mariyka-Моята"Беки"е същата като на  Бобулина  и съм много доволна!Купих я преди7-8 месеца,благодарение на съветите в този форум и не съжалявам.Хубав ден на всички!

# 73
  • София
Искам да попитам...някоя от вас дали има или е имала проблеми с миялна Аристон за вграждане...
Нямам толкова нерви да изчета няколко теми...затова директно си задавам въпроса Simple Smile

# 74
  • София
С риск да се повтаря въпроса ми, но спешно ми трябва информация за тази съдомиялна
http://www.technopolis.bg/b2c/details/684139/P11100501/Sadomiyal … SIEMENS-SN-25M883
Има ли доволни/недоволни?

Общи условия

Активация на акаунт