Черноморец - лято 2015

• 144 221
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, момичета! Резервирах в Акин от 7-ми юли.

Grinning  Ние сме там, но от 03.08. Чакам непременно отзиви.
И най-вече от плажа - чист ли е / водата и пясъка/, и колко се плаща за чадър + шезлонги?
Е, ако някой дру знае и сподели - много ще се радвам!   bouquet

# 106
  • Велико Търново
Някой дали е отсядъл тук-хотел Акра,на централния плаж,моля за мнение,май се спряхме тук http://www.rooms.bg/_test/hoteli-chernomorec-semeen-hotel-akra.html

# 107
Акра е до Мурите.Симпатично семейно хотелче.

# 108
  • Sofia
В Роза съм ходила преди 2012 год. Хотелът е чудесен като материална база. Хубави стаи, тераси, разкошни басейни, детска площадка и т.н. Поддръжката обаче беше под всяка критика. Ужасно мръсно навсякъде. Някакви неща като паяжини по ъглите в стаята, мръсни чинии от обяда, които стоят по масите до 18 ч вечерта и вкисната салата в ресторанта - сравнително дребни, но мен лично много ме дразнят. Мисля обаче, че някъде към края на 2012 собственика на хотела и целият персонал се смениха. Така че има шансове тази година да е по-различно като поддръжка и обслужване. Иначе хотелът е разкошен, особено за деца. Много ще съм благодарна за актуално инфо като се върнете.

# 109
savina_33, Благодаря за мнението   bouquet
Силно се надявам всичко да е наред за тази дълго чакана почивка. Ще разкажа непременно като се върнем - това, което прави впечатление е че имат доста места въпреки добрата оферта и пуснатите ваучери, но пък това не им попречи да чакам проформа фактурата от миналия четвъртък до днес, докато не им изпратих мейл, в който тактично им подсказвам за това, както и че съм адвокат - т.е. имат едно наум за нещата. Но пък бяха много мили всичките 5 пъти, в който им се обадих за нещо, така че съм обнадеждена. А самата храна ставаше ли за хапване, че малкият е леко капризен, както и аз де- много се чудех дали е ок именно за това, но реших да рискувам. Дано не съжаляваме Simple Smile

# 110
От два дена съм в Черноморец.Времето беше хубаво,но в момента вали.Плажа е супер,няма вятър,няма вълни-перфектно за малки деца.Има и свободна и платена зона-чадър и шезлонг по 5 лв.Водата на мен ми е студена,но малкия не излиза по цял ден.А градчето е разкошно.

# 111
  • Велико Търново
Акра е до Мурите.Симпатично семейно хотелче.
   Мерси!

# 112
  • Sofia
Да, не беше лоша храната. Леко еднообразна, но съвсем прилична.

# 113
Здравейте! Налага ни се за няколко дена да отседнем в Червенка. Бихте ли ме насочили към хотели в тази зона  bouquet? Намерих само Нелати, но отзивите за него за кошмарни.

# 114
  • Русе, у дома
Здравейте! Налага ни се за няколко дена да отседнем в Червенка. Бихте ли ме насочили към хотели в тази зона  bouquet? Намерих само Нелати, но отзивите за него за кошмарни.
Лагуна, Литорал, Св.Никола.

# 115
Благодаря  bouquet!
Ще ги разгледам, но от кой има добри отзиви, че трябва бързо да резервирам.

# 116
Само да се включа с едно питане за плажа на Градина. Днес в обедните новини даваха репортаж , че водата е силно замърсена с фекална маса , може би от някакви хотели. Взети са проби и децата и възрастните не се допускат да влизат. Аз ли нещо не съм разбрала (надявам се да е така) ? Ако някой има информация да сподели. Ще потърся инфо в нета , дано да греша!
Защото сме резервирали 9 дневна почивка и не ми се иска изобщо да сменям дестинацията.

# 117
Здравейте!Ние имаме семейна къща в Черноморец намираме са в горния край на града към к-г Градина. Мога да ви напиша и цени.Апартамент-50лв на вечер за 4 души Студио-50лв.Двойна стая-25лв.Може да видите Семеен хотел Янакиев-Черноморец.Някой ако прояви интерес може да се обади на тел-0878703131

# 118
  • София
Здравейте!Ние имаме семейна къща в Черноморец намираме са в горния край на града към к-г Градина. Мога да ви напиша и цени.Апартамент-50лв на вечер за 4 души Студио-50лв.Двойна стая-25лв.Може да видите Семеен хотел Янакиев-Черноморец.Някой ако прояви интерес може да се обади на тел-0878703131

Хората тук неистово се интересуват от състоянието по морето след пороите и в частност от к-г Градина .Едва ли щеше да ви коства нещо да напишете два-три реда по въпроса ,докато си предлагате услугите (няма нищо лошо ,разбира се) .Мое мнение е ,че така бихте привлекли повече внимание отколкото сухата информация за хотела Ви ,лоша реклама няма !

# 119
Съгласна сън с buty. Според мен самият факт , че не се коментира положението с плажа  е достатъчно красноречив.

Общи условия

Активация на акаунт