"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 122
  • 689
  •   1
Отговори
# 570
Хах, Иве сега видях, че и ти си ги сложила тези снимки. Явно по-едно и също време сме ги видяли.  newsm62
iveto_32, да това е закуската в началото на 16 еп., но както и другото Иве отбеляза, наоколо не се виждат никакви камери и хора  Naughty

Hug Hug Hug

После видях, Вени , и тръгнах да ги трия, но си рекох,  Naughty че Ани може да ги пропусне, та да си стоят... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Hug Hug
И аз тръгнах да ги трия, пък после си викам, че са си хубави и нека си стоят 2 пъти.  Flutter
Току виж ги бяхме изтрили и двете  hahaha hahaha hahaha

Надниквам само за малко, че тръстиката ме е покрила цялата и нямам време.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Довечера или следобед по някое време ще влезна за повече.  Hug Hug Hug

Да не изкарате още някоя статия!!!!  Naughty Naughty Naughty  Stop Stop Stop Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Почнахме със снимковия материал  Mr. Green Mr. Green
Тя, разбира се, не ги видя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 571
# 572
Хах, Иве сега видях, че и ти си ги сложила тези снимки. Явно по-едно и също време сме ги видяли.  newsm62
iveto_32, да това е закуската в началото на 16 еп., но както и другото Иве отбеляза, наоколо не се виждат никакви камери и хора  Naughty

Hug Hug Hug

После видях, Вени , и тръгнах да ги трия, но си рекох,  Naughty че Ани може да ги пропусне, та да си стоят... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Hug Hug
И аз тръгнах да ги трия, пък после си викам, че са си хубави и нека си стоят 2 пъти.  Flutter
Току виж ги бяхме изтрили и двете  hahaha hahaha hahaha

newsm09   Joy Joy Joy Joy Joy

Надниквам само за малко, че тръстиката ме е покрила цялата и нямам време.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Довечера или следобед по някое време ще влезна за повече.  Hug Hug Hug

Да не изкарате още някоя статия!!!!  Naughty Naughty Naughty  Stop Stop Stop Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Почнахме със снимковия материал  Mr. Green Mr. Green
Тя, разбира се, не ги видя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тя не нарочно,  Mr. Green  просто е много заета в момента.  Whistling

# 573
  • Варненска клюкарка

За да бъдем обективни, същите тези кадри, които се обсъждат за предполагаемия любовен живот на Ч и СС, ги има в 15-та серия, и са  от минути 15:20 до към 19:30  Wink Peace  Laughing.  Снимат ги и в гръб като тука на отрязаните кадри, снимат ги и отпред, при това отдалеко и затова няма от онези бели платна и хора наоколо- просто сцените от серията  Wink

Съдейки по коментарите в социалните мрежи след вчеращното предаване с Баръш Фалай и скеча с Ч и СС, и че всичко това беше почти  заличено от едноминутния анонс за следващото шоу на Кенан Ерчетингьоз, още вчера казах че ще  бъдем заляти с "бомби"...пардон, тези са кьорфишеци Laughing

Ч и СС са заедно, ама в сериала Wink

# 574
Скрит текст:

За да бъдем обективни, същите тези кадри, които се обсъждат за предполагаемия любовен живот на Ч и СС, ги има в 15-та серия, и са  от минути 15:20 до към 19:30  Wink Peace  Laughing.  Снимат ги и в гръб като тука на отрязаните кадри, снимат ги и отпред, при това отдалеко и затова няма от онези бели платна и хора наоколо- просто сцените от серията  Wink

Съдейки по коментарите в социалните мрежи след вчеращното предаване с Баръш Фалай и скеча с Ч и СС, и че всичко това беше заличено от едноминутния анонс за следващото шоу на Кенан Ерчетингьоз, още вчера казах че ще  бъдем заляти с "бомби"...пардон, тези са кьорфишеци Laughing

Ч и СС са заедно, ама в сериала Wink
Естествено. newsm53 newsm47  Пускат стари снимки от сета сега, защо ли!? smile3503
Жив да го ожали човек Ча. Mr. Green

# 575
Видях всички снимки.  Laughing Laughing Laughing Но те са от серията. Екипа е зад камерата и затова не се вижда.  smile3521 И междувременно някой е застанал до камерата и щрака снимки.  Peace така виждам нещата аз.  Mr. Green нали знаете - всеки вижда това, което иска.  Joy Joy А каква е истината много скоро мисля,ч е ще се разбере.  hahaha hahaha

smile3508 smile3508 smile3508
Аниии, ама ти и да ги видиш да се целуват, ще кажеш, че тя се спънала, пък тоя я подхванал и така се допрели, ааааа.  hahaha hahaha hahaha
Хайде щом Дарт Вейдър ти е любимец, сега ще можеш да подкрепяш и турския му вариант.  smile3508 newsm68 newsm44

НЕ!  Naughty Naughty Naughty Аз нали затова отказвам да повярвам в тази връзка.  Naughty Naughty Аз на Крачола фен не ставам!  Naughty Особено сега като е толкова силен и могъщ  ooooh! - цяло Крачолище  Joy Joy Joy

# 576

Но ей това във видеото го няма.   Mr. Green Ни в15-ата мин, ни в 19-ата.  Whistling Whistling

# 577
Видях всички снимки.  Laughing Laughing Laughing Но те са от серията. Екипа е зад камерата и затова не се вижда.  smile3521 И междувременно някой е застанал до камерата и щрака снимки.  Peace така виждам нещата аз.  Mr. Green нали знаете - всеки вижда това, което иска.  Joy Joy А каква е истината много скоро мисля,ч е ще се разбере.  hahaha hahaha

Скрит текст:
smile3508 smile3508 smile3508
Аниии, ама ти и да ги видиш да се целуват, ще кажеш, че тя се спънала, пък тоя я подхванал и така се допрели, ааааа.  hahaha hahaha hahaha
Хайде щом Дарт Вейдър ти е любимец, сега ще можеш да подкрепяш и турския му вариант.  smile3508 newsm68 newsm44

Скрит текст:
НЕ!  Naughty Naughty Naughty Аз нали затова отказвам да повярвам в тази връзка.  Naughty Naughty Аз на Крачола фен не ставам!  Naughty Особено сега като е толкова силен и могъщ  ooooh! - цяло Крачолище  Joy Joy Joy
Абсолютно.
Остава да си мислим, че щом не се виждат камери в сериалите им при заснемане на самите сцени и всичко се случва наяве, и е истина. Mr. Green

# 578
  • в очите на дъщеря си
Ани, снощи бях на слънчасала вълна и съм го изпуснала пустият му влак.

# 579
  • Варненска клюкарка

Но ей това във видеото го няма.   Mr. Green Ни в15-ата мин, ни в 19-ата.  Whistling Whistling

Да сте чували за изрязани и невлезли кадри в серии?!?

Ей сега да взема да напускам, как Чаатай  и Хазал отиват на плаж, носят си хавлиите, държат се като влюбените за ръце с преплетени пръсти, ама такова нещо няма в серията и помен даже няма от такава сцена, а тук Ч и СС поне изглеждат като в сцената, може да не е баш същото, защото затова е режисьора да налага вижданията си как да изглеждат нещата и да се променят в движение така, докато му хареса сцената -толкова е просто  Wink Прегръдка в гръб имаха, но явно тази която е в серията им е харесала повече от тук показаната Peace
 Или  пък и на Чаатай и Хазал и техните фотки  са от реала Whistling  Laughing
Ако искате, ще ги пусна Peace

За всеки кадър се правят по няколко дубъла и се избира няй-добрия Wink

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 16:03 от Беллора

# 580
Ивче, точно така е, аз съм чувала и съм виждала изрязани кадри, и измежду множеството направени се избират най-добрите.
Даже наскоро лично аз бях пуснала видео от инстаграма с Мира и Яман пред вратата й, и в него той я целуна по бузата, но в серията се държаха само за ръце. Явно са преценили, че е по-добре да изрежат момента с целувката.
New Medcezir ...SET

# 581
Да сте чували за изрязани и невлезли кадри в серии?!?

Ей сега да взема да напускам, как Чаатай  и Хазал отиват на плаж, носят си хавлиите, държат се като влюбените за ръце с преплетени пръсти, ама такова нещо няма в серията  Joy Или и те са от реала Whistling
Ако искате, ще ги пусна Peace

За всеки кадър се правят по няколко дубъла и се избира няй-добрия Wink

Аз съм чувала и виждала много неща. И всички знаят за невлезли кадри и за всичко останало. Но едно не мога да разбера - ти наистина ли мислиш, че тук някой ги пише тези неща и слага снимки, щото денонощно мисли за това с кого е Ча?   Shocked Не виждам тук някой да взема нещата насериозно и да се хваща за думата, освен теб и още 1-2 човека.  Peace Всичко е на шега, но не знам вие не го разбирате или не искате да го разберете?   newsm78
Успокойте се малко и не се вживявайте толкова.  Peace Говорим за сериал и за актьори на които не им пука какво мислим ние.  Joy Joy Joy

# 582
Ани, снощи бях на слънчасала вълна и съм го изпуснала пустият му влак.
Скрит текст:

Тогава ще чакаш следващия тази вечер, ако мине изобщо.  Joy Joy Joy

# 583

Аз съм чувала и виждала много неща. И всички знаят за невлезли кадри и за всичко останало. Но едно не мога да разбера - ти наистина ли мислиш, че тук някой ги пише тези неща и слага снимки, щото денонощно мисли за това с кого е Ча?   Shocked Не виждам тук някой да взема нещата насериозно и да се хваща за думата, освен теб и още 1-2 човека.  Peace Всичко е на шега, но не знам вие не го разбирате или не искате да го разберете?   newsm78
Успокойте се малко и не се вживявайте толкова.  Peace Говорим за сериал и за актьори на които не им пука какво мислим ние.  Joy Joy Joy

Peace Peace  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 584
  • близо до брега на морето
Привет на всички! Как сте,виждам че ви е весело Simple Smile Лошо няма - само така Peace-да излезе новия фрагман, че да слезем за малко от влака.Голям дерт ми е сега на къде ще ни хвърли този път Едже анам-има нови снимки (явно влюбените гълъбчета са се събрали или са на път да го направят). Hug

Общи условия

Активация на акаунт