"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 391
  • 689
  •   1
Отговори
# 120

Мира: Защо не ми каза за състоянието на Айше?
Яман: Защото касае само нея.
Мира: Да, но стана причина за много недоразумения.
Яман: Това засяга теб. Показа колко малко ми се доверяваш.
Мира: извинявай
Яман: След като не ми вярваш и аз загубих вяра в няшата връзка.
Мира: Защо така говориш?
Яман: Моето минало ми направи услуга - ударих спирачки.На всичко.Да, много бързо се адаптирах към новия живот.Исках всичко да се случи сега. От първия ден - модно дефиле, партита, РД. Връхлетях в живота ви.Човек би спрял, би си поел дъх. Връхлетях в живота ти, без да се познавам, забравяйки кой съм.
Мира: Моля те, не говори така. Повече ме натъжаваш.
Яман: Не искам да ти го причиня, но ни дай време Мира. Първо да преодолеем това, после ще видим.
Мира: Моите чувства не са се променили.
Яман: И моята любов не е намаляла.Но наистина Принцесо .. наистина имаме нужда от време. Да знам, че като си отворя очите пак ще си в съседната къща, че като отида в университета ще те видя, че си добре. Нека малко дойда на себе си. Дай ми тази възможност.
Мира: Но това е несправедливо спрямо нас.
Яман: Може би след всичко случило се ще разбереш колко са важни думите за мен.
Мира: Нито ще забравиш, нито ще позволиш аз да забравя, нали?
Яман: Аз да отида да видя Айше.

Ани, още веднъж   bouquet  bouquet  bouquet
Ех, този Яман, не се дава лесно. При всяка среща с Мира все й показва по някоя допусната от нея грешка. И все пак и все пак любовта е по-силна и то разума и от гнева и от нараненото самолюбие. И слава Богу, че е така.
Хаха много сладко се издаде с тази гривна.  Heart Eyes

# 121
Лека Ванче/Лава. Hug
Еджето вкарва драма и очаквам това да се хареса още повече на комшиите.
Гласувах с опцията-не мога да го мисля сега,защото вървеше епизода, но и сега не смятам да го мисля.

# 122
# 123
Иве, сега погледнах финала и май говориш за това, което му казва на гробищата.  Shocked Shocked Shocked Доста страшно изглежда. Страх ме е за Яманчи.  ooooh!

Каза му: Убиецът винаги се връща на местопрестъплението. Очаквахме те у дома Яман.

Казах ли ви аз, че Крачола ще стане могъщ и силен?  ooooh! И оня Хасан с този пистолет????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Само Крачола да направи нещо на сладкия, хубав Яманчииииии, само да му навредиииии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

bouquet  bouquet  bouquet

Е, разбрала съм смисъла, ама друго си е да знаеш дума по дума.  Hug

Дали наистина ще стане лош, лош Крачол?  ooooh! ooooh!
Няма,  Naughty  той сега е объркан, но ще се освести...
  Mr. Green Mr. Green

Ани, още веднъж   bouquet  bouquet  bouquet
Ех, този Яман, не се дава лесно. При всяка среща с Мира все й показва по някоя допусната от нея грешка. И все пак и все пак любовта е по-силна и то разума и от гнева и от нараненото самолюбие. И слава Богу, че е така.
Хаха много сладко се издаде с тази гривна.  Heart Eyes

Peace Peace Heart Eyes

# 124
 #Sniper
Вай, вай, вай... трябва нещо страховито да е казал накрая Крачо, щом Ани пак ще изкарва артилерията! #2gunfire
 А ние нали си не причом  newsm78  и си чакаме приятелска прегръдка в другата серия! Joy

# 125

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Еджето вкарва драма и очаквам това да се хареса още повече на комшиите.
Гласувах с опцията-не мога да го мисля сега,защото вървеше епизода, но и сега не смятам да го мисля.

Ще й вкарам аз един в...  #Cussing out Mr. Green
Този път рейтинга не мина 10   Sad Нужно е награбване...  Mr. Green Crazy

А ние нали си не причом  newsm78  и си чакаме приятелска прегръдка в другата серия! Joy

Peace Peace Mr. Green

# 126
аз почити нищо не можах да гледам от втората половина,ама утре ще го изгледам целия Peace
Иве Hug то и да не гледам все едно съм го гледала  Flutter текнс къз Blush
Ани Hug и на теб за преведената сцена мила  Peace  bouquet

Лека нощ момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 127
# 128

Жани,  Hug Laughing
Благодаря ви за хубавата компания!  Hug Hug Hug
Лягам, че утре съм на работа.   Crazy

# 129
Иве, разбрах, че за финала!  Hug Hug Hug Преведох ти го.  Hug Hug Hug

Аз не съм била на гости, а имах гости. И сега ме чака разчистване  ooooh! Но другия път с Лили ще се координираме  Joy Joy Joy Joy Изчетох резюмето и мноого ти благодаря, че си разказала целия епизод!!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ани, още веднъж   bouquet  bouquet  bouquet
Хаха много сладко се издаде с тази гривна.  Heart Eyes

Вени,  Hug не само това, ами и наистина като се замислих той много бързо и точно връхлетя в този нов свят. И в нейния живот и тя в неговия.  Peace Не се познават достатъчно добре, че да знаят какво би обидило другия, какво би го зарадвало. Не е като да са от една среда и да са израснали заедно. Да се познават от години. Но пък започнаха да говорят и това  е добре.  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мили момичета, няма защо да ми благодарите!  Hug Hug Hug Сега отивам да си разчистя малко и ще си лягам, че днес и в работата беше чоооок зоооор  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out И после и на маса не е лесно .. и вече нямам сили.  Joy Joy Joy Joy

Утре ще чета какво сте писали и ще изгледам серията.  Hug Hug Hug
Лека нощ на всички.  Hug

# 130
Иве, сега погледнах финала и май говориш за това, което му казва на гробищата.  Shocked Shocked Shocked Доста страшно изглежда. Страх ме е за Яманчи.  ooooh!

Каза му: Убиецът винаги се връща на местопрестъплението. Очаквахме те у дома Яман.

Казах ли ви аз, че Крачола ще стане могъщ и силен?  ooooh! И оня Хасан с този пистолет????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Само Крачола да направи нещо на сладкия, хубав Яманчииииии, само да му навредиииии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

bouquet  bouquet  bouquet

Е, разбрала съм смисъла, ама друго си е да знаеш дума по дума.  Hug

Дали наистина ще стане лош, лош Крачол?  ooooh! ooooh!
Няма,  Naughty  той сега е объркан, но ще се освести...
  Mr. Green Mr. Green

smile3521 smile3521 И аз още тая надежди.  Mr. Green  Mr. Green
Мен повече ме притеснява онзи Хасан  ooooh! Whistling

# 131
Ооо, Иве, като се награбваха и като, и разтягаше горната устната като ластак, ooooh! и рейтинга беше най-плачевен, и нападаха яко Едже в туитъра.

# 132
  sleepuu лека и от мен! Благодаря за приятната компания  bouquet
и специално   newsm51 на Ани за преводите!

# 133
Сега Чачко с коя е, със Серка, с хърватска манекенка работеща в Турция, или с трета?

http://doznajemo.com/2014/01/10/catagay-ulsoy-u-ljubavnoj-vezi-s … ackom-manekenkom/

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 01:11 от Neidjal

# 134
  • между морето и небето
 Hug

Сега Чачко с коя е, със Серка, с хърватска манекенка работеща в Турция, или с трета?

http://doznajemo.com/2014/01/10/catagay-ulsoy-u-ljubavnoj-vezi-s … ackom-manekenkom/

Това да не са нови съчинения. И въпросната манекенка била на 30+, без да се уточнява  Mr. Green.
Извън тази бомба нищо съществено не пише. А Серка напълно е пренебрегната. И Medcezir също.

Според мен това електронно издание(магазин) е от Босна и Херцеговина, май че доста клюкарско  newsm78 и манекенката на 30+ е босненка Mr. Green .

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 01:41 от Gabie

Общи условия

Активация на акаунт