Черноморец - лято 2015

• 144 647
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Дай линк, че се сещам за Атиа , това е комплекс.Но не знам имат ли излаз на плаж или ползват плажа на къмпинг Черноморец.

Привет Simple Smile , ето линкче :

http://www.booking.com/hotel/bg/atia-resort.bg.html?aid=323176;l … c5ec34418b1d06cX1

Ами на 150/300 м. от морето, имат си плажна зона, но нямам идея каква е ....? Ще съм благодарна за всякакво инфо, благодаря ви Simple Smile?

Да, същия плаж е  Grinning Плажната зона е плажа на к-г Черноморец.От няколко години го почистиха, сложиха шезлонги и стана много приятен.Има зона запазена само за тези, които са в Атиа или Флорес Гардън.
Приятно изкарване Simple Smile

# 136
  • София
Привет пак от Черноморец, плажа централния си е ок, пързалката не работи за съжаление. Къмпинг Градина до вчера е бил много зле днес не сме ходили и няма как да ви кажа. Питайте ако нещо ви интересува до четвъртък съм тук  Peace

# 137
Привет пак от Черноморец, плажа централния си е ок, пързалката не работи за съжаление. Къмпинг Градина до вчера е бил много зле днес не сме ходили и няма как да ви кажа. Питайте ако нещо ви интересува до четвъртък съм тук  Peace
Цената на чадър и шезлонг каква е?

# 138
  • София
Посетилите или намиращите се в момента на Градина ,моля споделете каква е ситуацията и как е уреден престоя на автомобили ?

# 139
Посетилите или намиращите се в момента на Градина ,моля споделете каква е ситуацията и как е уреден престоя на автомобили ?
и пътя  от Черноморец до Градина - много ли е зле, могат ли въобще да се движат коли оттам или после ще се дават пари за ремонт на колата?

# 140
  • София
Чадъра е 5 лева за шезлонга не знам има доста навалица, цените са ок. Даже днес работи и водната пързалка 3 спускания 1 лева - работи от 9:00 до 12:00 после от 14:00 до 18:00. Утре ще ида до къмпинг Градина и ще ви кажа как е пътя и какъв е плажа  Peace

# 141
Миналото лято чадър с шезлонг на градския плаж беше 25 лева, на плажа на Червенка, т.е. плажа на Съни Айланд, Атия и Флорес-а- 40 лева.

# 142
 На централния мин година чадър с шезлонг по мои спомени бяха ок 10 - 12 лв, а на св. Никола - пак около тази цена, плажовете на Атия и Флорес не е ли въсщност къмпинг Черноморец или аз се бъркам.

# 143
На градския плаж ратановите шезлонги, два с един чадър, струваха точно 25 лева. Към пързалката може и да е имало други, от онези пластмасовите и те да са били 10-на лева.
Именно на Атия и на Флорес плажът е точно този на к-г Черноморец, обаче 90% е платена зона, с фин пясък, докаран от другаде и шезлонги буквално един до друг, а 10% е безплатната, която е само камъни.

# 144
  • София
Аз говоря за централния плаж, там е 5 лева чадъра и шезлонги няма. Да чадърите са ратанови и е точно по средата по близо до водната пързалка. Сега отивам да видя за корабчето докъде пътува и колко е билета. На Червенка на плажа или по точно до хотелите не видях цени, но свободната зона е от черен пясък и е ужасен. Други плажове не знам

# 145
Вип зоната е празна, днес бях на плажа и беше сууупер спокойно.Там шезлонги и чадър е 25лв. Останалата част, където са само чадъри е 5лв и са буквално гъз до гъз.От пързалката натам е по-празно.

# 146
  • София
Я някоя съфорумка е с мен на морето, да се издава бързо  Hug Ние бяхме днес точно до медицинския пункт.
Шезлонга е по 5 лева също като чадърите,проверих за да знаете. Вип зоната до кея точно е празна да не им знам цените.
Кораба Есмералда - за деца е 10 лева, а за възрастни 15лева, пътува 1:30 час обикаля доста и утре вечер ще водя децата там.

# 147
Дидолинке, тук съм цяло лято Simple Smile и минахме днес с мойта щерка покрай медицинския пункт, но не се спряхме.Тя е много буйна и я водя до кея.Още колко време си тук Simple Smile

# 148
  • София
В Четвъртък си тръгвам Simple Smile моите са тук от 20 ти, ама аз бях на раб и само ги докарах и се върнах на работа. Дойдох в събота сутринта.

# 149
Да ви следя  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт