Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 450
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Привет момичета, имам съдомиялна Електролукс повече от 8 години и вчера издаде багажа  Sad.Мие само със студена вода , съответно и не суши -чякам майстора утре ,но според вас това изгорял  нагревател ли е и имате ли представа намират ли се лесно и какви са им цените?! ooooh!

# 586
Привет момичета, имам съдомиялна Електролукс повече от 8 години и вчера издаде багажа  Sad.Мие само със студена вода , съответно и не суши -чякам майстора утре ,но според вас това изгорял  нагревател ли е и имате ли представа намират ли се лесно и какви са им цените?! ooooh!

Според мен е нагревателя. Ако имаш сръчен мъж, той може да ти го смени бързо.

# 587

Според мен е нагревателя. Ако имаш сръчен мъж, той може да ти го смени бързо.
Благодаря,наистина ми е много сръчен милия ,но е прясно опериран от дискова херния  Confused. Инак от вчера тъпа и иска да направи нещо,но пусто неможе !Ще се наложи да изчакаме майстора довечера!

# 588
Имах подобен проблем преди месец-мие със студена вода и не суши.Оказа се прекъснат проводник.

# 589
Имах подобен проблем преди месец-мие със студена вода и не суши.Оказа се прекъснат проводник.
Преди малко говорих с техника,не било от нагревателя-не било от програматора  Shocked,но и незнаел от какво е.Така като гледам се отказва да се чуди и ще ходя да си я взимам  Confused.
Ще споделите ли къде е този проводник да взема да му кажа да погледне?! Rolling Eyes

# 590
  • ГОре на черешата...
Брееей, той голям майстор значи  Crossing Arms

# 591
Брееей, той голям майстор значи  Crossing Arms
Да, голям  Crossing Arms.че на всичкото отгоре аз го намерих и сега ММ ще има да мрънка!!

# 592
  • ГОре на черешата...
А, те им дай само да мрънкат. Дано скоро разберете къде е проблемът.

# 593
Може платката да е и затова да се измъква така.
Дано бързо се разреши проблема!

# 594
Преди малко говорих с техника,не било от нагревателя-не било от програматора  Shocked,но и незнаел от какво е.Така като гледам се отказва да се чуди и ще ходя да си я взимам  Confused.
Ще споделите ли къде е този проводник да взема да му кажа да погледне?! Rolling Eyes

Моята е за вграждане.Като се махне капака се вижда "сноп" проводници/кабели  /не зная как е по  правилно /. До пуск бутона,от него нататък и още десетина.Ами те се виждат. Единият беше прекъснат.Мери с уред и то се вижда къде няма ток. Този номер ми го направи и втори път-друго кабелче. Тогава беше спряла програмата на средата,съдовете измити,но неизплакнати,че минах всичко на ръка отново.Бясна съм,че ако почне така да сдават едно по едно фронта ще дам сума ти пари за ремонт. Беко е. Само се хвалех с нея. А и тук не съм чела оплаквания. Но майсторът каза,че Бекото не е това,което е било преди години. Моята е 3 годишна.

# 595
Под капак разбирам не капака на съдомиялната,а ПДЧ-то,което го закрива. Кабелите са на външната страна на капака.

# 596
Под капак разбирам не капака на съдомиялната,а ПДЧ-то,което го закрива. Кабелите са на външната страна на капака.
Ясно ,но нашата не е за вграждане и като се махне този капак има някакъв слой черен който покрива кабелите и  те не се виждат! TiredВече втори майстор отказва да се занимава с машинката,утре ще търся трети .....

# 597
  • София
Хей, момичета и момчета, най-после и аз мога да се похваля, а не само да гледам със замечтан, влажен поглед newsm44 BOSCH.
  bouquet Искам специално да благодаря, на всички тук които са изказали мнение и опит, защото благодарение на вас, се ориентирах, какво точно искам. Надявам се, да съм се спряла на точната за мен машинка, която дълго да ми е помощник и да ме радва!
Сега остава да я монтираме, а през това време ще разуча препаратите.
Запазвам си правото да питам, защото съм сигурна, че ще я гледам като "индианец пишеща машина"

# 598
Здравейте, момичета и момчета,
Преди няколко дена си купихме миялна машинка Бош, подобна на този модел http://tweakers.net/pricewatch/309524/bosch-sgs56e48eu.html. Взехме я втора ръка от Германия и към нея няма упътване. От интернет успех да намеря някакво що-годе универсално, но не можах да разбера функцията reset 3 sec.за какво е. Някой ако има подобна машина, може ли да ме светне. Много благодаря   bouquet

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 17:34 от sessil79

# 599
От скоро съм собственик на съдомиялна . При нас водата е много твърда и се наложи вече три пъти да добавям сол. Всеки път като отворя капака на съда за сол  започва да "бълва" вода от него. Нормално ли е това или не. Ако е не, какъв е проблема и може ли да се коригира от мен.

Общи условия

Активация на акаунт