"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 180
  • 689
  •   1
Отговори
# 60
Ей, това си е серията на Крачолчо. Много ми стана мъчно за него. Толкова му се струпа на тоя рожден ден. Вярно е, че той си е виновен за много неща. Но никой не заслужава така да загуби баща си. Добър, лош, баща му беше. А на всичкото отгоре се разделиха с толкова гняв и омраза.  Sad Sad Sad

Peace Peace

Яманчи пак запали  Crazy Crazy
Ама много хубав, бееееееееееее  Crazy Crazy Crazy
smile3521 smile3521 smile3521

# 61
Зори, знаех си, че ти си му дала твоя ластак и, че не е на Мирка. Joy
Наистина Метин играе превъзходно.
В първите серии като, че ли Яман и Мира все бяха на преден план но от няколко епизода насам се сливат с другите герои и нямат отличително присъствие по-голямо от на другите.

# 62
 Shocked

Anabet, anitto, Dalila12, Danielkka, Danny153, dukesa, Gabie, ganu6ka, hrisi.ikonomova, iveto_32, ludetina ulusoy, mireti, NinaKr, ONE665, Svetoslava Milev, valia_nana, Venetat, virdid, yanica_st (+ 8 Скрит/и) и 34 Гости преглежда(т) тази тема

# 63
  • близо до брега на морето
И се сетих нещо друго - при дядката няма празно-който е жив, на работа.Нали ги търсеше наред из фирмата.И какво ли каза на даскалите от университета newsm78

# 64
Трррррр Трррррррр  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 65
Таз нахалната Айше за кво моли?  newsm78

Май поиска Фарук да й намери работа.  Peace

# 66
Момичета само искам да ви пожелая лека нощ и да ви благодаря за хубавата вечер.  Hug
 аз поработих малко ,но и гледах,епизода много ми хареса,доста пъти се срещнаха Я и Мира  Heart Eyes.отношенията им омекнаха  Peace!Повече утре,след работа!
Целувам ви  Heart Eyes Hug

# 67
Момичета,не свърши ли вече?

# 68
И се сетих нещо друго - при дядката няма празно-който е жив, на работа.Нали ги търсеше наред из фирмата.И какво ли каза на даскалите от университета newsm78
Мария, тази сцена с АШК и даскалите даже не съм я и видяла, че ставах защото си имах работа за свършване.
Нещо сигурно против Яман.
Ако и той се съюзи с Оркун и с Хасан, не го виждам Яман. ooooh!

# 69
Ко речи?!

# 70
Обвини го, че той го е убил  Shocked Shocked

# 71
Не мога да разбера тази гримьорка защо гримирва и червосва Мира толкова много и изглежда като лелка до Яман а и е толкова добре като не е нагримирана много с черен молив и без червило, което да подчертава издадената й горна устна и устата й да става още по-голяма. ooooh!
През цялата серия ми стоеше до Яман не като негова любима а като леля му с изключение на сцената на пейката в болницата. Добре и е с вързана коса и без да е наклепотена като палячо.
След тенджерите и соон.

Наде Peace +1

Момичета,не свърши ли вече?
Още дават реклами.Чакаме последния кадър.

# 72
Metin Akdulger ‏@MetinAkdulger 3m

İyi dilekleriniz ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. Çok incesiniz. Herkese mutlu haftasonları.

# 73
  • близо до брега на морето
Май го нарече катил, демек ашкъмчо е виновен за всичко. Ей, гадина е Крачола бе-той Яман и за глоболното затопляне сигурно е виновен #Cussing out

# 74
Много динамична серия, всичко за Яман започва отначало но с още по-голяма сила.
В Тозлудере страдаше от приятели а тук, ще страда от враговете си и няма да има и миг спокоен. Как, ще го опазва Селим, newsm78 не знам, идея си нямам?!

Общи условия

Активация на акаунт