"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 060
  • 689
  •   1
Отговори
# 585
  • Варненска клюкарка
Да сте чували за изрязани и невлезли кадри в серии?!?

Ей сега да взема да напускам, как Чаатай  и Хазал отиват на плаж, носят си хавлиите, държат се като влюбените за ръце с преплетени пръсти, ама такова нещо няма в серията  Joy Или и те са от реала Whistling
Ако искате, ще ги пусна Peace

За всеки кадър се правят по няколко дубъла и се избира няй-добрия Wink

Аз съм чувала и виждала много неща. И всички знаят за невлезли кадри и за всичко останало. Но едно не мога да разбера - ти наистина ли мислиш, че тук някой ги пише тези неща и слага снимки, щото денонощно мисли за това с кого е Ча?   Shocked Не виждам тук някой да взема нещата насериозно и да се хваща за думата, освен теб и още 1-2 човека.  Peace Всичко е на шега, но не знам вие не го разбирате или не искате да го разберете?   newsm78
Успокойте се малко и не се вживявайте толкова.  Peace Говорим за сериал и за актьори на които не им пука какво мислим ние.  Joy Joy Joy

Ани, определено пак ме дялкаш, намекваш и за други хора, знам че някои много те дразним, ако е така подмини. Аз като възпитан човек като нямам какво да кажа или не ми е интересно, просто подминавам  Wink В случая дадох пример, защото точно от такива неща се раждат безпочвени слухове. Може да не изпадам във възторг от ПО, но го гледам,  наясно съм с историята и имам право да си пиша по въпроса колкото ми душа иска. Спокойна съм и се  вживявам както казваш,  дотолкова, колкото и другите, пуснала съм само две мнения по тази обсъждана  тема, за разлика от двете страници навъртени преди това, но изписани от двама-трима  човека Wink
Няма нужда да ми отговаряш...

# 586
Да сте чували за изрязани и невлезли кадри в серии?!?

Ей сега да взема да напускам, как Чаатай  и Хазал отиват на плаж, носят си хавлиите, държат се като влюбените за ръце с преплетени пръсти, ама такова нещо няма в серията  Joy Или и те са от реала Whistling
Ако искате, ще ги пусна Peace

За всеки кадър се правят по няколко дубъла и се избира няй-добрия Wink

Аз съм чувала и виждала много неща. И всички знаят за невлезли кадри и за всичко останало. Но едно не мога да разбера - ти наистина ли мислиш, че тук някой ги пише тези неща и слага снимки, щото денонощно мисли за това с кого е Ча?   Shocked Не виждам тук някой да взема нещата насериозно и да се хваща за думата, освен теб и още 1-2 човека.  Peace Всичко е на шега, но не знам вие не го разбирате или не искате да го разберете?   newsm78
Успокойте се малко и не се вживявайте толкова.  Peace Говорим за сериал и за актьори на които не им пука какво мислим ние.  Joy Joy Joy

Ани, определено пак ме дялкаш, намекваш и за други хора, знам че някои много те дразним, ако е така подмини. Аз като възпитан човек като нямам какво да кажа или не ми е интересно, просто подминавам  Wink В случая дадох пример, защото точно от такива неща се раждат безпочвени слухове. Може да не изпадам във възторг от ПО, но го гледам и съм наясно с историята. Спокойна съм и се  вживявам както казваш,  дотолкова, колкото и другите, пуснала съм само две мнения по тази обсъждана  тема, за разлика от двете страници навъртени преди това, но изписани от двама-трима  човека Wink
Няма нужда да ми отговаряш...

Изобщо не те дялкам.  Peace Виждам, че искаш да изясниш неща, които не са от нашата компетенция и затова го написах. Кой с кого е си е негова работа. Страниците са изписани с чувство за хумор, без намек, че са наясно какво става с Ч и С.  Peace  Peace Но това, че щели да тръгнат слухове е смешно.  Mr. Green Ние тук да не сме официален сайт на някой? Те турските сайтове пускат клюки и разни хора им се връзват, а нас кой пък ни чете освен самите ние? Чак пък слухове да тръгнат?  Joy Joy Joy Ето затова казвам да не се вживяваме толкова. Не сме някакъв фактор от който да зависи нещо, нали?  Peace

# 587
Привет на всички! Как сте,виждам че ви е весело Simple Smile Лошо няма - само така Peace-да излезе новия фрагман, че да слезем за малко от влака.Голям дерт ми е сега на къде ще ни хвърли този път Едже анам-има нови снимки (явно влюбените гълъбчета са се събрали или са на път да го направят). Hug

Мими Hug на мен ми е весело, даже много.  Peace Не ми се вярва във фрагмана да има сдобряване.  ooooh! Ще ни мъчат още.  ooooh! Mr. Green

# 588
Привет на всички! Как сте,виждам че ви е весело Simple Smile Лошо няма - само така Peace-да излезе новия фрагман, че да слезем за малко от влака.Голям дерт ми е сега на къде ще ни хвърли този път Едже анам-има нови снимки (явно влюбените гълъбчета са се събрали или са на път да го направят). Hug

Мими Hug на мен ми е весело, даже много.  Peace Не ми се вярва във фрагмана да има сдобряване.  ooooh! Ще ни мъчат още.  ooooh! Mr. Green

Hug Hug

И на мен.   Joy Joy Joy Joy
И не иска да слизам от влака.  Naughty Mr. Green Mr. Green  Веднъж качила се, трудно ще ме свалят...
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 589
  • ?
Здравейте!  Hug

Дали ще приемете още една фенка на сериала сред вас? Само за коментари от време на време, разбрах, че влака е здраво натъпкан и за там нямам никакъв шанс...

# 590
Видяха загатнатото интервю с Хазал и веднага почнаха да пускат "кьорфишеците". Mr. Green

# 591

Аз съм чувала и виждала много неща. И всички знаят за невлезли кадри и за всичко останало. Но едно не мога да разбера - ти наистина ли мислиш, че тук някой ги пише тези неща и слага снимки, щото денонощно мисли за това с кого е Ча?   Shocked Не виждам тук някой да взема нещата насериозно и да се хваща за думата, освен теб и още 1-2 човека.  Peace Всичко е на шега, но не знам вие не го разбирате или не искате да го разберете?   newsm78
Успокойте се малко и не се вживявайте толкова.  Peace Говорим за сериал и за актьори на които не им пука какво мислим ние.  Joy Joy Joy

Честно и аз понякога се питам, наистина ли някой взима на сериозно всичките писания тук.  Thinking

Но ей това във видеото го няма.   Mr. Green Ни в15-ата мин, ни в 19-ата.  Whistling Whistling
smile3521  Whistling
Аз имам какво още да кажа по въпроса с тези снимки, ама  smile3505, че взе да става сериозно. Но пък снимката ме радва и затова ще я покажа пак.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ани и този път отърва кожата, ама да ти кажа на косъм беше.  Mr. Green Mr. Green

# 592
  • Варненска клюкарка
Видяха загатнатото интервю с Хазал и веднага почнаха да пускат "кьорфишеците". Mr. Green

Оооо, то това още снощи го коментирахме, че днес ще завалят бомби, ще има ядосани, че на финала на предаването черешката на тортата друг я сложи Wink

# 593
Здравейте!  Hug

Дали ще приемете още една фенка на сериала сред вас? Само за коментари от време на време, разбрах, че влака е здраво натъпкан и за там нямам никакъв шанс...

Скрит текст:

Разбира се, че приемаме!!!  Hug Hug Hug Във влака точно с този машинист - места нямаше снощи, много бързо се напълни.  Joy Joy Joy Но за тази вечер не се знае. Наминавай, за да не го изпуснеш пак!  Hug Joy Joy Joy

# 594
Светлак, здравей! Надявам се тук да ти хареса, а от скромния ми опит и след топлото посрещане на всички дами тук към мен знам, че ще е така.  Hug

Аз за снимките вече си казах мнението. Mr. Green Но покрай тях се сетих за Ралф Уолдо Емерсън. Той е написал: "Няма личен живот, в който никой не е проникнал.Никаква тайна не може да бъде скрита в цивилизования свят.Обществото е бал с маски,където всеки крие истинската си същност и я разкрива като се крие.” И мисля, че е напълно прав.

В тази статия май се говори за нов проект на Хазал. newsm78
http://haber.gazetevatan.com/Haber/602049/1/Gundem

# 595
Нищо ново под слънцето, Mr. Green а и съм убедена, че дооооста народ се връзва на подобни писаници.
Чете ли  Неси, видя ли фенките й как наричали Ча, паднах от смях ти казвам?! Joy
Светлак, добре дошла.
Снимката на Серенай която си публикувала нова ли е, че по облеклото й не мога да преценя, newsm78 защото дали е зимно време или лятно е все едно?!
Иве_32, Хазал, ще участва във филм.
new Serenay Sarıkaya with a fan

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 18:05 от Neidjal

# 596

Ани и този път отърва кожата, ама да ти кажа на косъм беше.  Mr. Green Mr. Green

На косъм бях!!!  Joy Joy Joy Напоследък все така става.  ooooh! Докога ли ще е така не знам.  ooooh! Ама като се хващам на безумни облози така става.  Joy Joy Joy

# 597
  • близо до брега на морето
Светлак Hugдобре дошла

# 598
Май фрагман няма да има днес.  newsm78

Ама тя Еджето и предии две седмици каза, че няма да има, а имаше.  Peace Не с знае.  Hug

Ако кажа, че фрагман днес няма да има дали ще ме обичате пак? Защото няма да има.

# 599
Като няма фрагман, тогава едно клипче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт