"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 225
  • 689
  •   1
Отговори
# 75
Таз нахалната Айше за кво моли?  newsm78

Май поиска Фарук да й намери работа.  Peace

Hug Hug

частите от

Medcezir 18.Bölüm

https://www.youtube.com/user/IzleMedcezir/search?query=medcezir

https://www.youtube.com/user/GOCIGAMES/search?query=medcezir+18

# 76
Metin Akdulger ‏@MetinAkdulger 3m

İyi dilekleriniz ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. Çok incesiniz. Herkese mutlu haftasonları.
Благодари за пожеланията и пожелава весели почивни дни.

# 77

Ей тоя Яманчи, бе, как й се зарадва на пустата гривна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пък остави момичето да плачи на пейката.  ooooh! Ама от любовта не може да избяга.  Grinning

# 78

İyi dilekleriniz ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. Çok incesiniz. Herkese mutlu haftasonları.

Сладур! Crazy Mr. Green
Браво! Това беше неговият епизод!  Peace

# 79
  • близо до брега на морето
Лека нощ, момичета! Другата серия ще мислим бая за Яман -че при него е бая тежко от сега нататък. Благодаря за компанията

# 80
Лека нощ, момичета! Другата серия ще мислим бая за Яман -че при него е бая тежко от сега нататък. Благодаря за компанията
+1
Утре трябва да ставам рано, така че и аз ви оставям. Беше ми много приятно с вас. ББ  Hug

# 81
Леко ги откраднах без разрешение, надявам се Неси да не се сърди  Peace

nesi_ ‏@nesi_2 38m
цайсите на Мира...хахахахахахахахаха 😁

nesi_ ‏@nesi_2 26m
Селим(към Мерт): мъртвите не правят нищо, страхувай се от живите!

nesi_ ‏@nesi_2 25m
Мерт: мъртвите нищо не правили, разбира се, че е лесно да го кажеш, ти не гледаш "Дневниците на вампира"!
хахаха! Simple Smile) #medcezir

Хах! Наистина не е гледал "Дневниците на вампира"  Joy

# 82
 Hug
Благодаря на всички за разясненията и коментарите. Hug
Мисля, че серията беше интересна  съдържателна.Тепърва ще се завързват нови възли, а връзката на Я и М претърпя първото голямо крушение, но отива според мен към стопляне. Heart Eyes Обаче върви бааавно,че Я май най-суров и непоколебим с М ще излезе. От вс най- ме е яд, че тия хиени сега ще се възползват всички да го изкарат виновен  #2gunfire          #2gunfire          #2gunfire
Някой случайно разбра ли Айшето дали каза на М нещо за Лейля и Яман? newsm78

# 83
Враговете стават все по-настъпателни, но поне Мира да е до него.

# 84

Сладур! Crazy Mr. Green
Браво! Това беше неговият епизод!  Peace

newsm10 newsm10 Абсолютно!

# 85
Серията ми хареса.Много добра игра на Метин. Peace

ivva,благодаря за линковете с епизода.bouquet   Докато даваха озета нета ми беше идеален,но щом започна йени епизода и взе да ми накъсва и изпуснах доста от началото.Сега ще изгледам пропуснатото.

Лека нощ на лягащите. Hug

# 86
Hug
Благодаря на всички за разясненията и коментарите. Hug
Мисля, че серията беше интересна  съдържателна.Тепърва ще се завързват нови възли, а връзката на Я и М претърпя първото голямо крушение, но отива според мен към стопляне. Heart Eyes Обаче върви бааавно,че Я май най-суров и непоколебим с М ще излезе. От вс най- ме е яд, че тия хиени сега ще се възползват всички да го изкарат виновен  #2gunfire          #2gunfire          #2gunfire
Някой случайно разбра ли Айшето дали каза на М нещо за Лейля и Яман? newsm78
Май изобщо не е ставало дума за Лейля.
Но на Мира й стана тъжно, когато разбра, ме Айше е била бременна и е загубила бебето.  Peace

# 87
http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/bolumler/sayfa/1

Ако някой иска да го гледа. Аз нямам търпение,за това ви оставям милички   Hug

# 88
  • Варна
Благодаря за прекрасната тема! newsm76
Лека ве4ер на вси4ки с прекрасното изпълнение на Тойгар Heart Eyes

# 89
Не знам защо имам усещането, че може би Мира, ще се сближи с Айше и тя, ще изиграе положителна роля в отношенията им.

Общи условия

Активация на акаунт