Черноморец - лято 2015

• 144 664
  • 749
  •   2
Отговори
# 165
Здравейте,
Имаме резервация за Черноморец, но се притеснявам за чистотата на плажовете и най-вече този на Градина. Кажете какво се случва с водата и има ли опасност от вируси? Все пак сме с деца...

# 166
Моля ви, преди да задавате въпроси, четете.

# 167
Ок е водата поне видимо. В частта около караваните и сърф училището е бистра, чиста и без странни аромати и "находки". Плажът също е в добро състояние. Не мога да кажа за заразяване, но не сме имали стомашни проблеми слава богу Peace

# 168
  • София
Много благодаря за бързите отговори!  Simple Smile Ще поразгледаме още пък ще го измислим. Море да има  Grinning     grinning039

# 169
Касита, прочетох предните страници, но тъй като съм доста притеснена, исках да чуя още едно мнение по темата, за което сърдечно благодаря на  Bonjour Paris!

# 170
  • Пловдив
миналата година бяхме в х- Лагуна / намира се до комплекс Свети Никола/ - намира се на плажа, има басейнче - и децата и мъжа бяха доволни - тази година ме убедиха пак да ходим там. За мен недостатът е пътя до там ......

# 171
В Лагуна и Литорал не ми се вярва да има места вече. Освен това всичко е близо и не се налага пътуване, освен ако няма да ходите до Черноморец.

# 172
  • България
Момичета, някой почивал ли е в Комплекс Градина? Как са стаите, храната?

# 173
Момичета, някой почивал ли е в Комплекс Градина? Как са стаите, храната?

И изхранване ли има? Апартаментите са просторни, чисти, добре поддържани. Басейнът беше чист. Но! мястото вече не е онова, което беше преди шест-осем години.

# 174
  • България
Няма храна - сега погледнах в сайта.
Какво имаш предвид, че не е същото - плажа ли?
Двойните стаи стават ли?

# 175
  • Пловдив
В Лагуна и Литорал не ми се вярва да има места вече. Освен това всичко е близо и не се налага пътуване, освен ако няма да ходите до Черноморец.

запазих преди да пиша от 29,07-03,08  Simple Smile

# 176
Късметлии  Crazy

# 177
Здравейте! Имам една молба към тези, които са от Черноморец.
Нашият апартамент е зает и сега не мога да намеря подходящ.
Не искам да е в някой хотел или кооперация.
Старият се намираше на първия етаж от къща и имаше хубав двор и голяма , обезопасена тераса.
Търсих и в  Царево , но в Нета не откривам подходящо място.
Държа да е в къща защото и наемателите ще са малко.
Не искам да се прескачам с навалица.Пък и едва ли ще тръгна, ако трябва на място да търся защото с две малки деца мисията е невъзможна.
Ако имате предложения пишете ми на ЛС.
Благодаря на всички, които се отзоват.

# 178
  • Русе
Здравейте!
Някой да има мнение за тази къща:
http://www.bgvakancia.com/offer/1349/
Далеч ли е от плажа Градина?
Ако имате по-добро предложение за самостоятелна вила(къща) с двор за 6-ма възрастни и 3 деца ще се развам да споделите.

# 179
  • Русе, у дома
Здравейте!
Някой да има мнение за тази къща:
http://www.bgvakancia.com/offer/1349/
Далеч ли е от плажа Градина?
Ако имате по-добро предложение за самостоятелна вила(къща) с двор за 6-ма възрастни и 3 деца ще се развам да споделите.
Предложение нямам, но като гледам до Градина ще е далеч, до там с кола евентуално. Иначе Царския плаж ви е близо. Не мога много да се ориентирам колко нависоко е вилата..., но едва ли до плажа ще ви е повече от 500 м. Допълвам с карта. Така е, както писах...
http://www.villa359.com/offer/4634/

Общи условия

Активация на акаунт