Черноморец - лято 2015

• 144 525
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Тъкмо си дойдохме от Черноморец, изкарахме си много добре.Починахме си, наплажувахме се детето се изкара много добре.
Плажа на Черноморец не ни хареса.Там отидохме първия и последния ден.Мръсен е.Да много е плитко и топло, но самия плаж е много мръсен.Ходихме на Градина.Аз се влюбих в плажа.Ние ходихме точно срещу караваните.Тихо, спокойно, чисто.Морето беше кристално като нямаше вълни.Плажа е чист.Децата тичаха на спокойствие без да се притесняваме, че ще стъпят върху някой.Ходихме и на Каваци.Също чист плаж и вода, виждахме рибки и рачета.Там за децата също беше супер, но имаше много хора.
Самия Черноморец е малко и спокойно градче.Бяхме във вила за гости и сме доволни, чисто, поддържано, приветливи хазяи.

# 571
А ние дори не ходихме до централния плаж в Черноморец. Видяхме, че строят нещо като дига и загражда почти една трета от морето. Предполагам, че това води до спокойна вода и през зимата да не позволява до голяма степен да се променя плажната ивица, но пък така няма как да циркулира водата и предполагам , че нечистотиите си остават непрекъснато при плажуващите. Ходим на Градина вече 4та година. Тази година не сме плащали по 5лв. за паркинг в полето. Паркирахме около главния вход на къмпинга и влизахме от там. Място колкото искаш. Към 12ч идваха повече хора, но много тактично образуваха втора линия на метри след пъвата и всичко сякаш беше подредено , така че има място спокойно да си изтупаш хавлията без да напрашиш съседа. А и ние ходим от 9 до 12ч. и не ни е било проблем околните. Спасителите само предупреждаваха за едно място издълбано от вълните заради децата. Много хубава ваканция беше. А цените в градчето-не ми се коментира. Нали все пак ден година храни. Grinning

# 572
Има ли някакъв транспорт от Черноморец до Градина?

# 573
Не, освен с такси.

# 574
Здравейте,

Прочетох темата, но въпреки това не се ориентирам. Хотел "Литорал" на хубав плаж ли е? Има ли къде да се храним около него? Възможна ли е пешеходна разходка до Черноморец вечер (т.е. осветен ли е пътят)?

Къща за гости "Ели" на пешеходно разстояние ли е до Градина?

# 575
Хотел Литорал е на страхотен плаж, на градина , по-точно тази част, която е Царски плаж. има къде да се яде наоколо и в самия хотел има и други заведения. Не е на пешеходно растояние, далече, пътя не знам дали е осветен вече. Къща Ели, ако е в Черноморец не може пеша, става дума за около 4, 5 км, това е доста.

# 576
 bouquet Много благодаря!

А автобуса от Черноморец за Созопол на близо ли минава? Не ми се иска да ползваме колата често..

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 09:42 от shark

# 577
Преди няколко години бяхме на Черноморец в хотел "Адена ".За хотелчето мога да пиша само суперлативи,но от от плажа изобщо не бях очарована.Много каменист и мръсен,а плажната ивица беше една педя...Така ли е и към момента / в смисъл миналото лято ?!! Умувам резервация за ''Атия Резорт" /четох много добри коментари/,плажа бил собствен...Вие на какво мнение
 сте ?

# 578
Миналото лято бяхме в хотел КОСКО. Най-голямата грешка за избор на хотел, която съм правила някога. Собствениците бяха вечно сърдити, много груби и дори нагли. Стаите и обзавеждането са мръсни и неподдържани. Басейна е построен под дебели сенки и на място, което не вижда слънце, т.е. водата беше ледено студена, дори при температура на въздуха над 30 градуса. Като добавим отвратителния плаж, почивката беше една, за която не искаме да си спомняме. На централния плаж строяха кей за яхти!?!?! нищо, че няма кой да дойде с яхтата си там. Плажа беше мръсен, водата поради строежа и затварянето на залива с кея, беше спокойна, но застояла и мръсна, с огромни медузи и мъртва риба. Гнус ме беше да влизам.  Sick
Иначе Созопол е близо. Автобусите спират на Златна рибка и след това в Созопол.

# 579
Плажа на Черноморец е отвратителен, там само на Градина, влюбена съм в този плаж, огромен, сигурно 10км плаж. Тази година ходихме на Синеморец, не ми хареса. Аз си искам Градина. Иначе градчето си ми харесва, идеално е да спиш в Черноморец, но да си на плаж на градина, трябва си кола задължително Peace

# 580
Три лета ходим в Къща за гости Ели в Черноморец, наемаме си апартамент, много сме доволни. разстоянието от там до Градина е километър и половина.

# 581
Да на Черноморец се ходи само ако ходите на плаж на Градина или някъде другаде, но не и в самото градче.Съжалявам но там е отвратително.Плажа е малък и ужасно мръсен.Като поровиш с детето малко намираш всичко в пясъка, иначе искат пари за шезлонг и чадър, нали!Отделно че и водата е мръсна, заради кея дето строят, защото няма как да се получи някакво движение на водата.Но на Градина е супер.Аз бих отишла пак там точно да спим в Черноморец, но на плаж на Градина.Малката се скъса да тича по плажа, гониха се с братовчед си, мънаха тръни и хавлии на ляво и дясно.

# 582
Някой има ли опит или наблюдения за работата на поликлиниката? С две деца ми се иска да има лекари на разположение.

# 583
  • Пловдив
Имам опит отпреди 6-7 г., тогава малката се вдигна Т и тамошната лекарка предписа антибиотик по схема и доза, която се оказа неподходяща за възрастта. Добре, че прочетох листовката и се консултирах с нашата лекарка по телефона.
Вероятно тази лекарка не работи вече, защото беше възрастна, но по принцип не бих разчитала на местната поликлиника. Но Бургас е наблизо, дано не се налага.

# 584
Живот и здраве 2016 сме отново в Черноморец.Решили сме да почиваме в Модева,някой има ли отзиви за него ? Цени ?Сайта не мога да го отворя.

Общи условия

Активация на акаунт