"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 193
  • 689
  •   1
Отговори
# 420
Лили, много ти благодаря за преводите!!!

А какви въпроси зададе на Хазал? За Ча специално се интересувам, че пак нещо прехапа устни. Mr. Green

Зори гледай другата седмица и ще разбереш. Въпросите бяха доста интересни, но началото на отговорите не знам дали съвпадаха.  Peace Така го бяха нагласили, че не знма. Ако е точно отговоряла, значи никога през живота си няма да играе с Ча повече.  Peace Поне аз така разбрах. Но доста беше изрязано. Така че изчакай другата неделя и ще разбереш.  Peace

Лили, ако е разбрала повече да каже, но доста бяха назрязани нарочно отговорите и може би бяха разбъркани.

# 421
Ча беше адски срамежлив. Глътна си граматиката. Mr. Green Можеше малко повече да се подготви. Mr. Green

Че всички тези неща ние ги видяхме и в рекламата, това ли беше репортажа от сета?

Лили, страхотна си!

#Crazy нищо ново не показаха,това го видяхме на рекламата,а аз така се надявах да покажат повече Чачко. Нищо не разбирах от това ,което си говореха,освен от време на време някое друго "евет" или някоя друга думичка,добре че беше Лили! Лили,мила много ти благодаря!  Hug

# 422
Момичета.... Hugрадвам се,че се забавлявате на моето нещастие.... Joy Joy JoyАз само пред вас съм си признала,че нищичко не вдявам... PeaceВ къщи домашните любимци са в невидение... Joy Joy Joyте си мислят,че разбирам езика... Joy Joy JoyАко разберат....,ще ме пукнат от бъзик... Joy Joy JoyЛили..... Hug Hug Hugти си слънце... Hug

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Бойче, продължавай да ги заблуждаваш!!!  Joy Joy Joy Joy

# 423
  • Варненска клюкарка
Лили, много ти благодаря за преводите!!!

А какви въпроси зададе на Хазал? За Ча специално се интересувам, че пак нещо прехапа устни. Mr. Green

Тя като не си запуши ушите, значи пак е добре работата hahaha

Стори ми се, че каза едно доста подчертано "хаир" но ще видим за какво се отнася, защото и за Джан Бономо я пита този....

# 424
Зорииии, прочете ли туитите на Неси, аз да....ще видим какво са си обещали Хазал и Ча другата Неделя?!
Благодаря на екипа  bouquet........  bouquet за 16 епизод.

# 425
Момичета.... Hugрадвам се,че се забавлявате на моето нещастие.... Joy Joy JoyАз само пред вас съм си признала,че нищичко не вдявам... PeaceВ къщи домашните любимци са в невидение... Joy Joy Joyте си мислят,че разбирам езика... Joy Joy JoyАко разберат....,ще ме пукнат от бъзик... Joy Joy JoyЛили..... Hug Hug Hugти си слънце... Hug

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Бойче, продължавай да ги заблуждаваш!!!  Joy Joy Joy Joy
Добре,че не гледат комшийски сериали... Joy Joy Joyщях да съм изхващана до сега... hahaha hahaha hahahaАз имам и едно въпросче ?????може ли ти или Лили/или и двете/ да ви вземам у дома в петък и неделя....от20ч...... Praynig Praynig Praynig Joy Joy Joy

# 426
Значи и другата неделя ще си пропусна следобедния сън. hahaha

Обаче Ча наистина беше доста отнесен. Хем сънлив, хем опитваше да го прикрие, хем не знаеше какво да каже... Можеше нещо да замаже положението. Притесняваше се..., трепереше като че ли от студ. newsm78

От интервюто иначе с Баръш съм доволна  - беше великолепно, но скеча за мен беше пълен провал. Нищо интересно, нищо ново - абе като техните бомби. То може и с Хазал да стане така. hahaha

Хареса ми това, че Ча е искал точно Баръш да играе Селим. Peace Харесаха ми и думите на Баръш, че не се интересува от това дали модел може да стане актьор, а дали от актьора може да стане актьор.  Peace

Наде
, видях ги! Hug

# 427
Лили, огромни благодарности   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Симпатяга е Баръш. Хубаво говори. И Мерт пак си беше сладурче. Чачко почти не го видяхме, ама и аз и на това съм доволна. И за по-нататъшното развитие на сериала нищо не разбрахме.  Mr. Green.

# 428

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Бойче, продължавай да ги заблуждаваш!!!  Joy Joy Joy Joy
Добре,че не гледат комшийски сериали... Joy Joy Joyщях да съм изхващана до сега... hahaha hahaha hahahaАз имам и едно въпросче ?????може ли ти или Лили/или и двете/ да ви вземам у дома в петък и неделя....от20ч...... Praynig Praynig Praynig Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Може, ама ако ти пишеш тук това дето ще ти превеждат.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 429
К:Чаатай и Сереанй са на преден план на билбордовете,на плакатите,Това притеснява ли те?
Б:Не,в никакъв случай.Чаатай играе 2о годишен младеж,аз не бих могъл да играя такъв млад човек..Чаатай още в началото е бил избран за тази роля.Но когато му казали,че ме искат мен за тази роля,той се зарадвавл и ми кеза:Моля те,батко Баръш ,приеми ролята..И сега се  сработваме много добре с него..
К:Наистина Чаатай играе много добре.
Б:Да, другите също играят добре..Аз съм син на режисьор и затова избрах да уча за тази професия..

Страхотен Баръш!!  Peace Hug Heart Eyes
Направо си го представих това как Ча се е обърнал към него и го е помолил да приеме ролята....  Peace Много готино...
  Hug

К:Как си?Ккаво правиш тук?
Ч:Не съм в настроение малко.

Личеше си, че никак не е в настроение....  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha
Не спря да се усмихва и да хвърля погледчета.  Crazy Crazy Wink
А като дойде и Сери, не можа да удържи и смеха си.  Whistling Whistling

Ч:Добре дошъл,батко!
К:Как си?Ккаво правиш тук?
Ч:Не съм в настроение малко.
К:Твоята работа и много трудна.Непрекъснато имаш проблеми за разрешение..Ревнуваш ли Мира?
Ч:Сега какво да кажа не знам.
К:Ммай й се обиди за думите,които тя ти изрече.Какво ти каза тя.Че тук не е Тозлудере ли?
и ти много се обиди. Дали ще дойде ако повикаме мира.
Ч:Да опитаме.
К:Ти защо натъжаваш така момчето ни?
С:Нпаравихме една грешка.
К:Благодаря ви,аз ви оставям сега...

Неговият поглед към нея го видях,  Wink коментирах го,  fiuuuuuu но чак сега забелязах нейния....  Crazy  Ваайййй....   Crazy И отидоха да се разберат...  fiuuuuuu fiuuuuuu

# 430
  • Варненска клюкарка
Зорииии, прочете ли туитите на Неси, аз да....ще видим какво са си обещали Хазал и Ча другата Неделя?!
Благодаря на екипа  bouquet........  bouquet за 16 епизод.

Наде, и аз прочетох  при Неси съм така  Shocked питам се какво ли са си обещали, ако разбира се не са нагодили инарязали нещата да изглеждат така newsm78 Но тя пък като заминаваше напролет за САЩ, говореше за Ча и за себе си  с "ние искаме да се развиваме " та... А за общ проект каза, че нямало невъзможни неща, не се знаело, можело и т.н.

# 431

Не е сънен,  Naughty  а е отнесен, щото е влюбен... Crazy Crazy fiuuuuuu

# 432

Ама всеки петък и неделя ли?  Joy Joy Joy Joy Що в неделя в 20 часа?  newsm78

# 433
На мен ми хареса предаването, не очаквах повече защото усещах и го написах отдавна тук, че, ще е точно такова, а Хазалката в края на предаването на ПО беше черешката на тортата. Heart Eyes
Ни влюбени погледи видях между Мирка и Яман ни нищо подобно Mr. Green но нейсе.
Яман беше срамежлив както винаги.
Не остана много до делото и има причина да е притеснен, отвеян, и да не е в настроение Ча.

# 434
Лили, огромни благодарности   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Симпатяга е Баръш. Хубаво говори. И Мерт пак си беше сладурче. Чачко почти не го видяхме, ама и аз и на това съм доволна. И за по-нататъшното развитие на сериала нищо не разбрахме.  Mr. Green.

Той каза човека, че не знае.  Joy Joy Joy Може и да не знае наистина, но и да знае няма да каже.  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт