"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 348
  • 689
  •   1
Отговори
# 105
Брей, аз докато си напиша желанието и Ани го изпълнила  #Crazy
 Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 106
Ани, благодаря за превода! Hug

Всички тръпнем в очакване дали ще похвалиш Крачо. Mr. Green

Yaman calls Hasan
Y: Mister Hasan! I heard that you are running after the robbed money.
H: Yes, I know you have them
Y: No, unfortunately it's not with me. I gave the money to the man you cheat with
H: What are you saying? The money is with Orkun. I say, if you have done something like that, you did a huge mistake Yaman. That money is my money. it has nothing to do with Orkun.
Y: He didn't say like that to me. He didn't object at all while getting it. You will talk with him now.
H: Yaman!
Y: Or better don't fatigue in vain, I don't think he will talk with you. Don't disturb that family again.
Bye-bye! That's it!

Helena

# 107
Здравейте на всчики  Hug Hug Hug

Иве, гледам голям ферман си ми написала.  Joy Joy Joy Аз в анкетата гласувах още днес следобед  smile3533

Гласувах с ДРУГО, но няма да споделя в темата сега, ама то няма и нужда щото всикчи знаят  Joy Joy Joy

Аз свалих почти цялата серия от този канал http://www.youtube.com/user/IzleMedcezir/videos не са качили последната, но аз прегледах с превъртане за да видя кой е умрял  Mr. Green Познахме всички кой е  hahaha

Но се спрях на сцената с МИра и Яман на пейката и даже се опитах да я преведа  Hug Hug Hug Hug

За всички вас, но с уговорката знаете,ч е може да не съм разбрала всичко и не точно както е .  Hug Hug Hug

Мира: Защо не ми каза за състоянието на Айше?
Яман: Защото касае само нея.
Мира: Да, но стана причина за много недоразумения.
Яман: Това засяга теб. Показа колко малко ми се доверяваш.
Мира: извинявай
Яман: След като не ми вярваш и аз загубих вяра в няшата връзка.
Мира: Защо така говориш?
Яман: Моето минало ми направи услуга - ударих спирачки.На всичко.Да, много бързо се адаптирах към новия живот.Исках всичко да се случи сега. От първия ден - модно дефиле, партита, РД. Връхлетях в живота ви.Човек би спрял, би си поел дъх. Връхлетях в живота ти, без да се познавам, забравяйки кой съм.
Мира: Моля те, не говори така. Повече ме натъжаваш.
Яман: Не искам да ти го причиня, но ни дай време Мира. Първо да преодолеем това, после ще видим.
Мира: Моите чувства не са се променили.
Яман: И моята любов не е намаляла.Но наистина Принцесо .. наистина имаме нужда от време. Да знам, че като си отворя очите пак ще си в съседната къща, че като отида в университета ще те видя, че си добре. Нека малко дойда на себе си. Дай ми тази възможност.
Мира: Но това е несправедливо спрямо нас.
Яман: Може би след всичко случило се ще разбереш колко са важни думите за мен.
Мира: Нито ще забравиш, нито ще позволиш аз да забравя, нали?
Яман: Аз да отида да видя Айше.

Благодаря тиииииииииииии....   bouquet  bouquet  bouquet
Ето, думите го нараниха най-много,  Sad  тях не може да забрави...  Sad И иска заман hahaha

Фермана ми го видя, а прочете ли го?  Crossing Arms
Та с какво е това ДРУГО от анкетата?  Mr. Green Mr. Green

# 108
Здравейте на всчики  Hug Hug Hug

Иве, гледам голям ферман си ми написала.  Joy Joy Joy Аз в анкетата гласувах още днес следобед  smile3533

Гласувах с ДРУГО, но няма да споделя в темата сега, ама то няма и нужда щото всикчи знаят  Joy Joy Joy

Аз свалих почти цялата серия от този канал http://www.youtube.com/user/IzleMedcezir/videos не са качили последната, но аз прегледах с превъртане за да видя кой е умрял  Mr. Green Познахме всички кой е  hahaha

Но се спрях на сцената с МИра и Яман на пейката и даже се опитах да я преведа  Hug Hug Hug Hug

За всички вас, но с уговорката знаете,ч е може да не съм разбрала всичко и не точно както е .  Hug Hug Hug

Мира: Защо не ми каза за състоянието на Айше?
Яман: Защото касае само нея.
Мира: Да, но стана причина за много недоразумения.
Яман: Това засяга теб. Показа колко малко ми се доверяваш.
Мира: извинявай
Яман: След като не ми вярваш и аз загубих вяра в няшата връзка.
Мира: Защо така говориш?
Яман: Моето минало ми направи услуга - ударих спирачки.На всичко.Да, много бързо се адаптирах към новия живот.Исках всичко да се случи сега. От първия ден - модно дефиле, партита, РД. Връхлетях в живота ви.Човек би спрял, би си поел дъх. Връхлетях в живота ти, без да се познавам, забравяйки кой съм.
Мира: Моля те, не говори така. Повече ме натъжаваш.
Яман: Не искам да ти го причиня, но ни дай време Мира. Първо да преодолеем това, после ще видим.
Мира: Моите чувства не са се променили.
Яман: И моята любов не е намаляла.Но наистина Принцесо .. наистина имаме нужда от време. Да знам, че като си отворя очите пак ще си в съседната къща, че като отида в университета ще те видя, че си добре. Нека малко дойда на себе си. Дай ми тази възможност.
Мира: Но това е несправедливо спрямо нас.
Яман: Може би след всичко случило се ще разбереш колко са важни думите за мен.
Мира: Нито ще забравиш, нито ще позволиш аз да забравя, нали?
Яман: Аз да отида да видя Айше.

Ани,    love001

# 109

Joy Joy Joy Joy

Щяла да пуши  Naughty  и после да ме чете...  Whistling
Пак добре, че не ме остави за утре
Mr. Green
Ани, кажи само кво каза Крачо на Яман и бегай да четеш  Naughty Mr. Green и спиш.  Hug

# 110
Скрит текст:
Скрит текст:
И от Серенай похвала за Метин.  newsm10
Скрит текст:
Така е, той обира овациите и има защо. Peace

И аз и написах няколко реда @SrnySrkyResmi @MetinAkdulger Точно така! Този епизод Метин го изнесе! Браво на него! А ти гледай и се учи! tooth
Ох бе Зорииии, как все такива ти идват на ум!? Joy Joy Приятел в нужда се познава и после ми говори, че не ти е приятна, да бе да, друг път,  hahahaвиж как я напътстваш като истинска приятелка. Mr. Green
Ани, мерси   bouquet за превода.
Много истина има в думите на Яман, мноооого и само любов без доверие не става.

# 111
Видях само, че Крачола е танцьор наистина!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha И беше с тейзето и си денсиха двамата и на китара май свириха.  ooooh! ooooh! ooooh!

То май през цялата серия него сте гледали.  ooooh! Надявам се поне две доволни да има  Joy Joy Joy Ще трябва да потръпнете още малко  Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Joy JoyУтре ще гледам на спокойствие, че сега няма да мога да се насладя на Крачолската игра.  hahaha hahaha hahaha Ама май наистина голяма работа ще излезне Крачола ви.  ooooh! Гледам кандидатките за фенклуба станали 5  #Crazy #Crazy #Crazy и една влиза гола в банята заради него?  #Crazy #Crazy #Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Веднага си казвайте коя е???????????????????????????  Joy Joy Joy

# 112
# 113

Направо като закъснял дядо Коледа  Joy Joy Joy

Брей, аз докато си напиша желанието и Ани го изпълнила  #Crazy
 Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Joy Joy Joy Joy

Щяла да пуши  Naughty  и после да ме чете...  Whistling
Mr. Green
Ани, кажи само кво каза Крачо на Яман и бегай да четеш  Naughty Mr. Green и спиш.  Hug

Ще ти кажа, ако ми кажеш за кой момент говориш?  newsm78

# 114
Ани и Лили,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  другия път като решите да ходите в петък на гости,   Naughty направете си моля, график и едната поне да е тук. Crossing Arms  Ако може и двете.... Laughing Heart Eyes

Лиленце, татко Крачол умрЕ. Naughty

Резюме за Ани:  Hug Hug

Ани, ей ти резюме на епизода,  Hug но преди това - ако не си видяла анкетата на новата тема - моля, обърни внимание...  Mr. Green

Момент, пак да похваля Тинчето!  Hug Hug      bouquet  bouquet  bouquet

Значи Мира не тръгна след нащУ.  Sad Татко Крачол му изпра шамара и той като откачииииии....  Shocked Shocked Излезе с аркадашите, избяга от тях и изтрещя...  Mr. Green Mr. Green

Яман навика  Crazy  и Хасан едно хубаво, а Селим си умря от кеф и гордост.  Peace
След кавгата Ейлюл отиде у Мерт, а той го раздаваше сърдит, май щото тя не му е казала, че ще ходят на Крачолчовия РД, ама после се сдобриха... Peace

Татко Крачол се гътна, както предполагахме.  Peace Докато приятелите на Оркун чакаха новини за него, майка му и баща му се караха в хола, чу се трясък и татко Крачол падна отвисоко. Mr. Green Mr. Green
но тук аз останах със съмнения, че тя го е блъснала Naughty Naughty

Крачолчо се напи до безпаметност и откачи заедно с тейзито...  Crazy Crazy

Фарук пък блъсна с колата Айшето, щото тя нямаше къде да иде и скитосваше по пътя... Mr. Green
Тя си загуби бебето.
Фарук й направи услуга - вкара я в болницата, да не мръзне навън  Mr. Green  и я отърва от бебето,  Embarassed сигурно и от Гирай по-късно...
Батко Кенан го гледа лошо у затвора, май и бележка му прати newsm78

Болница, молница, страдащо Крачолче....  Sad
Докато страдаше Крачо, гледаше видео от детството му - пак РД, и сладък, сладък малък Крачолчо... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имаше и едно ревливо  Mr. Green  с тъмни косици, ама не го познах...  newsm78
Може да беше Бурак  Crazy

Яман пак си го изкарваше на цепениците...  Crazy Crazy

След туй Яман отиде в болницата, там беше и Мира, че и другите... Laughing
После вън говориха Яман и Мира и ние разбрахме - "Наистина" и "принцесо" "Имал нужда от заман"...  hahaha hahaha hahaha  и толкова....  Mr. Green

Той стана и си тръгна,  #Crazy нищо, че Мира се извини и му ревеше насреща. Laughing
После Мира свири на пианото, а Яманчи се прибра седна и поглеждайки към китарата си - лилавата гривна беше там... Crazy Crazy Heart Eyes
Взе я, целуна я, а бе израдва й се... Peace  и си я върза на лявата ръка. А Мира се усмихна готино... Heart Eyes
На другата вечер си казаха две, три думи пред външната врата и Мира му помаха за лека нощ. Нащу вдигна и той ръка и не се усети,  Crazy че гривната се показа  Whistling Whistling - следват сладки, доволни усмивки и почти сдобряване... Peace Crazy
Накрая Яман на гроба на татко Крачол,  Sad  идва самия Крачол,  Mr. Green  придружаван от онова мекотело Хасан, #2gunfire #2gunfire #2gunfire в ролята на шофьор и охрана. Крачо каза на Яман нещо, че той е убиецът на баща му,  Shocked Shocked Shocked  поне аз така разбрах,   Mr. Green кадри от високо, в далечината небостъргачите на Истанбул......  Whistling Whistling  и SonU...  Mr. Green

В 19-и епизод, очаквам ЯмОр да стиснат ръцете, най-после...  Mr. Green Mr. Green

Ей сега вече, можеш да не гледаш епизода,  Mr. Green щото аз разказвам страхотно и всичко си разбрала,  Mr. Green пусни си само сцените с Ча... Че беше красиииииииииииииивввввв.... ЧоК, чОк, красииииииииивввв....  Crazy Crazy Crazy
И вземи си признай, че 3-ия глас "ДА" в анкетата е твой.  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green Знаем, че си ти!  Naughty

rotfImao     rotfImbo       rotfImao        rotfImbo        smile3521  

smile3501
По-забавно и впечатляващо резюме не бях чела досега.  Joy Joy Joy
Не стига, че всичко си разбрала без превод, Mr. Green ами и така вълнуващо го преразказваш,  Hugче на човек да му се догледа втори път. А пък любимият Крачо тъй е изтипосан, че Ани непременно ще започне да симпатизира, ако не и повече! Joy Joy Joy
Ани непременно ще ти отчете приятелския жест Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 115

ЯмОр, ЯмОр..  newsm68 newsm68 newsm68

Ама Крачо нещо много на сериозно се взе  Mr. Green - костюмар го раздава  hahaha hahaha

Видях само, че Крачола е танцьор наистина!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha И беше с тейзето и си денсиха двамата и на китара май свириха.  ooooh! ooooh! ooooh!

То май през цялата серия него сте гледали.  ooooh! Надявам се поне две доволни да има  Joy Joy Joy Ще трябва да потръпнете още малко  Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Joy JoyУтре ще гледам на спокойствие, че сега няма да мога да се насладя на Крачолската игра.  hahaha hahaha hahaha Ама май наистина голяма работа ще излезне Крачола ви.  ooooh! Гледам кандидатките за фенклуба станали 5  #Crazy #Crazy #Crazy и една влиза гола в банята заради него?  #Crazy #Crazy #Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Веднага си казвайте коя е???????????????????????????  Joy Joy Joy

Naughty Naughty Naughty И да пее може - и това ще видиш.  Mr. Green
Страшен е!  Crazy Crazy

5 Shocked Shocked Shocked Кога това?!!! Кои са другите 3??!  Thinking
Ани, и аз исках да влизам в банята,  Peace  ама после го видях... ooooh! ooooh!

# 116

Направо като закъснял дядо Коледа  Joy Joy Joy

Брей, аз докато си напиша желанието и Ани го изпълнила  #Crazy
 Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Joy Joy Joy Joy

Щяла да пуши  Naughty  и после да ме чете...  Whistling
Mr. Green
Ани, кажи само кво каза Крачо на Яман и бегай да четеш  Naughty Mr. Green и спиш.  Hug

Ще ти кажа, ако ми кажеш за кой момент говориш?  newsm78

Финала  Peace 

# 117

По-забавно и впечатляващо резюме не бях чела досега.  Joy Joy Joy
Не стига, че всичко си разбрала без превод, Mr. Green ами и така вълнуващо го преразказваш,  Hugче на човек да му се догледа втори път. А пък любимият Крачо тъй е изтипосан, че Ани непременно ще започне да симпатизира, ако не и повече! Joy Joy Joy
Ани непременно ще ти отчете приятелския жест Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Hug Wink

# 118
Иве, сега погледнах финала и май говориш за това, което му казва на гробищата.  Shocked Shocked Shocked Доста страшно изглежда. Страх ме е за Яманчи.  ooooh!

Каза му: Убиецът винаги се връща на местопрестъплението. Очаквахме те у дома Яман.

Казах ли ви аз, че Крачола ще стане могъщ и силен?  ooooh! И оня Хасан с този пистолет????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Само Крачола да направи нещо на сладкия, хубав Яманчииииии, само да му навредиииии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 119
Ани ,благодаря за преведения диалог.    bouquet

Иве, а малък Крачолчо къде е? Не си го споменала  Naughty

Вайййй, как го забравих!  smile3555 smile3555 smile3555 Сега ще редактирам  Laughing

Ама ти цялото ли го прочете?  Crazy

smile3521   Joy
И аз и аз  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ама Ани да гледа  Naughty и да преведе какво каза Яманко на Мира, да не си оставаме само с едното "принцесо".

+1  Laughing Иве,резюмето ти е страхотно. Peace

Наде  Hug

Аз ви казвам лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт