"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 319
  • 689
  •   1
Отговори
# 225
Иве от Бойчето можеше да се очаква такъв отговор.  Peace Тя вече няколко пъти си показа симапатиите към Крачола ви.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не съм писала май нищо за Айше. Аз не знам да и вярвам ли или не. Наистина е по-добре да започне работа отколкото да вземе някакви пари, които като свършват и пак ще е в изходна позиция, но не знма защо все още не вярвам в добрите и намерения.  ooooh! Иначе след като Невин и Хасан бяха в болницата и Яман каза на Хасан "Как не те е срам да живееш така? Да те издържа жена? (или нещо подобно) и после на майка си каза да се махне от този мъж .. Айше му каза на Яман: Да не мисли другите, че те са си добре така, така са си избрали да живеят. Пък и нали каза на Лейля, че за последно и помага в по-предната серия.  newsm78 Не знам нямам определено отношение аз към нея.
Обаче батко Кенан на онази НОва година изглеждаше много влюбен в Айше, а сега казва на Гирай да прави каквото си иска само да му свърши работа.  ooooh! Как не можаха някаква по-хубава роля да му дадат на този батко Али яяяяяяяяяя!!!  Mr. Green

# 226
  • близо до брега на морето
Яманчо нещо е пъпчасал. Mr. Green

Наде, аз и пъпчасал го вземам Joy

# 227
Ани, моля те кажи какво си казаха Яман и майка му в болницата при Айше. Rolling Eyes Искам да споделя с вас удоволсвието да гледам сцени с Ендер -(роля и нероля ) класа и финес. Много ми харесва тази актриса.

Hug без да искам съм ти отговорила в поста след твоя.  Joy Joy Joy Вярно бях тръгнала да пиша за Айше, но ....

Ендер е прекрасна!  Heart Eyes А двамата със Селим са уникално семейство.  Heart Eyes Колко хубаво, че Яман ги срещна.  Peace Той точно това каза в съобщението, което остави на Айше на телефона: Че  всеки път  когато тръгне да помага на някой става нещо и той разочарова хората, които наистина мислят за него.  Peace

# 228
Иве от Бойчето можеше да се очаква такъв отговор.  Peace Тя вече няколко пъти си показа симапатиите към Крачола ви.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да, вярно е. Hug Mr. Green Mr. Green

И аз!  Crazy Crazy

# 229
Здравейте  Hug
Анииии,от колко време не съм ти казвала,колко много те обичам  Heart Eyes!Благодаря за преводите  Hug,много те гушкам!
Иве,как ще го опазиш Крачола незнам,като гледам как му се вдига реномето,немога да те мисля  Mr. Green.
Ани, моля те кажи какво си казаха Яман и майка му в болницата при Айше. Rolling Eyes Искам да споделя с вас удоволсвието да гледам сцени с Ендер -(роля и нероля ) класа и финес. Много ми харесва тази актриса.
Прекрасна е!Много ми допада  Peace

# 230
Оп,оп..... NaughtyЧе аз да не се къпем с дрехи бе...... smile3534 smile3534 smile3534Снощиииииии....така му бях набрала на тва Крачолище .... #2gunfire #2gunfire #2gunfireИ да не съм чула някой да кощуни танците на Яман... NaughtyНямам думи за Оркунчовите танци... hahaha hahaha hahaha  superuu  superuu  superuuТва за сега...връщам се да ви чета....сигурно има и преводи... Hug Hug Hugза които благодаря предварително... Hug Hug Hug

# 231
Това да му е кусура.  Party Party Party
Ама как я целува тая връзка   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хайде вече и Мира да вземе да притисне така.  Naughty

# 232
Здравейте  Hug
Анииии,от колко време не съм ти казвала,колко много те обичам  Heart Eyes!Благодаря за преводите  Hug,много те гушкам!
Иве,как ще го опазиш Крачола незнам,като гледам как му се вдига реномето,немога да те мисля  Mr. Green.
Прекрасна е!Много ми допада  Peace

Дани,  love001  Hug Hug Hug Опазването на Крачола вече е невъзможно.  Naughty Naughty Naughty И ще трябва да се разшири фенклуба.  Joy Joy Joy

Оп,оп..... NaughtyЧе аз да не се къпем с дрехи бе...... smile3534 smile3534 smile3534Снощиииииии....така му бях набрала на тва Крачолище .... #2gunfire #2gunfire #2gunfireИ да не съм чула някой да кощуни танците на Яман... NaughtyНямам думи за Оркунчовите танци... hahaha hahaha hahaha  superuu  superuu  superuuТва за сега...връщам се да ви чета....сигурно има и преводи... Hug Hug Hugза които благодаря предварително... Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 233
Изгледах го най-накрая !  newsm68
Този епизод наистина беше посветен на Оркун, аз не съм му фен, но мога да кажа, че се справя много добре с ролята си !  Peace Жалко само, че така се случи с баща му  Sad От фрагмана аз си мислех, че ще се случи нещо на Оркун, но те така го бяха сглобили, че могат да заблудят зрителите.
И като пиян много добре играеше ролята си в бара  Peace Лелчето Седеф ми е много симпатична, а Мине /Ендер/ е страхотна, много красива като жена и много елегантна и с Баръш /Селим/ в сериала си пасват страхотно като загрижени родители  Peace
Много ме хвана жал за Айше, тя беше изгонена от баща си и бременна и сега Фарук когато я блъсна  ooooh! аз си мислех, че ще избяга Фарук и тя ще умре, но той и помогна, както и трябва.
Когато бяха на пейката Яман и Мира, той много хубаво и каза всичко, но не знам само защо Мира започна да подсмърча  Thinking
Малкия Оркун на видеото беше наистина много сладък, но като гледам Оркун много страда въпреки, че беше ядосан на баща си, не може да не му бъде мъчно.
Когато отидоха да отдадат почит на бащата на Оркун, Мира беше с отвратителни очила  приличаше ми на някоя лоша учителка от детските филмчета с тези очила, понякога стилистите им се излагат с облеклото.
Май Мира се е промъкнала в стаята на Яманчи, защото беше оставила гривната, а тя в по предишния епизод си я беше взела, като го видя с гривната май доста се зарадва Мира, а Яманчи малко засрамено гледаше  Blush
Мертчо голяма фога, много ме развеселява като го видя. Май го беше страх когато си ляга, ослушваше се  и леглото му скърцаше  Laughing
Този Хасан голям мръсник  #2gunfire , станал шофьор на Оркун, дори и пистолет носи мръсника му с мръсник  Close А пък Оркун супер нагъл пред Яманчи  Close
Чачи този път по-малко го даваха, той си се справя страхотно, голям сладкиш си е  newsm76
И сега ще си чакаме фрагманчето, по добре щеше да бъде ако пускаха фрагманче, след като свърши епизода, но какво да се прави, този който прави фрагманите нещо го мързи в последно време

# 234
# 235
Ама как я целува тая връзка   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хайде вече и Мира да вземе да притисне така.  Naughty

Той кусури няма!!!  Naughty Naughty Naughty Крайно време е да се сдобряват и дано е в следващата серия.  Heart Eyes Тъкмо ще се сдобрят и Крачола ще започне да му прави гадости.  ooooh! Няма спокойствие за Ямначи.  Heart Eyes

# 236

smile3521 newsm47

Хади де! Whistling Whistling

ДаниHug Hug Hug не знам,  ooooh! гледай кво става  #Crazy Mr. Green

# 237
Тези са посветени на звездата на епизода Mr. Green

# 238

Hug Peace

# 239

Еххеее Наде ти какви кусури намираш  Laughing , няма му нищо на Чаатайчето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт