Черноморец - лято 2015

• 144 042
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Има здравна служба с джи пи , иначе при спешен случай се ходи до Бургас - на 25 километра е.

Мурите май рекламираха водната пързалка.Тя си е от време оно там. И не влиза в морето, а е на един склон, стига до пясъка.

# 91
И аз съм се замислила за Черноморец тази година и ще следя темата. До Акин и Зоя 1,2 много ли се ходи от автогарата, че ще сме без кола?
Зоя 1,2 не ги знам къде са,но до Акин от автогарата не бих казала че е далеко,но разстоянията за различните хора са различни.

# 92
Здравейте,
Миналата година бяхме в Черноморец и останах страшно доволна от всичко - места за ходене, цени и т.н.  Много ми хареса къмпинг градина. По отношение на нощувките - миналата година отседнахме в една къща за гости близо до здравната служба - намира се на ул. Струма. Цените са уникални, стаите са много хубави и има страхотна лятна кухня на открито, където човек може да си седне вечер и да си сготви нещо.  През юли ще наемем същата квартира, защото останахме много доволни. 

# 93
Здравейте!
За бунгала Панорама търся мнение. Пише,че са близо до южния плаж,той хубав ли е? newsm78 newsm78

# 94
И аз съм се замислила за Черноморец тази година и ще следя темата. До Акин и Зоя 1,2 много ли се ходи от автогарата, че ще сме без кола?
            Може да се уговорите със собствениците за трансфер от Бургас или да ви чакат на автогарата.Аз ще бъда в дом за гости "Райчо" и ми казаха,че могат да ме вземат от Бургас.На 23.06 пътувам.                                                                                                                                                     

# 95
Специално за собствениците на Акин ,мисля,че няма да имат нищо против да Ви вземат от автогарата.

# 96
Нека някой от почиващите в момента ако може да ни даде актуална информация за случващото се с плажа на къмпинг Градина - по тв казаха, че част от плажа е изяден заради дъждовете.  А и още нещо, някой има ли отзиви за къща за гости Лилия?

# 97
Ходя за седма година подред в черноморец, много съм доволна от всичко... Сменихме доста хотели и квартири, но вече от три години си ходим в къща за гости "НИЯ" новичко е обзавеждането, климатик, лятна кухня, за децата пързалки и играчки, близо е до плажа... и цените са нормални 12.50 на легло... След 10 дни тръгвам .... момичета стискайте палци да е хубаво времето  newsm10 smile3534 smile3534

# 98
  • България
Записвам се и аз в темата . Тази година сме решили да почиваме в Черноморец. Трима възрастни с 3 деца. така че после като имам време ще прегледам темата.

# 99
  • Русе, у дома
Нека някой от почиващите в момента ако може да ни даде актуална информация за случващото се с плажа на къмпинг Градина - по тв казаха, че част от плажа е изяден заради дъждовете.  А и още нещо, някой има ли отзиви за къща за гости Лилия?
Днес пристигнаха наши познати, утре ще ми докладват и за Градина и ще пиша.
Иначе днес са били на плаж в Черноморец - на централния, утре ще се разходят и до Царския.  Водата била топла. Ние отиваме в Четвъртък.

# 100
barfly благдоаря ти и чакам инфото, че имам два варианат за почивка - от 9 или от 25 и много се чудя.... а не съм и резервирака още нищо, но все си мисля, че места ще има, но дали с кола или с автобус да ходя, защото ако пътя е по-зле от мин година, не ми се чупи колата.... Лека от мен.. Simple Smile

# 101
  • София
Да помагам, морето е топло сега макар и да духа, говоря за плажа на Черноморец. Аз се къпах с каката с малките не посмях за тях е студено а и почнаха да кашлят. За Градина не знам може би утре ще стигнат моите до там аз се прибрах вече в София че съм на работа, казала съм им да проверят и да ми кажат  Peace

# 102
  • Русе, у дома
Ами днес са били на Градина - всичко е наред. За пътя нищо не ми споменаха, обаче. Peace
didolinaa, благодаря за инфото и на теб - всяко инфо ни е от помощ...

# 103
  • София
Благодаря, момичета! Резервирах в Акин от 7-ми юли.

# 104
Здравейте,

След много дълго чудене, реших да резервирам в този  хотел за 5 нощувки от 19.07 - http://www.хотелрозачерноморец.com/

Изглежда ми много добре, бяха много мили и т.н. Четох разнообразни мнения, но реших да рискувам. Някой с мнения за там, ще ми бъде от полза, както и какви са плажовете на/около Черноморец след потопа тези дни ?

Благодаря Ви и хубав ден!

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 15:14 от e.damyanova

Общи условия

Активация на акаунт