"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 335
  • 689
  •   1
Отговори
# 180
И аз изгледах 18 . Всъщност Яман помаха с лилавата гривничка на Мира още като отиваха на погребението, но тя не я забеляза  Naughty

Точно така беше. Не я видя, защото беше далеч, но после я видя и много се зарадва.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вики  Hug Hug Hug дано Еджето не направи много свободни съчинения, че драмите им изобщо не искам да ги гледам.  Naughty Naughty Naughty Аз затова и досега явно не съм се захласвала по турските сериали, защото в последно време избягвам да гледам натоварващи неща.  Naughty Naughty Naughty Особено в сезона есен-зима ми действат депресиращо  Joy Joy Joy. Затова и ПО ми харесва, защото досега нямаше някакви сълзливи истории и Мира и Яман си изясняваха нещата бързо, не се стигаше до ситуации, този казал, оня не разбрал - типичните сериални похвати.  Peace
Тук стария Крачол го умъртвиха направо.  Joy Joy Joy Изобщо не знам, вие ще кажете - в турски сериал имало ли е гейове или бисексуални?  newsm78 Mr. Green

Иве, май никой няма да си признае, че влиза гол в банята с Крачола.  Joy Joy Joy Joy
Не знам до малкото Крачолче кой ревеше.  newsm78

Вени и аз ги бъркам двамата Крачолови приятели.  Joy Joy Joy Нищо чудно и Мира да е на РД-то на малкото Крачолче.  Joy Joy Joy

# 181
 newsm78

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 13:24 от Мис ЧагиЗо

# 182
Зори,  Hug

Ето линк към тази статия http://www.turkiyegazetesi.com.tr/magazin/125378.aspx която си сложила като снимка.

Шофьор от екипа е получил сърдечен пристъп и е починал. И то май по време на снимките. Всички са били в шок от новината.

Починал е по време на снимките на самото погребение, които са продължили 5 часа. Актьорите и останалите от екипа са разбрали след това. И след това са получили 2 дена почивка за да се съвземат.

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 13:31 от Ани (Aniska)

# 183
Предполагам сте наясно, че резултата от анкетата не е реален, защото пишещите тук са много по-малко от гласувалите и всеки може да даде своя глас дори, и да не следи сериала. Достатъчно е да влезне в темата, да види анкетата и да реши да гласува просто ей така.
И арабите са отразили новината.

موت مفاجئ لاحد الافراد من الكاست مد وجزر

Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Mine Tugay, Barış Falay and Taner Ölmez ابطال مسلسل مد وجزر اصابوا بصاعقه عند موت احد العاملين بالمسلسل
بالفعل كان يوجد حاله وفاه فى المسلسل هو مدحت والد اوركون حيث اقيمت الجنازه الخاصه به فى مقبره zincirlikuyu وكان التصوير قد استمر لمد 5 ساعات وفى هذا الوقت توفى سائق القافله البالغ من العمر 50 بنوبه قلبيه وعندما راى كاست العمل ذلك قاموا باستدعاء فورا عربيه اسعاف وبالفعل تم وصول عربيتين اسعاف للموقع فبالرغم من محاولات انعاشه الا انه كان قد فقد الحياه
الابطال الذين شاهدوا على هذه الحادثه كانوا فى صدمه حيث سيريناى وهازار لم يتوقفوا عن البكاء لمده طويله
لذلك تم وقف التصوير لمده يومين
ان لله وان اليه راجعون
الترجمه خاصه بصفحتنا ممنوع منعا باتا النشر دون ذكر المصدر Aşk Hikayesi _ حكايه عشق
от фейса

# 184
Ани Shocked, това е ужасно. Много неприятно. Confused

# 185
Mного, амам много е шокиращо. Аз съм виждала такова нещо на обществено място и направо е ужасно. А да ти се случи както си работиш .. направо не знам. Не два дни, ами доста повече време ти трябва за да се съвземеш.

Наде, естествено че сме наясно за анкетата. Поне аз съм наясно.

# 186
  • между морето и небето
 Hug,

Предполагам сте наясно, че резултата от анкетата не е реален, защото пишещите тук са много по-малко от гласувалите и всеки може да даде своя глас дори, и да не следи сериала. Достатъчно е да влезне в темата, да види анкетата и да реши да гласува просто ей така.

То затова никой не си признава  Shocked и Ива е мноого озадачена  newsm78. А и фенклубът набъбва.

Не разбрах дали Мира е била още на първите рождени дни на Оккунч. дадоха само неговата майка. Судето не я мернах.

А очилата бяха много фешън  Money. Между другото аз си избрах няколко модела. Имаше избор за всеки вкус. Малко като че ли бяха прекалили, изглеждаше като ревю на модни асексуари. Повече ги гледах в очилата  Shocked, отколкото да следя действието  Mr. Green.

Скрит текст:
Ужасно е. Наскоро в нашето село имаше подобен случай - треньор по футбол на детско-юношеския отбор почина по време на трениковка.

# 187
Никой нищо не казва за бащата на братята Копер.  newsm78 Кой го чакаше? И къде?  newsm78 И защо Невин продължава да стои при Хасан? С какво толкова я държи той?  newsm78

Ще излезне нещо от миналото, но какво ли ще е?  Mr. Green

Eто моя отговор, за да няма после спекулации, че искам да влезна във фен-клуба или пък още по-зле гола в бянатя с него.  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 13:52 от Ани (Aniska)

# 188
  • между морето и небето
Никой нищо не казва за бащата на братята Копер.  newsm78 Кой го чакаше? И къде?  newsm78 И защо Невин продължава да стои при Хасан? С какво толкова я държи той?  newsm78

Доста въстрастен беше посрещача. А и не бяха се виждали много време. Дали не може да е дядо на Яман  newsm78?

# 189
Щом бащата на Коперите е жив, значи брака на Невин и Хасан не съществува нали? newsm78

# 190
Щом бащата на Коперите е жив, значи брака на Невин и Хасан не съществува нали? newsm78

Да. Даже той и го каза Хасан, когато Селим и се обади се разбра, че е жив.  Peace Не ми се вярва Яман да види нещо добро от баща си.  ooooh! Виж Кенан със сигурност ще е добре.  Peace

# 191

Eто моя отговор, за да няма после спекулации, че искам да влезна във фен-клуба или пък още по-зле гола в бянатя с него.  Joy Joy Joy Joy

Всички май сме в чуденка. Ама то пък Невин какъв ли избор има - от трън та на глог.  ooooh! Да се чуди кое зло да избере. А и Хасан нали все й внушава, че Туран ще търси отмъщение, все пак тя го е предала на мафиота.

Ама кажи какво е това "друго" за което си гласувала, де.  Mr. Green

# 192

Здравейте  Hug

Много е тъжно за починалият мъж !

Прочетох Ви ,  Ани много Благодаря !  newsm51 newsm51 newsm51

Нищо не очаквано за мен в този епизод нямаше , освен Айше .За нея наистина ми стана мъчно и дано се оправи момичето !
За Метин - много добре си изигра отредената му роля , все пак взема и уроци
За Оркун мнението ми го знаете , прекалено много внимание му се обръща и в един момент главните герои
остават на заден план .
На погребението не знам защо но не ми се видяха страдащи и чувстващи загуба хора.
За разговора между Мира и Яман - харесва ми развитието на действието , още време трябва, макар и да плаче Серенай не ми е убедителна, че страда героинята и Мира  . Иначе в болницата с Айше наистина и повярвах
За ластика да много мила и трогателна сцена но доста изтъркан похват в турските сериали . При едни колие , при други шнола и т. н. и малко ми е как да кажа инфантилно и пресилено 20 годишни да се занимават с това ,  реално .
И аз за сега не се натоварвам с ПО и ми харесваше бързото и ясно развитие но залитането в драмата и клиширането защото е  " турски сериал' не ми допадат

# 193

Забравих да напиша гласувах  Симпатяга е , но чак в клуба му няма да влизам

# 194
Здравейте  Hug

Честит имен ден на всички, които празнуват днес.   bouquet

А, това... Не мога да спра да го гледам от снощи  Heart Eyes

Страхотно е!  

♥♥♥♥♥♥♥

Общи условия

Активация на акаунт