Черноморец - лято 2015

• 144 672
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Пак ще сме в Черноморец-живот и здраве.
Намерих апартамент. Peace
Направих компромис заради мъжът ми, но догодина сигурно ще променим.

# 181
http://www.napochivka.eu/%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0 … %D0%B2-0885857687
Ето го нашия, за втора година ходим там и съм супер доволен. Намира се в началото на черноморец до локалното за градина. Стаята е 30лв. с климатик, баня и т.н.
Хотелчето е чистак бърсак  Laughing ново Wink
Има апартаменти по 50лв с 2 самостоятелни стаи

# 182
  • София
http://www.napochivka.eu/%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0 … %D0%B2-0885857687
Ето го нашия, за втора година ходим там и съм супер доволен. Намира се в началото на черноморец до локалното за градина. Стаята е 30лв. с климатик, баня и т.н.
Хотелчето е чистак бърсак  Laughing ново Wink
Има апартаменти по 50лв с 2 самостоятелни стаи
Да
 ние също ходихме вече 2 години  при Янко. На много удобно място за Тополите и Градина,близо до парка с фитнес съоръженията и детската площадка,на две крачки от автогарата.

# 183
Антивирусната ми блокира адреса.Напишете името за да го  намеря в гугъл. Peace

# 184
Антивирусната ми блокира адреса.Напишете името за да го  намеря в гугъл. Peace

Янко Янев- 0885857687
Къща за гости "Ели"

# 185
Благодаря.

# 186
Привет, отново от мен!  Grinning
Пак ще Ви замоля за актуално инфо за плажа на Градина и останалите, че почти не остана - след седмица тръгваме.  Wink А някой случайно бил в хотел Роза и завърнал се да сподели отзиви  newsm78

Благодаря!

# 187
Привет, отново от мен!  Grinning
Пак ще Ви замоля за актуално инфо за плажа на Градина и останалите, че почти не остана - след седмица тръгваме.  Wink А някой случайно бил в хотел Роза и завърнал се да сподели отзиви  newsm78

Благодаря!

и аз да се включа към въпроса. пътуваме неделя и смятаме на градина да ходим.  Wink

# 188
И ние в торбата, тръгваме след няколко дена . Пак с посока Градина, дано всичко да е ок с водата и плажа, че много ме е страх от чревни вируси. Миналата година нямахме такива проблеми там, дано и тази да е така. Че като си спомня ужаса от Албена и направо започва да ме боли глава   #2gunfire

# 189
  • София
Мислим да ходим в Черноморец на море, но никога не сме ходили, колко плажа има и кой и най-добър за да се ориентирам къде да търся хотел?

# 190
всичко е наред на градина тръгвайте с 200 Wink
ходете на плаж около бар сентоса и сляпата скарида или към waterland....плажа към баш бара общо взето май го няма
кроки не съм ходил на плажа в черн. и ти препоръчвам да ходиш на градина Wink

# 191
Мислим да ходим в Черноморец на море, но никога не сме ходили, колко плажа има и кой и най-добър за да се ориентирам къде да търся хотел?
Плажът в градчето е ужасен-тесен, мръсен...Миналата година една по - голяма вълна го заля. Смятай колко е широк. Много е претъпкан и мръсен. Ходете на друго място на плаж. За съжаление ние бяхме без кола и бяхме принудени да ходим на този плаж.

# 192
ходете на плаж около бар сентоса и сляпата скарида или към waterland....плажа към баш бара общо взето май го няма
Благодаря!  Hug

# 193

някой има ли идея кой от тези барове е по-близо до платения паркинг, до който било близо стигането до плажа (за майки с по две деца  Blush)

# 194

някой има ли идея кой от тези барове е по-близо до платения паркинг, до който било близо стигането до плажа (за майки с по две деца  Blush)

sentosa и сляпата скарида са до бариерата, демек главния вход, там можеш да паркираш безплатно извън бариерата или вътре, мисля че е 2лв. разстоянието от евентуалното ви паркиране би било макс 50м, ако паркирате вътре сте кажи речи от колата на пясъка

Общи условия

Активация на акаунт