Черноморец - лято 2015

• 144 015
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,ще следя темата с удоволствие .В последните пет години Черноморец е  любимото ни място за почивка , особено откакто сме и с дете.Тихо спокойно.Ние отсядаме тук. http://www.akin.dir.bg/ Близо е до плажа.И условията са много добри.

Моля за повече информация за къща Акин - чисто ли е, има ли паркинг, климатик? Има ли наблизо от къде да се вземе закуска и кафе? Дават ми цена 26 лв за тримата с детето за края на юни, което ме устройва идеално, но искам да чуя и лично мнение.   bouquet

# 76
Здравейте,ще следя темата с удоволствие .В последните пет години Черноморец е  любимото ни място за почивка , особено откакто сме и с дете.Тихо спокойно.Ние отсядаме тук. http://www.akin.dir.bg/ Близо е до плажа.И условията са много добри.

Моля за повече информация за къща Акин - чисто ли е, има ли паркинг, климатик? Има ли наблизо от къде да се вземе закуска и кафе? Дават ми цена 26 лв за тримата с детето за края на юни, което ме устройва идеално, но искам да чуя и лично мнение.   bouquet
Здравей четири години ходим все там със малко дете сме .Тихо и спокойно е.Има място за колите ,има и климатик .Много близо до къщата има закусвалня където правят невероятни закуски.

# 77
Благодаря   bouquet

# 78

Ха, познала съм 
Сега за радиацията и Вромос много е писано и почти винаги противоречиво.Всеки за себе си решава на какво да вярва.Аз лично и моето семейство посещаваме най-много плажа на Вромос.Няма от какво да се притеснявам

Благодаря!  Стана ми  малко по-спокойно. 

# 79
То резултата няма да се види веднага , за Вромос говоря. Всички знаем , че е така, не говорим за някакви големи стойности, но никой не може да каже като ни станат децата на 20, а ние на 50 како ще се случи. Никога не бих рискувала. Много харесвам Черноморец, но все си мисля за тази радиация , даже като ходим и на Градина, което е в съвсем друга посока. Но всеки решава за себе си и за децата си, освен това там не е само тази къща, има десетки като нея , че и по-хубави даже Peace

# 80
Наясно съм, че резултата няма да се види веднага.От там съм, родителите ми живеят там и с моето семейство всяко лято прекарваме в Черноморец.  Наясно съм със всичко.Не случайно писах, че всеки сам решава  Peace

# 81
  • Велико Търново
Някой случайно да е отсядал тук http://www.rooms.bg/apartamenti-chernomorec-shopovi1.html ,моля за впечатления,цени и т.н.

# 82
Искам да попитам - някой знае ли на коя улица е почивната станция(къща) на завод Видима от    гр. Севлиево?

# 83
  • София
Аа по добре не ходете на Черноморец ще има повече място за нас  Mr. Green
Сега сериозно, миналата година с помощта на съфорумка от тук - тя си знае коя е   bouquet отидохме там и много ми хареса. Не ми хареса плажа малък е, заведения бол и от към цени и от към качество. Тази година пак сме там и има няма  след 6 дена мога да дам отзиви. Заминавам на 20 през нощта. Ние бяхме в къща за гости имахме малък двор и барбекю, палихме го 4 пъти за 14 дена. Има магазин за пържоли и всичките цени бяха по 6 лева  Shocked направо ме убиха в София са по 10 11 12 лева. И едно заведение Ники по уличката на Вромос малко по нагоре едно дълго и тясно заведение-цените супер нормални,порции големи и готвят адски вкусно. Да няма кой знае кой знае колко голям избор, но каквото имаше бе приготвено супер ние се хранехме там. Заведението с лодката не ни хареса, откъм готвене,още 2 3 кръчми минахме и готвеха ужасно не им помня имената мога да кажа къде се намират. Ходехме на плаж на Градина пари за паркинг не сме давали, но ходехме към 5 ти пост или по точно до Плажа на Бара. Няма чадъри нито шезлонги и бе адски спокойно а бяхме доста народ с деца при това. Задължително обаче с колите иначе е далече от Черноморец.

# 84
Искам да попитам - някой знае ли на коя улица е почивната станция(къща) на завод Видима от гр. Севлиево?

ул.Яворов

# 85
Здравейте, някой с пресни (тази или миналогодишни) отзиви от хотел "Тракия"?

# 86
Здравейте момичета!Миналата година бяхме в Черноморец в къща за гости МОЯТА КЪЩА.Препоръчвам с две ръце,ако някой се интересува.

# 87

Моля за повече информация за къща Акин - чисто ли е, има ли паркинг, климатик? Има ли наблизо от къде да се вземе закуска и кафе? Дават ми цена 26 лв за тримата с детето за края на юни, което ме устройва идеално, но искам да чуя и лично мнение.   bouquet

Здравей четири години ходим все там със малко дете сме .Тихо и спокойно е.Има място за колите ,има и климатик .Много близо до къщата има закусвалня където правят невероятни закуски.

Искам да попитам колко се върви до плажа? Засега на него сме се спряли. newsm78
А освен това ме интересува има ли нещо като Поликлиника там, или някакви лекарски кабинети?

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 10:27 от Dareland

# 88
  • Някъде в Европа...
Не съм чела темата, извинявам се...
Чувам колеги да говорят, че на Черноморец имало хотел, чиято водна парзалка от басейна стигала до морето? Има ли такъв хотел?  Отзиви?

# 89
  • София
И аз съм се замислила за Черноморец тази година и ще следя темата. До Акин и Зоя 1,2 много ли се ходи от автогарата, че ще сме без кола?

Общи условия

Активация на акаунт