Черноморец - лято 2015

• 144 683
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, да ви попитам имате ли впечатления за тази къща http://www.bgvakancia.com/offer/4619/. Пише, че е в Черноморец а изглежда доста далеч на картата?  newsm78

# 196
бая далече е това от черноморец

# 197
  • София
beba2 айде моля миналата година кога ??? А тази година ходи ли, за да коментираш!!?? Аз се върнах преди седмица и съм писала 2 страници преди това, които иска да ме е прочел все пак.
Яд ме е че си правих труда да ходя нейде си и да отговарям тук, вместо да си гледам почивката  ooooh!
Все пак нещо положително, запознах се със съфорумка, за което се радвам.
И недейте ходи на Черноморец таман за ДОГОДИНА ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ МЯСТО ЗА НАС  Mr. Green Яко е скапан курорта, яко е скапан плажа, само за пенсионери е няма дискотеки ама ни една-хора ще ви е скучно бре.

# 198
Здравейте, да ви попитам имате ли впечатления за тази къща http://www.bgvakancia.com/offer/4619/. Пише, че е в Черноморец а изглежда доста далеч на картата?  newsm78

Впечатления нямам, мога да помогна само с местоположението.Намира се във вилната зона "Митков мост" на залива Вромос.

# 199
Хихихих, Дидолинкее, голЕма си сладурка  Hug

То тука, в тая тема никой не чете предните страници, всеки влиза и пита туй дет' го вълнува, няма значение, че отговора е 2 поста по-нагоре   hahaha

# 200
  • София
Хихихих, Дидолинкее, голЕма си сладурка  Hug

То тука, в тая тема никой не чете предните страници, всеки влиза и пита туй дет' го вълнува, няма значение, че отговора е 2 поста по-нагоре   hahaha
Да права си  Hug Извинявам се, ама се ядосах, не съм отричала че плажа на Черноморец е  тесен не малък е предполагам в пиков сезон е яко пренаселено. Затова и аз ходя рано, достатъчна ми е лудницата в София, че да се гъчкам и на морето. Хотелите там са малко, еле Роза е далече от плажа, а двата по близо до плажа са пренаселени с детски лагери. Еми мерси няма да си го причиня на семейството, аз искам тишина и спокойствие, или поне читави хазяи и комшии.
 Две години подред почивам в една и съща къща и сме попадали на свестни съквартиранти. Весела компания съм и много свестен и разбран човек съм  Rolling Eyes поне така казват околните за мен.
Една страница по напред коментирах и за Къмпинг Градина, специално запалих колата и от край до край минах пеша цялата ивица която не е малка, е как па никой не го оцени да му се невиди  ooooh!.
моля да ме извините, че нахълтах в темичката Ви, сега вече само ще ви чета и няма да коментирам. Пожелавам на всички само хубаво време и приятна почивка.

# 201
ААаааа, коментирай, коментирай  Hug
Темата е за всички  Wink

# 202
beba2 айде моля миналата година кога ??? А тази година ходи ли, за да коментираш!!??
Не знам какво значение има кога съм ходила, но за твое сведение ще кажа, че бях там миналата година от 13 до 20 август. Не знам какво ще ти помогнат тези дати. Казах си мнението без грам преувеличение - плажът е тесен и мръсен. Както чета почти всички ходят на плаж на други места. Не знам що така се връзваш на това? За дискотеки не съм споменавала. Отдавна съм надхвърлила възрастта за такива забавления. По скоро съм към пенсионерите Simple Smile.

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 08:37 от beba2

# 203
dream1984, благодаря! 50 м. до плажа звучи безболезнено -))

# 204

Впечатления нямам, мога да помогна само с местоположението.Намира се във вилната зона "Митков мост" на залива Вромос.

А някой може ли даде мнения за залива?
Като напиша в интернет завил Вромос и ми излизат статии от 2011 и как тогава е бил радиоактивен.
Сега така ли е?

# 205
  • Русе, у дома
А някой може ли даде мнения за залива?
Като напиша в интернет завил Вромос и ми излизат статии от 2011 и как тогава е бил радиоактивен.
Сега така ли е?
Аз пък никъде не видях къщата да е към Вромос, той е на север ако не се лъжа, към Бургас. А на една от снимките се вижда изглед към морето и се вижда о.Свети Иван. Според мен е на Червенка вилата. А най-близкия плаж е Царския.
Онова за радиоактивността, беше спекулация, по моемУ, за да купи някой земя на безценица и да си построи "резортче" там....

# 206
Тя въпросната къща е до Атия и залива преди Черноморец, който се нарича Вромос.Червенка е от другата страна до Созопол.Аз не коментирам по снимките, а от картата.

А дали има радиоактивност не мога да кажа.Аз ходя редовно на Вромос с децата си  Peace

# 207
  • Русе
Здравейте, тръгваме на море след около две седмица, а все още не знаем къде. ще съм благодарна, ако изкажете мнения за този х-л http://hoteladena.com/  Попаднах случайно на сайта им, но ми допадна. А плажа на Черноморец какъв е, че не сме ходили там. Става въпрос подходящ ли е за деца, каменист ли е и т.н. Благодаря.

# 208
  • Пловдив
Извинявам се предварително, ако сте коментирали, но бих искала да попитам какви са тазгодишните отзиви от КОСТА БУЛГАРА? Някой , ако е ходил тази година, моля да сподели.Интересува ме храната и чистотата в стаите и на басейна. Благодаря в аванс!

# 209
За хотел Адена мога да дам мнение, като разбира се трябва да уточня, че не съм почивала там.Познавам собствениците, изключително мили и любезни хора.Хотела е много чисти и уютен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт