"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 123
  • 689
  •   1
Отговори
# 45
Как подскочи като чу Сафари  Crazy - Мира...

# 46
Опаааа...  Heart Eyes Heart Eyes
Вълшебната гривна

# 47
Скочи му на вратааааа!!! Веднагааа!!!!

Офффф  Rolling Eyes

# 48
И съвсем случайно и помаха с ръката, на която върза гривната и.  Crazy Сладури.

# 49
Сега, ще дойде и Оркун сигурно.

# 50
Опс...  Shocked

Тоз пък охлюв.. пистолета си показва... Абе, мухал  #2gunfire

# 51
Хасан да внимава с пистолета, защото аз имам повече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Laughing Дано не стане някоя голяма беля. ooooh!

# 52
Оффф, милият, чувства се виновен  Sad Sad Защо му трябва да ходи?  ooooh!

А Крачо дойде  Shocked ooooh!
А Хасан вече му е шофьор, че и с пищова се пъчи...  ooooh!

Ей сега ще ви изненадат като си стиснат ръцете Peace Mr. Green Mr. Green

# 53
И всичко започна отначало. Яман и Мира отново се срещнаха пред вратата.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ай колко бяха сладки. Тоя път Яман не можа да се скрие.  Laughing Laughing Laughing

# 54
Оркун сигурно, ще го наеме на работа.
Става страшно занапред.
Еджето нещо взе да попресолва манджата по турски му. Драма, драма и пак драма а и да има романтиката съвсем, ще се изгуби между драматизма който ни предстои.

# 55

И всичко започна отначало. Яман и Мира отново се срещнаха пред вратата.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ай колко бяха сладки. Тоя път Яман не можа да се скрие.  Laughing Laughing Laughing

Peace Heart Eyes Heart Eyes

# 56
Оффф, милият, чувства се виновен  Sad Sad Защо му трябва да ходи?  ooooh!

А Крачо дойде  Shocked ooooh!
А Хасан вече му е шофьор, че и с пищова се пъчи...  ooooh!

Ей сега ще ви изненадат като си стиснат ръцете Peace Mr. Green Mr. Green
 Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Ей колко добре ще изглеждат като приятели.  Mr. Green
Аз от миналата серия все очаквам, че ще се обърнат нещата между Яман и Оркун, ама на все на лошо отиват.  ooooh!

# 57
Не мога да разбера тази гримьорка защо гримирва и червосва Мира толкова много и изглежда като лелка до Яман а и е толкова добре като не е нагримирана много с черен молив и без червило, което да подчертава издадената й горна устна и устата й да става още по-голяма. ooooh!
През цялата серия ми стоеше до Яман не като негова любима а като леля му с изключение на сцената на пейката в болницата. Добре и е с вързана коса и без да е наклепотена като палячо.
След тенджерите и соон.

# 58
Е не мога да не кажа, че този епизод го изнесе Крачо.  Peace Наистина отлично се справи! Peace

А за ластика.... и моят нещо е изчезнал? Shocked Joy

Мерт малко ми дойде в повече с неговите страхове и детинско държане, тази серия не беше подходяща затова според мен.

Сега ще приключи интересно! Хасан и Оркун са опасна комбинация, ашкъмчето много ще страда...аз се страхувам за него. Sad

# 59
  • близо до брега на морето
Тези двамата се събраха, серията свършва а Яманчи го очакват бая ядове.Май ще се окажа права за Айшето -търси да изкяри нещо.Фарук нали е гузен заради бебето и-ще си ги гледа с Гирайчо май

Общи условия

Активация на акаунт