"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 364
  • 689
  •   1
Отговори
# 90
Браво! Това беше неговият епизод!  Peace[/i]

Така е! Тази вечер той излезе на преден план. Peace

Интересно ми е Ани как ще коментира играта му утре. Laughing

# 91
Благодаря за прекрасната тема! newsm76
Лека ве4ер на вси4ки с прекрасното изпълнение на Тойгар Heart Eyes

Скрит текст:

Този човек е вълшебник и създава вълшебна музика галеща с перце човешката душа. Обожавам всичко което твори Тойгар. Heart Eyes

# 92
Ани и Лили,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  другия път като решите да ходите в петък на гости,   Naughty направете си моля, график и едната поне да е тук. Crossing Arms  Ако може и двете.... Laughing Heart Eyes

Лиленце, татко Крачол умрЕ. Naughty

Резюме за Ани:  Hug Hug

Ани, ей ти резюме на епизода,  Hug но преди това - ако не си видяла анкетата на новата тема - моля, обърни внимание...  Mr. Green

Момент, пак да похваля Тинчето!  Hug Hug      bouquet  bouquet  bouquet

Значи Мира не тръгна след нащУ.  Sad Татко Крачол му изпра шамара и той като откачииииии....  Shocked Shocked Излезе с аркадашите, избяга от тях и изтрещя...  Mr. Green Mr. Green

Яман навика  Crazy  и Хасан едно хубаво, а Селим си умря от кеф и гордост.  Peace
След кавгата Ейлюл отиде у Мерт, а той го раздаваше сърдит, май щото тя не му е казала, че ще ходят на Крачолчовия РД, ама после се сдобриха... Peace

Татко Крачол се гътна, както предполагахме.  Peace Докато приятелите на Оркун чакаха новини за него, майка му и баща му се караха в хола, чу се трясък и татко Крачол падна отвисоко. Mr. Green Mr. Green
но тук аз останах със съмнения, че тя го е блъснала Naughty Naughty

Крачолчо се напи до безпаметност и откачи заедно с тейзито...  Crazy Crazy

Фарук пък блъсна с колата Айшето, щото тя нямаше къде да иде и скитосваше по пътя... Mr. Green
Тя си загуби бебето.
Фарук й направи услуга - вкара я в болницата, да не мръзне навън  Mr. Green  и я отърва от бебето,  Embarassed сигурно и от Гирай по-късно...
Батко Кенан го гледа лошо у затвора, май и бележка му прати newsm78

Болница, молница, страдащо Крачолче....  Sad
Докато страдаше Крачо, гледаше видео от детството му - пак РД, и сладък, сладък малък Крачолчо... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имаше и едно ревливо  Mr. Green  с тъмни косици, ама не го познах...  newsm78
Може да беше Бурак  Crazy
Яман пак си го изкарваше на цепениците...  Crazy Crazy

След туй Яман отиде в болницата, там беше и Мира, че и другите... Laughing
После вън говориха Яман и Мира и ние разбрахме - "Наистина" и "принцесо" "Имал нужда от заман"...  hahaha hahaha hahaha  и толкова....  Mr. Green

Той стана и си тръгна,  #Crazy нищо, че Мира се извини и му ревеше насреща. Laughing
После Мира свири на пианото, а Яманчи се прибра седна и поглеждайки към китарата си - лилавата гривна беше там... Crazy Crazy Heart Eyes
Взе я, целуна я, а бе израдва й се... Peace  и си я върза на лявата ръка. А Мира се усмихна готино... Heart Eyes
На другата вечер си казаха две, три думи пред външната врата и Мира му помаха за лека нощ. Нащу вдигна и той ръка и не се усети,  Crazy че гривната се показа  Whistling Whistling - следват сладки, доволни усмивки и почти сдобряване... Peace Crazy
Накрая Яман на гроба на татко Крачол,  Sad  идва самия Крачол,  Mr. Green  придружаван от онова мекотело Хасан, #2gunfire #2gunfire #2gunfire в ролята на шофьор и охрана. Крачо каза на Яман нещо, че той е убиецът на баща му,  Shocked Shocked Shocked  поне аз така разбрах,   Mr. Green кадри от високо, в далечината небостъргачите на Истанбул......  Whistling Whistling  и SonU...  Mr. Green

В 19-и епизод, очаквам ЯмОр да стиснат ръцете, най-после...  Mr. Green Mr. Green

Ей сега вече, можеш да не гледаш епизода,  Mr. Green щото аз разказвам страхотно и всичко си разбрала,  Mr. Green пусни си само сцените с Ча... Че беше красиииииииииииииивввввв.... ЧоК, чОк, красииииииииивввв....  Crazy Crazy Crazy
И вземи си признай, че 3-ия глас "ДА" в анкетата е твой.  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green Знаем, че си ти!  Naughty

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 00:11 от ivva

# 93

И от Серенай похвала за Метин.  newsm10

# 94
Според мен не Мира свиреше на пианото, някак си пръстите и се разминаваха с излизащите звуци.

# 95
Иве, а малък Крачолчо къде е? Не си го споменала  Naughty

# 96

Вайййй, как го забравих!  smile3555 smile3555 smile3555 Сега ще редактирам  Laughing

Ама ти цялото ли го прочете?  Crazy

# 97

Вайййй, как го забравих!  smile3555 smile3555 smile3555 Сега ще редактирам  Laughing

Ама ти цялото ли го прочете?  Crazy

smile3521   Joy

# 98

Така е, той обира овациите и има защо. Peace

И аз и написах няколко реда @SrnySrkyResmi @MetinAkdulger Точно така! Този епизод Метин го изнесе! Браво на него! А ти гледай и се учи!  tooth

# 99

Заслужи си я.  Peace  Peace Hug
Сега ще я препиша и ще му я пратя.
  Mr. Green   Whistling

# 100

И аз и написах няколко реда @SrnySrkyResmi @MetinAkdulger Точно така! Този епизод Метин го изнесе! Браво на него! А ти гледай и се учи!  tooth

Joy

# 101

Вайййй, как го забравих!  smile3555 smile3555 smile3555 Сега ще редактирам  Laughing

Ама ти цялото ли го прочете?  Crazy

smile3521   Joy
И аз и аз  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ама Ани да гледа  Naughty и да преведе какво каза Яманко на Мира, да не си оставаме само с едното "принцесо".

# 102
Здравейте на всчики  Hug Hug Hug

Иве, гледам голям ферман си ми написала.  Joy Joy Joy Аз в анкетата гласувах още днес следобед  smile3533

Гласувах с ДРУГО, но няма да споделя в темата сега, ама то няма и нужда щото всикчи знаят  Joy Joy Joy

Аз свалих почти цялата серия от този канал http://www.youtube.com/user/IzleMedcezir/videos не са качили последната, но аз прегледах с превъртане за да видя кой е умрял  Mr. Green Познахме всички кой е  hahaha

Но се спрях на сцената с МИра и Яман на пейката и даже се опитах да я преведа  Hug Hug Hug Hug

За всички вас, но с уговорката знаете,ч е може да не съм разбрала всичко и не точно както е .  Hug Hug Hug

Мира: Защо не ми каза за състоянието на Айше?
Яман: Защото касае само нея.
Мира: Да, но стана причина за много недоразумения.
Яман: Това засяга теб. Показа колко малко ми се доверяваш.
Мира: извинявай
Яман: След като не ми вярваш и аз загубих вяра в няшата връзка.
Мира: Защо така говориш?
Яман: Моето минало ми направи услуга - ударих спирачки.На всичко.Да, много бързо се адаптирах към новия живот.Исках всичко да се случи сега. От първия ден - модно дефиле, партита, РД. Връхлетях в живота ви.Човек би спрял, би си поел дъх. Връхлетях в живота ти, без да се познавам, забравяйки кой съм.
Мира: Моля те, не говори така. Повече ме натъжаваш.
Яман: Не искам да ти го причиня, но ни дай време Мира. Първо да преодолеем това, после ще видим.
Мира: Моите чувства не са се променили.
Яман: И моята любов не е намаляла.Но наистина Принцесо .. наистина имаме нужда от време. Да знам, че като си отворя очите пак ще си в съседната къща, че като отида в университета ще те видя, че си добре. Нека малко дойда на себе си. Дай ми тази възможност.
Мира: Но това е несправедливо спрямо нас.
Яман: Може би след всичко случило се ще разбереш колко са важни думите за мен.
Мира: Нито ще забравиш, нито ще позволиш аз да забравя, нали?
Яман: Аз да отида да видя Айше.

# 103
Браво! Това беше неговият епизод!  Peace[/i]

Така е! Тази вечер той излезе на преден план. Peace

Интересно ми е Ани как ще коментира играта му утре. Laughing

Ще му го признае с половин уста. Laughing

А, тя си дошла!  Hug Hug Hug

Виж, виж, как се моря тук зарад теб!
  Naughty Naughty Hug

# 104
Сега отивам да пуша и после ще изчета цялото резюме на Ивето, а серията ще я гледам утре.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт