"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 320
  • 689
  •   1
Отговори
# 210
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Иве, мн благодаря за обзора на епизода, че аз само го прехвърлих от тук от там. Ще го гледам подробно като редактирам превода.

Някой знае ли какво става с Лили и Прожи? Питам заради превода ако  са ангажирани някой друг да им вземе частите.

Гласува , че е симпатяга. Wink

п.п Мн ме гложди кой влиза гол в банята...... Mr. Green

# 211

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за малкото Крачолче. Видя ли онова ревливото?  Mr. Green Дали беше Бурак, или Дурук?  Mr. Green Laughing

С дълги или къси крачоли  Naughty  - Крачолчо ще си е![/i]  Crossing Arms Crazy

Малкото Крачолче голям бонбон. Онова ревливото трябва да е Дурук, защото е чернооко.  Peace /Ох, нали Бурак е синеокия хубавец. Нещо не мога да се оправя с имената им  ooooh!/
А дали девойката до Крачолчето е Мира.  newsm78 Ако е тя, значи от малка още има склонност към екстравагантни очила.  Mr. Green

Да, Вени, синеочко е Бурак,  Crazy а другия -Дурук.  Peace

Оффф, тия очила   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Имаше два, три модела по мой вкус, всичко друго  Shocked hahaha hahaha hahaha

Иве, май никой няма да си признае, че влиза гол в банята с Крачола.  Joy Joy Joy Joy
Не знам до малкото Крачолче кой ревеше.  newsm78

Вени и аз ги бъркам двамата Крачолови приятели.  Joy Joy Joy Нищо чудно и Мира да е на РД-то на малкото Крачолче.  Joy Joy Joy

Thinking Thinking  Angry  Mr. Green

Hug,

Предполагам сте наясно, че резултата от анкетата не е реален, защото пишещите тук са много по-малко от гласувалите и всеки може да даде своя глас дори, и да не следи сериала. Достатъчно е да влезне в темата, да види анкетата и да реши да гласува просто ей така.

То затова никой не си признава  Shocked и Ива е мноого озадачена  newsm78. А и фенклубът набъбва.

Няма ме 3-4 чака и още 2 на клона  #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh!
Че и не си признават  ooooh! Mr. Green Mr. Green

Eто моя отговор, за да няма после спекулации, че искам да влезна във фен-клуба или пък още по-зле гола в бянатя с него.  Joy Joy Joy Joy

Приема се.   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 212
Никой нищо не казва за бащата на братята Копер.  newsm78 Кой го чакаше? И къде?  newsm78 И защо Невин продължава да стои при Хасан? С какво толкова я държи той?  newsm78

Ще излезне нещо от миналото, но какво ли ще е?  Mr. Green

Доста въстрастен беше посрещача. А и не бяха се виждали много време. Дали не може да е дядо на Яман  newsm78?

И аз така предположих снощи.  Peace

А, това... Не мога да спра да го гледам от снощи  Heart Eyes

Страхотно е! 

♥♥♥♥♥♥♥

Скрит текст:

Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes

Иве, мн благодаря за обзора на епизода, че аз само го прехвърлих от тук от там. Ще го гледам подробно като редактирам превода.

...............................

Hug Hug Hug А аз за готината анкета!  Hug  bouquet

И мен  Thinking Crossing Arms  Joy Joy Joy

# 213
Тук май има скрити Крачолки... веднага да се покажат  Grinning

# 214

Май косата на Ча е по скъсена

# 215
Здравейте  Hug Hug Hug

Някой знае ли какво става с Лили и Прожи? Питам заради превода ако  са ангажирани някой друг да им вземе частите.

Ето какво е писала Лили снощи

Тинче Hug,моята част от превода във викито ще преведа утре..

Лека вечер и много приятни минути в темата ви желая..

# 216
Здравейте  Hug

Честит имен ден на всички, които празнуват днес.   bouquet

А, това... Не мога да спра да го гледам от снощи  Heart Eyes

Страхотно е!  

♥♥♥♥♥♥♥

Скрит текст:

Ани, много хубава  беше сцената!  Peace

Сцената с песента на Серенай заснета от друга камера.
Скрит текст:

Вики, благодаря за видеото!  Hug

Няма сериал, какъвто и да е той, който да мине без обичайните сериални похвати.  Naughty  Mr. GreenКъде повече, къде по-малко,  Mr. Green но навсякъде ги има. Аз искам да не се задълбава много в драмата и сълзите, че ще ме ядосат.  Joy Joy Joy

# 217
Neidjal, много много много благодаря! Hug Hug Hug

# 218
  • между морето и небето

# 219
Честит имен ден на всички именници !  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Пиятно изкарване,ако празнувате и много танци-манци   newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 220
Здравейте  Hug Hug Hug

Аз... newsm43

# 221
Никой нищо не казва за бащата на братята Копер.  newsm78 Кой го чакаше? И къде?  newsm78 И защо Невин продължава да стои при Хасан? С какво толкова я държи той?  newsm78

Ще излезне нещо от миналото, но какво ли ще е?  Mr. Green

Доста въстрастен беше посрещача. А и не бяха се виждали много време. Дали не може да е дядо на Яман  newsm78?

И аз си помилсих, че може да му е дядо.  newsm78 Ще изскочи нещо от миналото на Невин, Хасан и бащата (не мога да му запомня името)  според мен. Въпрос на време е.

Здравейте  Hug Hug Hug
Скрит текст:

п.п Мн ме гложди кой влиза гол в банята...... Mr. Green[/b][/i][/color]
Аз... newsm43
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Бойче и да се криеш и да не се криеш, ей сега ще дойдат Крачоловите фенки   Joy Joy Joy

# 222

Shocked Mr. Green Mr. Green

А такааааааа....  smile3508  Ще си кажете една по една.... Mr. Green Mr. Green

# 223
Яманчо нещо е пъпчасал. Mr. Green

# 224
Ани, моля те кажи какво си казаха Яман и майка му в болницата при Айше. Rolling Eyes Искам да споделя с вас удоволсвието да гледам сцени с Ендер -(роля и нероля ) класа и финес. Много ми харесва тази актриса.

Общи условия

Активация на акаунт