Черноморец - лято 2015

• 144 222
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Красноречив за какво? Аз лично не коментирам, защото нямам какво да споделя относно плажа.Смятам, че всичко е ок, дори и да е имало поражения, предполагам, че се работи по възстановяването.Относно фекалиите нищо не съм чула, но мога да разпитам утре.Забелязвам, че в Черноморец има доста хора вече, сякаш за дни се напълни селището, а доста от хората идващи тук ходят именно на Градина на плаж.

# 121
Tрябва да погледна в кой бяхме отседнали ние миналата година. Имам приятел от черноморец който ми го препоръча, че отидохме там без запазен хотел, та този който ни препоръча беше страшен, чисто ново хотелче, цените му бяха меко казано смешни. Ще се опитам да го намеря как се казваше и ще ви пиша....НО е далече от плажа по простата причина, че ние ходим на градина на плаж и търсихме хотел точно до локалния път за Градина....
Иначе мисля че всичко е наред с плажа на градина....поне не съм чул някой да се оплаква....

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 06:17 от dream1984

# 122
  • София
Това е форум и всеки коментира или изказва мнение ,кой тъкмо се върнал ,друг всеки момент ще заминава ,трети -от миналата година или по-отдавна и т.н. ,кипи  обмен на информация .А от местните -нищо ,имаме хотел ,еди колко си за стая и пр .Това много ме подразни .

# 123
Ееее, хайде сега, не всички местни правят така  Wink Аз лично с каквото мога помагам, но никога не бих дошла в темата за да си рекламирам стаите.
buty, сигурна съм, че човека даже не е прочел темата  Wink

# 124
  • София
Ееее, хайде сега, не всички местни правят така  Wink Аз лично с каквото мога помагам, но никога не бих дошла в темата за да си рекламирам стаите.
buty, сигурна съм, че човека даже не е прочел темата  Wink

Възможно е и така да е .

# 125
Здравейте и аз бих искала ако някой има информация за х-л Роза, но по скорошна да я сподели. Благодаря за което! Simple Smile

# 126
Ние се чудим между х-л Роза и едни апартаменти - http://pochivka.bg/o-11094-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … D1%80%D0%B5%D1%86 , които са на брега на плажа. Моля ако някой има информация и за тях.

# 127
И аз съм сред любителите на Черноморец и вече повече от 5 години всяко лято си ходя там. Миналата година бяхме в Бел, но тази рано, рано ни пуснаха на е-маил пакетни цени ( нощувка, закуска и вечеря), но ние не искаме да се обвързваме с нищо освен с нощувка.  И ако предлагат само нощувки, зависи от цената, може пак към тях да се насочим. Макар, че ми се искаше да е наистина нещо по-близичко до Градина, дори и в края на Черноморец да е, ако някой знае нещо прилично нека сподели:)

Здравейте! Hug
Тази година и ние ще ходим на Черноморец и по точно в къща за гости Бел/06.07-13.07/. Разбрах,че миналата година вие сте били там,може ли повече информация за къщата.
На какво разстояние е централния плаж,тъй като ще бъдем без превоз,близко ли са другите плажове освен централния,както и заведенията.
Прочетох отзивите в Букинг- много хубави.
Ние го избрахме защото ми се видя много чист,а и приемат домашни любимци,както ми казаха,че няма проблем за малки кученца на плажа.
Някой виждал ли е на плажа домашни любимци,много ми е важно, и колко струва шезлонг с чадър. newsm78

# 128
Май никой не чете темата, а всеки пита  Wink

Има и свободна и платена зона-чадър и шезлонг по 5 лв. ...

Домашни любимци съм виждала на плажа, къпят се заедно със стопаните си.  Peace

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 15:27 от *Smilка*

# 129
Здравейте Simple Smile , тази година и ние решихме да почиваме на Черноморец , резервирахме апартамент в комплекс Атия Резот , но не намирам никакви коментари за него, имате ли някакви отзиви Simple Smile? А плажа пред хотела дали е хубав Simple Smile? Ще съм ви благодарна от все сърце , че не намирам никалво инфо , благодаря Simple Smile!

# 130
Дай линк, че се сещам за Атиа , това е комплекс.Но не знам имат ли излаз на плаж или ползват плажа на къмпинг Черноморец.

# 131
Май никой не чете темата, а всеки пита  Wink

Има и свободна и платена зона-чадър и шезлонг по 5 лв. ...

Домашни любимци съм виждала на плажа, къпят се заедно със стопаните си.  Peace

Благодаря ти за бързия отговор.  bouquet

Препоръчай ми заведения където сервират прясна риба и морски деликатеси. Hug

# 132
Ето едно предложение: Старфиш Много суперлативи има за него  Grinning

И ресторантчето Вромос  Grinning Не знаех че имат фейсбук страница : https://www.facebook.com/ButikovaKastaGostiVromos?fref=ts

Отговарям бързо, защото бандитката още спи  Grinning

# 133
Дай линк, че се сещам за Атиа , това е комплекс.Но не знам имат ли излаз на плаж или ползват плажа на къмпинг Черноморец.

Привет Simple Smile , ето линкче :

http://www.booking.com/hotel/bg/atia-resort.bg.html?aid=323176;l … c5ec34418b1d06cX1

Ами на 150/300 м. от морето, имат си плажна зона, но нямам идея каква е ....? Ще съм благодарна за всякакво инфо, благодаря ви Simple Smile?

# 134
Ето едно предложение: Старфиш Много суперлативи има за него  Grinning

И ресторантчето Вромос  Grinning Не знаех че имат фейсбук страница : https://www.facebook.com/ButikovaKastaGostiVromos?fref=ts

Отговарям бързо, защото бандитката още спи  Grinning
Благодаря ти много. Hug Задължително ще ги посетя. Grinning

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 20:24 от roslava

Общи условия

Активация на акаунт