Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 590
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Какво значи да сте на 0?

Предполагам ,че на три месеца изравняват. И сега нямат да плащат ,понеже се изразходвали по- малко вода от платеното на база през тези три месеца. Дано да обясних правилно Embarassed и дано да съм разбрала правилно.
При нас изравняват да пъти годишно. Обикновено тогава сметките са ми двойни.

# 301
Аз пък от както сме с миялната не съм забелязала да плащаме по-малко вода, същото си е всеки месец както и тока . Важното е да не е повече, че ми казаха, че с миялната ще плащаме повече вода

# 302
  • София
Всъщност миялната пести вода, тя харчи 13-16 литра на миене, а на ръка миенетео изразходва доста повече.

# 303
Всъщност миялната пести вода, тя харчи 13-16 литра на миене, а на ръка миенетео изразходва доста повече.

Аз също смятам, че пести - наведнъж се мият примерно 10-15 чинии + тенджера + вилици, лъжици, чаши. Както пералнята - с едно пране се изпират 5 кг например, а на ръка ще отидат много повече литри вода.....

# 304
Аз пак да се наредя с глупав въпрос  Embarassed но не мога да разбера как да настроя солта на съдомиялната newsm78  Няма нито стрелки нито нищо Гледах отвътре навсякъде.И около капачката няма,нито пък копче някакво Shocked Нищо с две думи  ThinkingВъзможно ли е тя сама автоматично да си настройва солта или аз имам нужда от настройка на очите  Mr. Green

# 305
Аз пак да се наредя с глупав въпрос  Embarassed но не мога да разбера как да настроя солта на съдомиялната newsm78  Няма нито стрелки нито нищо Гледах отвътре навсякъде.И около капачката няма,нито пък копче някакво Shocked Нищо с две думи  ThinkingВъзможно ли е тя сама автоматично да си настройва солта или аз имам нужда от настройка на очите  Mr. Green
Няма стрелка на моята,но имам книжка и в нея е посочено как става това.Сега не съм в къщи и цитирам по памет.Натискаха се двата бутона за ресет и оттам с единия от 1 до 5 се настройваше според твърдостта на водата.

# 306
 Ето ме и мен-вчера най-после пуснахме машинката за пръв път.Имам няколко притеснения-първо съдовете бяха мокри(ще пробвам да оставя вратата затворена по-дълго време следващия път).Второ-сутринта извадих филтъра и в неговата дупка беше пълна с вода.Трето- по някои от съдовете имаше нещо като засъхнали капки(не бях сложила гланц и може това да е причината).     
  Аз лично не съм пипала разхода на сол,защото района , където живея е с много твърда вода,а в упътването пише,че автоматично е зададен максимума.

# 307
кми, защо притеснения? Щом водата е толкова твърда е нужна течност за изплакване, по-дълго да стои вратата отворена, отделно, че наличието на гланц ще спомогне и подсушаването.
Във филтъра трябва и е нормално да се съдържа вода.

# 308
Притеснения,защото за пръв път ползвам миялна машина и още не знам кое е нормално и кое не.Очаквах,че ще е суха вътре след като цяла нощ е стояла притворена,но не.

# 309
Споко, купи днес течност за изплакване, зареди и пиши как е било този път.

# 310
Няма стрелка на моята,но имам книжка и в нея е посочено как става това.Сега не съм в къщи и цитирам по памет.Натискаха се двата бутона за ресет и оттам с единия от 1 до 5 се настройваше според твърдостта на водата.
                                                                                                                                                          Ще съм ти много благодарна да погледнеш щом можеш,че съм в голяма чуденка  Rolling EyesХодя през половин час с едно фенерче за по–голяма видимост ама тц нищо все още  Mr. Green

# 311
kremenu6a,относно солта мога да ти препиша какво пише на моите инструкции(аристон).Дано ти свърши работа.
  Стъпка 1:Впишете статуса на регулиране на потреблението на сол
  Затворете вратата в рамките на 50сек. след включване на уреда,като в същото време натискате бутона старт/пауза за 5 сек.,след което влезете в режим за настройка.Дигиталният дисплей показва"H",като фабричната настройка на контролера е H6.
   В стъпка 2 се обяснява подробно как да избереш от 1 до 6 според твърдостта на водата.Ако искаш ще ти препиша и нея.Успех!

# 312
kremenu6a,относно солта мога да ти препиша какво пише на моите инструкции(аристон).Дано ти свърши работа.
  Стъпка 1:Впишете статуса на регулиране на потреблението на сол
  Затворете вратата в рамките на 50сек. след включване на уреда,като в същото време натискате бутона старт/пауза за 5 сек.,след което влезете в режим за настройка.Дигиталният дисплей показва"H",като фабричната настройка на контролера е H6.
   В стъпка 2 се обяснява подробно как да избереш от 1 до 6 според твърдостта на водата.Ако искаш ще ти препиша и нея.Успех!
Ще съм ти много благодарна  Praynig Моята е Küppersbusch Ще ти пиша и какви копчета имам точно  Wink Едно СТАРТ.До него едно друго,с което нагласям таймера-само "+" е и малък дисплей,на който ми изписва само колко минути остават до края на програмата.Всички останали копчета са за самите програми.Не мисля,че ще се получи,но все пак ще пробвам.  bouquet

# 313
кми, защо притеснения? Щом водата е толкова твърда е нужна течност за изплакване, по-дълго да стои вратата отворена, отделно, че наличието на гланц ще спомогне и подсушаването.
Във филтъра трябва и е нормално да се съдържа вода.

просто няма какво да добавя. Обяснено е перфектно Hug

# 314
  • Балчи-Варна
http://www.technopolis.bg/b2c/details/682964/P11110301~1/Sadomiy … e-BOSCH-SMV-40D40

http://www.technopolis.bg/b2c/details/680553/P11110301~1/Sadomiy … e-BEKO-DSN-6534-X

Здравейте момичета.Трябва да купя съдомиялна.Коя да бъде-Бош или Беко,цената е една и съща.И дали са добри тези модели?Помогнете ми в избора,ако обичате.

Общи условия

Активация на акаунт