"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 084
  • 689
  •   1
Отговори
# 480
ShockedНаистина ли такива въпроси ще задава този водещ на Хазал?!Това не е ли прекалено навлизане в личното пространство и клюкарско? Thinking

Скрит текст:

Откъсче с  с руски превод от предната серия.Като гледам как хубаво се карат и повишиха адреналина Joy мисля,че ако имаше страстни сцени също щяха да им се получат добре Joy Joy,жалко,че прототипите на Мира и Яман са по-лежерни...

Да, такива въпроси зададе, много лични.  Peace Но отговорите или поне първите думи от тях не се знае как са били монтирани.  Peace Това ще се разбере другата неделя.  Peace Освен, ако някой от екипа не изпусне инфо, щото то предаването вече е снимано.  Peace Този и на Баръш задаваше лични въпроси. Явно такова е предаването.  Peace

Благодаря,мило!Явно в името на рейтинга се позволява какво ли не,вкл. и проява на лош вкус?И какво се очаква от Хазал да отговори публично пред цяла Тр Joy Joy-примерно "да,бях влюбена в Чаатай!"Ама че щуротия! Mr. Green  tooth tooth

# 481
Иве Hug,тенкс за видеото,мило!Баръш Фалай беше в супернастроение. Whistling Не знаех,че е само на 41. newsm78
Нищо му няма на Чачи,гледа си точно както трябва.  Wink Joy
 Анитка Hug,не схванах много от замисъла на "сцената между Мира и Яман",но сигурно трябва да е  по сценарий такъв отнесено усмихнат... Wink Не че и Сери не му даде повод ,де Joy Joy ,така и светкаха очите когато го погледна... Heart Eyes

Лили,мн.благодаря за преводите! smile3525

Вики, той защото замисъла е бил такъв: да се чудим ние тук какво става и става ли нещо изобщо?  Joy Joy Joy

Ахааа, значи взе да се чудиш все пак!  Whistling До скоро беше категорична, а сега се чудиш...  Mr. Green

Naughty Naughty Naughty аз не се чудя изобщо. Аз чакам доказателства.  Peace А те са го направили така за да се чудим и ние и всички в Т, във фейса и изобщо целия свят следи с интерес Чачовия любовен живот.  Joy Joy Joy Да не забравяме и босненките, хърватките и т.н.  Joy Joy Joy Изобщо не знам как този човек някога ще има приятелка.  ooooh! Взех да го съжалявам наистина.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не му стигат другите проблеми, които има ...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 482
Скрит текст:
ShockedНаистина ли такива въпроси ще задава този водещ на Хазал?!Това не е ли прекалено навлизане в личното пространство и клюкарско? Thinking

Скрит текст:

Скрит текст:
Откъсче с  с руски превод от предната серия.Като гледам как хубаво се карат и повишиха адреналина Joy мисля,че ако имаше страстни сцени също щяха да им се получат добре Joy Joy,жалко,че прототипите на Мира и Яман са по-лежерни...

Да, такива въпроси зададе, много лични.  Peace Но отговорите или поне първите думи от тях не се знае как са били монтирани.  Peace Това ще се разбере другата неделя.  Peace Освен, ако някой от екипа не изпусне инфо, щото то предаването вече е снимано.  Peace Този и на Баръш задаваше лични въпроси. Явно такова е предаването.  Peace
Точно и така сглобени придобиват съвсем различен смисъл. Въобще не е давала такъв отговор, лично я чух в предаване пък кой каквото, ще да казва и да си мисли.

# 483
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Откъсче с  с руски превод от предната серия.Като гледам как хубаво се карат и повишиха адреналина Joy мисля,че ако имаше страстни сцени също щяха да им се получат добре Joy Joy,жалко,че прототипите на Мира и Яман са по-лежерни...

Да, такива въпроси зададе, много лични.  Peace Но отговорите или поне първите думи от тях не се знае как са били монтирани.  Peace Това ще се разбере другата неделя.  Peace Освен, ако някой от екипа не изпусне инфо, щото то предаването вече е снимано.  Peace Този и на Баръш задаваше лични въпроси. Явно такова е предаването.  Peace
Точно и така сглобени придобиват съвсем различен смисъл. Въобще не е давала такъв отговор, лично я чух пък кой каквото, ще да казва и да си мисли.

Аз пък лично я чух, че даде такъв отговор и доколкото виждам в темата на Хазал има цитирана Неси и тя е чула като мен. Но дали е било отговор на този въпрос ще се разбере другата неделя. Но го каза точно така.

# 484
Ани, говоря за участието й при Месут Яр. Там отговори на въпроса дали би играла с Чаатай-късмет, нищо не се знае, а не, че отречените от нея думи са истина. Нали затова написах, че е сглобка, а че е дала такъв отговор днес, това отдавна го разбрах, зависи за какво се е отнасяло. И аз ги чух думите й и по-късно ми се изясни значението им след като бяха преведени.
Говорим за различни неща.

# 485
Ани, говоря за участието и при Месут Яр. Там отговори на въпроса дали би играла с Чаатай-късмет, нищо не се знае, а не, че е отречените от нея думи са истина. Нали затова написах, че е сглобка, а че е дала такъв отговор днес, това отдавна го разбрах, зависи за какво се е отнасяло.

Ами изразявай се по-ясно. Тук говорим за трейлъра на ТОВА предаване. Онова не го знам и не ме интересува. Въпроса е, че го каза днес в рекламата на предаването, а как са били сглобени ще се разбере в неделя.

# 486
Ани, говоря за участието и при Месут Яр. Там отговори на въпроса дали би играла с Чаатай-късмет, нищо не се знае, а не, че е отречените от нея думи са истина. Нали затова написах, че е сглобка, а че е дала такъв отговор днес, това отдавна го разбрах, зависи за какво се е отнасяло.

Ами изразявай се по-ясно. Тук говорим за трейлъра на ТОВА предаване. Онова не го знам и не ме интересува. Въпроса е, че го каза днес в рекламата на предаването, а как са били сглобени ще се разбере в неделя.
Направих го многократно и ясно, повече от това няма накъде.
Хазал винаги е била и е обрана в изказа си, не е плямпало, първо мисли и след това говори, че съм чела изказвания на други, които първо говорят и след това мислят, така, че не очаквам да даде конкретни отговори на зададените към нея въпроси(особено на някои).

# 487

Хазал винаги е била и е обрана в изказа си, не е плямпало, първо мисли и след това говори, че съм чела изказвания на други, които първо говорят и след това мислят, така, че не очаквам да даде конкретни отговори на зададените към нея въпроси(особено на някои).
Скрит текст:

Може пък да и е писнало да е обрана и да е решила да си каже каквото има да казва.

# 488
Благодаря,мило!Явно в името на рейтинга се позволява какво ли не,вкл. и проява на лош вкус?И какво се очаква от Хазал да отговори публично пред цяла Тр Joy Joy-примерно "да,бях влюбена в Чаатай!"Ама че щуротия! Mr. Green  tooth tooth

То всичко е в името на рейтинга!  Hug И ненапразно предаването с Хазал е след това за ПО.  Peace Аз очаквам по-следващата неделя да подберат няколко фенки на Серенай и няколко на Хазал и да спретнат един женски бой за Чачко.  Joy Joy Joy Joy Рейтинга ще скочи до небесата, но точно тогава трябва да се появи някоя нашенка и да го грабне!  Joy Joy Joy Joy Ще има невиждан рейтинг този Кенан.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 489
  • близо до брега на морето
точно Ани - и този чичко водещия не мои ги разтърве hahahaОт къде ще грабваме Чачи-Тузла ли беше Joy

# 490
точно Ани - и този чичко водещия не мои ги разтърве hahahaОт къде ще грабваме Чачи-Тузла ли беше Joy

Трябва да разберем къде се снима.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз няма да идвам, само морална подкрепа имате от мен.  Joy Joy Joy Която успее да го докопа - неин си е.  Joy Joy Joy

# 491
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Може пък да и е писнало да е обрана и да е решила да си каже каквото има да казва.
Много бих се радвала но не вярвам, защото това, ще противоречи на същността й. Очаквам поведение от нейна страна и премерени отговори както досега през годините откакто я познавам от екрана.
Ооо, във фейса често намирам колажи на Серка и Хазал застанали една срещу друга в бойна поза като петлета. Joy

# 492
Много бих се радвала но не вярвам, защото това, ще противоречи на същността й. Очаквам поведение от нейна страна и премерени отговори както досега през годините откакто я познавам от екрана.
Ооо, във фейса често намирам колажи на Серка и Хазал застанали една срещу друга в бойна поза като петлета. Joy

Може пък да e пораснала и да се е променила. Все пак говорим за момиче на 22 години. Същността на хората се променя с годините и с опита.

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 20:30 от Ани (Aniska)

# 493
Tова било от сета, но кои са тези и какво правят там не знам.  Joy Joy Joy

# 494
  • близо до брега на морето
чакат автографи hahaha-боже в Истанбул колко много филми се снимат-сега се замислих - и за всеки влак си има пътници. Да ама нашия машинист е най-убавец

Общи условия

Активация на акаунт