Звездни компромати-197 част

• 61 847
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Писах и по-рано, как се коригира брадичка? Нали е кост?

Не съм много запозната, но май слагат някакъв имплант, за да се коригира формата.

# 136
  • Sofia
Теди Велинова в Модерно по БТВ. Изглежда много зле. Има нянакви кафяви линии по скулите, нещо като контур, нещо като бронзиране нещо като руж, нещо като голяма грозотия.
и ужасни синки по краката

Радост я пита дали ще си смени фамилията при евентуална женитба....щяла да я смени, но не на Енчева,а Енчев....
Вчера пък Тоца спомена ,че си махнала бащиното име/Иванова/,фамилията става бащино/Петрова/,а за фамилия слага тази на мъжа си-Бередин/,без тиренце...

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 12:51 от Doli

# 137
Защото на едната от рускините, не запомних вече коя Crazy видимо брадичката е намалена поне с половин см, ако не и повече.

# 138
Писах и по-рано, как се коригира брадичка? Нали е кост?

Зависи какво трябва да се постигне: http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Jaw_surgery

Понякога, при птичи профил, когато брадичката е прекалено малка и навътре, може само да се сложи имплант и пак има подобрение. Понякога цялата челюст е прекалено издадена навън, самата брадичка също е прекалено масивна и тогава може да се наложи корекция на обратна захапка, чупене на челюстта на няколко места, отнемане на част от костта, пилене на кости, после съединяване - изцяло се премоделира челюстта, но е доста опасно и възстановяването е доста тежко.

# 139
Ясно, буквално чупене и скулптуриране, звучи ужасно Rolling Eyes

# 140
  • Sofia
аз съм чувала,че се пили

# 141
# 142
  • София
Ясно, буквално чупене и скулптуриране, звучи ужасно Rolling Eyes
Носовете също се чупят - с едно като длето и бам-бам отгоре с чука.  Mr. Green

Като стана дума за брадички - Мерилин Монро става известна, след като си оправя брадичката.  Grinning
Имаше много интересен документален филм за нея и там беше отделено доста място именно за тая й пластична интервенция.

Имам и позната с такава операция. Имаше много малка брадичка, почти никаква и изглеждаше много зле - като двойна брадичка, а тя е доста слаба. Сега изглежда перфектно!

# 143
Да, за малка брадичка ми е по-обяснимо как се случват нещата - например като видя Цветанка Ризова, особено с нейната разцъфнала уста и чак ми се иска да й сложа нещо под нея, че брадичката й съвсем чезне Laughing
Как се обострят чертите с годините Rolling Eyes Моят нос беше по чип и топчест в основата си, сега ми острее, на някои снимки чак пробивам обектива Joy

# 144
Да, обикновено и носовете се чупят, макар че има случаи и само с изпилване на гърбицата, но при почти всички се налага след това носът да се стесни, защото изглежда по-широк след премахването на гърбицата. Има и случаи, където няма гърбица, има други проблеми за оправяне... Само че носът е кост и хрущял и самата процедура е по-безболезнена и нерискована, можеш спокойно да си ядеш след операцията, докато след операция на челюстта май са само на течности със сламка доста дълъг период.

# 145
# 146
  • София
Теди Велинова в Модерно по БТВ. Изглежда много зле. Има нянакви кафяви линии по скулите, нещо като контур, нещо като бронзиране нещо като руж, нещо като голяма грозотия.
и ужасни синки по краката

Радост я пита дали ще си смени фамилията при евентуална женитба....щяла да я смени, но не на Енчева,а Енчев....
Вчера пък Тоца спомена ,че си махнала бащиното име/Иванова/,фамилията става бащино/Петрова/,а за фамилия слага тази на мъжа си?бередин/,без тиренце...

И аз това влязох да напиша.
Изобщо цялото предаване е отврат. Егати снобарския кокошкарник. А Радост Драганова е абсолютно недоразумение като водеща. Никаква последователност и логическа нишка във въпросите. Събрала две гостенки, които нямат нищо, а води един разговор.
Много смешно ми стана като дадоха Вили Марковска колко отровено гледа докато Теди си показваше сервиза за чай.

# 147
  • Viena
Може ли снимка на Цеци,че не я намирам  bouquet

# 148
Може ли снимка на Цеци,че не я намирам  bouquet
Виж две три стрaници нaзaд.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт