Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 418
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • На брега на реката
Съвсем нормално е да блика вода от отделението за сол. Всичко е наред не се притеснявай.

# 601
  • Sunshine state
Нормално е,споко.  Peace

# 602
Благодаря много, наистина се бях притеснила!!! Hug

# 603
От интернет успех да намеря някакво що-годе универсално, но не можах да разбера функцията reset 3 sec.за какво е. Някой ако има подобна машина, може ли да ме светне. Много благодаря   bouquet
Моята е Беко и ако спра програмата преди да е приключила, трябва да натисна копчето за старт за три секунди, за да нулира програмата. Първия път ми трябваха съдове и спрях програмата 2 минути преди края й. На следващото миене се чудих защо ми показва някакви странни времена за довършване на програмата - изключвах я от електрическата мрежа, въртях се, докато се усетих да прочета в книжката, че програмата се нулира с това натискане на старт бутона за 3 секунди (мислех, че като я спра от бутона за пускане/изключване програмата си приключва и се нулира). Та предполагам и при твоята машина е същата функция.

# 604
Благодаря ти, kati_v, май наистина е за това. Или примерно, ако решиш, че искаш да промениш /спреш програмата и да я замениш с друга. Приятен ден от мен

# 605
На колко трябва да настроя гланца, след като използвам таблетки all in one ?
Моля, ако може по-бързо да ми отговорите  Praynig

# 606
  • Пловдив
На колко трябва да настроя гланца, след като използвам таблетки all in one ?
Моля, ако може по-бързо да ми отговорите  Praynig
Пробвай с на 1.

# 607
Мерси Янтра , ще видя на сутринта резултата  Simple Smile

# 608
  • Ямбол
Може и без гланц.

# 609
И аз не ползвам - слагам само сол на 1, че водата е много твърда.

# 610
И аз ползвам всичко в едно,но слагам гланц-на 1. Различно е.Пробвала съм и без.Таблетките се разтварят при миенето,после има няколко плакнения. Гланцът от таблетката е отмит.
Но ако някой иска по-малко химия и не му е кой-знае какъв проблем,че съдовете не са добре изсушени,може и без.

# 611
  • гр.Пловдив
   Здравейте от три месеца имам съдомиялнаа Тека DW 453 FI, сега има някакъв проблем, четох назад, проверявахме филтри, маркучи и тнт, но не мога да се справя.
   Пускам я, започва, спира, отварям а вътре мига лампичката на програмата за 55градуса(само и винаги тази лампичка независимо на коя програма съм уснала), затварям я пак продължава да работи, после пак спира а като отворя тази лампичка пак мига. Оставяла съм я цяла нощ, на сутринта свети. След ден, два като включа е изгаснало и може отново да я пусна но пак се повтаря това.
   Моля ако  някой има такава да пише.

# 612
  • Ямбол
smarfietka_, много е вероятно да се задейства някаква защита и затова да спира. А програмата да си свети просто след защитата. Имаш ли индикатор?
Питам, защото моята миялна така спираше, но даваше два вида грешки - веднъж за преливане, оправих я като я сложих да легне настрани да излезе излишната вода и втория път за незагряване на вода. Тогава вече ми я взеха на ремонт. Още си я чакам, но казаха, че ще я оправят.

# 613
Имам съдомиялна Аристон и ми изписва грешка 11 .Може ли някой да ми помогне

# 614
  • Ямбол
Имам съдомиялна Аристон и ми изписва грешка 11 .Може ли някой да ми помогне
Нямаш ли книжка?
Ако нямаш - пиши в Гугъл марката и точния модел на миялната и може да ти излезе упътването.

Общи условия

Активация на акаунт