"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 064
  • 689
  •   1
Отговори
# 630
Фрагман-йок, хайде отново на влака.Утре сигурно няма да мога да го изгледам-ще се излиза на банкетче.Бях се зарадвала, че е вторник и нищо не се очаква-но пак ни изненадаха.Ще го изгледам по-късно Peace, но си пазя мястото във влака стрела hahaha
Ако искаш да се сменим Hugаз да идем на банкетче,а ти стой си чЕкай фрагмана... Joy Joy Joy

# 631
Вени Hug Hug Hug Тя Еджето се е притеснила, че няма да я обичат щото някакви туитове вървят "Обичам Едже Йоренч"  Joy Joy Joy Joy Взех да се ровя в Т  Mr. Green и викам си чакай да метна някой прекрасен Яманчи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А вие с Ивето започвайте да разширявате фенклуба, че като гледам наплива е доста голям.  ooooh! Joy Joy Joy

Иве и Бойче не стресирайте така хората яяяяяяяяяя  Naughty Naughty Naughty Той Крачола сега като е толкова силен ще намери любов за всички.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Здравейте!  Hug

Дали ще приемете още една фенка на сериала сред вас? Само за коментари от време на време, разбрах, че влака е здраво натъпкан и за там нямам никакъв шанс...

Скрит текст:
Добре си дошла!  wavey

И аз мисля, че този не си върши работата.  Naughty Naughty Naughty Казах ви: изпратете ме там да правя фрагманите, ще ви пускам по 5 на ден, ама вие не искате.  Crossing Arms  Mr. Green

Някой има ли му профила в Т?
Аз  Peace
Ама не знам какви езици владее  Mr. Green
Ти и на Еджето сигурно имаш...  Peace  ....кажи и моля те,ЧЕ БОЙЧЕТО...НЕМА ДА Я ОБИЧА...за дето ни тормози така... Joy Joy JoyКажи и го на всички езици ,които знаеш...та белким разбере..... Crossing Armsи да пусне веднага фрагмана.... Joy Joy Joy

Вени, ами да го беше дала яяяяя  ooooh! Бойче аз направо една картечница ще и сложа, тя ще се сети сама  Joy Joy Joy

Зори,
благодаря!  Hug

# 632
  • близо до брега на морето
Фрагман-йок, хайде отново на влака.Утре сигурно няма да мога да го изгледам-ще се излиза на банкетче.Бях се зарадвала, че е вторник и нищо не се очаква-но пак ни изненадаха.Ще го изгледам по-късно Peace, но си пазя мястото във влака стрела hahaha
Ако искаш да се сменим Hugаз да идем на банкетче,а ти стой си чЕкай фрагмана... Joy Joy Joy
Ела бе Бойче-ще празнуваме заедно.То само повод да има Hug

# 633

Вени, ами да го беше дала яяяяя  ooooh! Бойче аз направо една картечница ще и сложа, тя ще се сети сама  Joy Joy Joy

Ти кажи, че го искаш, де  Joy Joy Joy Joy Питаш, аз отговарям  Joy Joy Joy Joy
Ама това и да не го искаш, пак ще го сложа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 634
Ела,ела....ама къде не казваш... де???? Crossing ArmsЩе взема и Крачолчето.... Joy Joy Joyи той много обича кЪт ме банкетчета... Joy Joy Joyкакто видяхме от последния епизод... Joy Joy Joyа и му се отдават яяяяяяяяяя..... Joy Joy Joy

# 635
Иии всички се качвате на влака,само аз ли съм на теснолинейката  Mr. Green Mr. Green
немърдам от тук,чакам си фрагмана,тази вечер  Blush Blush

# 636

а така - отивайте на банкет, а ние направо на влака се качваме.  hahaha hahaha hahaha hahaha До машиниста, ако ни допуснат пътниците на първата седалка.  Joy Joy Joy

# 637
  • ?
Момичета, страхотни сте, благодаря за топлото посрещане!  newsm51

Снимката на Серенай и фена до нея не знам от кога е, но фена е същия и на снимката с Ча от сутринта  newsm78

За местата в банята - ами едното аз го заех - във ръката със сапун дебнах в банята Оркун Joy Не ми скачайте сега, но много ми хареса тази опция, иначе не се тревожете аз чужди мъже не пипам  Peace

# 638

Тони,   Hug аз изобщо не съм слизала,  hahaha hahaha hahaha  така че мястото ми си е все така заето,  Mr. Green  търси си друго.  Whistling

И аз, и аз. Докато машинистът и кондукторът са на смяна ще се возя пък, ако ще и влакче на ужасите да е.  smile3534

То от вас двете никой не може да стигне до машиниста.  Crossing Arms Отстъпете го за малко, а кондуктора ви не го искам аз.  Naughty Naughty Naughty

# 639
Дани,   Hug Hug Hug

Вени Hug Hug Hug Тя Еджето се е притеснила, че няма да я обичат щото някакви туитове вървят "Обичам Едже Йоренч"  Joy Joy Joy Joy Взех да се ровя в Т  Mr. Green и викам си чакай да метна някой прекрасен Яманчи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А вие с Ивето започвайте да разширявате фенклуба, че като гледам наплива е доста голям.  ooooh! Joy Joy Joy

Иве и Бойче не стресирайте така хората яяяяяяяяяя  Naughty Naughty Naughty Той Крачола сега като е толкова силен ще намери любов за всички.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Няма място във фенклуба!  Naughty Stop Stop
Това, че в анкетата се пита дали биха влезли в него,  Naughty не значи, че това ще стане.  Mr. Green
Мераклийки вече чОк, ама място - йОК!
   Mr. Green

Тони,   Hug аз изобщо не съм слизала,  hahaha hahaha hahaha  така че мястото ми си е все така заето,  Mr. Green  търси си друго.  Whistling

И аз, и аз. Докато машинистът и кондукторът са на смяна ще се возя пък, ако ще и влакче на ужасите да е.  smile3534

То от вас двете никой не може да стигне до машиниста.  Crossing Arms Отстъпете го за малко, а кондуктора ви не го искам аз.  Naughty Naughty Naughty

И тук места - йОк!   Mr. Green Mr. Green

# 640
Момичета, страхотни сте, благодаря за топлото посрещане!  newsm51

Снимката на Серенай и фена до нея не знам от кога е, но фена е същия и на снимката с Ча от сутринта  newsm78

За местата в банята - ами едното аз го заех - във ръката със сапун дебнах в банята Оркун Joy Не ми скачайте сега, но много ми хареса тази опция, иначе не се тревожете аз чужди мъже не пипам  Peace

Ама той Крачола не е чужд.  Naughty Mr. Green Всички мъже в сериала са общи.  Joy Опашката за Яман е най-голяма обаче - всички искат на влака  Joy Joy Joy

# 641
Брах таз Ивка,каква стисната била,ууу той таман набра скорост Крачола,а ти "йок,та йок"  Mr. Green
Момичета, страхотни сте, благодаря за топлото посрещане!  newsm51

Снимката на Серенай и фена до нея не знам от кога е, но фена е същия и на снимката с Ча от сутринта  newsm78

За местата в банята - ами едното аз го заех - във ръката със сапун дебнах в банята Оркун Joy Не ми скачайте сега, но много ми хареса тази опция, иначе не се тревожете аз чужди мъже не пипам  Peace

Ама той Крачола не е чужд.  Naughty Mr. Green Всички мъже в сериала са общи.  Joy Опашката за Яман е най-голяма обаче - всички искат на влака  Joy Joy Joy
Той Яман да дойде веднъж при как си Даниелка ...ще го научи на хубаво  Mr. Green Mr. Green

# 642

Ти кажи, че го искаш, де  Joy Joy Joy Joy Питаш, аз отговарям  Joy Joy Joy Joy
Ама това и да не го искаш, пак ще го сложа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Това го искам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Слагай още!!!  Hug Hug Hug То е колаж.  smile3534
Погледнах му профила на този, ама няма да моgа да контактувам и с него явно.  Joy Joy Joy Почвам да уча японски.  Mr. Green Mr. Green заради батко Али, а този само ще го стрелям.  Joy Joy

# 643
  • близо до брега на морето
А ,да се разберем-във влака съм от снощи и първо аз бях контролата.Но после се появи ваш Крачолич и се чудеше как да му обърнете необходимото внимание и се сменихме.Обеща да говори с машиниста и да ми удари едно рамо Joy-и аз нали съм с добро сърце ,му отстъпих мястото за контрола.щЯЛ да ви прави сюрприз-нали вече е бос от големите,може да ви заведе някъде другаде-Иве Вени-очаквайте шофьора да дойде да ви вземе Joy

# 644
ей не мога да ви настигна да ви чета,много сте бързи!   animal037 Гледам аз в анкетата има 10 фенки на Крачола,много бързо се пълни клуба му.  ooooh! #Crazy  Една приятелка си качила снимка във фейса на наш Чачко и написала "мъжа ми"  #Crazy #Crazy #Crazy Предупредих я,че много има на опашката преди нея  Naughty Joy

Общи условия

Активация на акаунт