Черноморец - лято 2015

• 144 655
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, отново,
Аз пак влизам с молба за тазгодишни отзиви от хотел Роза - Моля споделете, че до утре трябва да платя резервацията   #Crazy
Както и ако някой каже как е положението с плажа на Градина, ще съм много благодарна.
А цените за шезлонги и чадъри не са ли малко височки или на мен така ми се струва  newsm78
Благодаря и хубав ден на всички  Laughing

# 151
  • Sofia
И мен живо ме интересува състоянието на Градина  Praynig Praynig ...тези дни плащам резервацията ,та ако има проблем...да сменяме докато може .

# 152
  • София
Така пътя до Градина като говоря за стария до Хотел Коста Булгара е асфалтиран, тама е и кръчмата Къмпинг Градина- лично за мен пренаселено не съм спирала. Продължих по черния път може да се кара макар че на участък на 2 ра ядва се няма да ходите после на ремонт  Mr. Green. По средата няма спасители и плажа е не охраняем-говоря за зоната след караваните. Няма чадъри и шезлонги чудничко за хуни като моите-за сметка на това духа вятър. Морето бе много чисто и плитко, здраво миди и рапани намерихме. За протокола на Черноморец няма почти миди.
Златна рибка беше адски мръсна и така миришеше все едно се е спукала мръсната тръба  ooooh!
Някой питаше за хотел Аклади-това е преди къмпинг Градина и според мен си е бая далеч от плажа иначе на външен вид е ок.

# 153
Така пътя до Градина като говоря за стария до Хотел Коста Булгара е асфалтиран, тама е и кръчмата Къмпинг Градина- лично за мен пренаселено не съм спирала. Продължих по черния път може да се кара макар че на участък на 2 ра ядва се няма да ходите после на ремонт  Mr. Green. По средата няма спасители и плажа е не охраняем-говоря за зоната след караваните. Няма чадъри и шезлонги чудничко за хуни като моите-за сметка на това духа вятър. Морето бе много чисто и плитко, здраво миди и рапани намерихме. За протокола на Черноморец няма почти миди.
Златна рибка беше адски мръсна и така миришеше все едно се е спукала мръсната тръба  ooooh!
Някой питаше за хотел Аклади-това е преди къмпинг Градина и според мен си е бая далеч от плажа иначе на външен вид е ок.
Благодаря за информацията, само много ме притеснява водата на Градина. Никъде не можах да намеря в нета резултатите от изследванията, които уж са взели от Басейнова Дирекция и Инспекцията за общественото здраве. Да не плъзнат някакви зарази точно от Златна рибка.  Sick Миналата година водата беше кристално чиста и беше прекрасно, но сега още се чудя дали е ок да отидем с 2 год. хлапе там.

# 154
  • София
Водата бе чиста аз се гмурках за миди и рапани и виждах  Peace надолу към Златна рибка е яко водорасли и предполагам че от тях мирише.

# 155
  • Русе, у дома
Познати, които бяха преди нас на море, казаха, че пробата на ХЕИ на Градина е отрицателна, а водата е била кафява заради дъждовете. Ние се къпахме и на Градина и на Царския - ей на нищо ни няма, за сега..., вече се прибрахме...

# 156
Много Благодаря за информацията, ще тръгнем спокойно! Пожелавам на всички едно страхотно и безаварийно лято, прекарано на Черноморец !  Hug

# 157
Ние ходим на плаж на Тополите. Има малко водорасли, няма гадна миризма мито тъмна вода. Вчера имаше вятър и вълни. за днес, дано е по-спокойно.

# 158
  • София
Здравейте,
Моля да ме извините ако е коментирано, но нямам възможност да прочета всичко  Embarassed  Та искам да попитам някой ходил ли е в Къща за гости Трите сестри? Първоначално гледах за бунгала, но сега получих отговор от тази къща за гости, че имат свободни места, та исках да ви попитам  за инфо. Ние сме с детенце на 3.7 години и ме интересува дали  е спокойно, с достатъчно място за игра и понеже ще сме без кола да е на прилично разстояние от плажа. А иначе като гледам цените са прилични.
Благодаря предварително  Simple Smile

# 159
  • София
Зузи по картата като го гледам тази къща е в началото на черноморец и си е далечко от плажа.За ориентир кметството и читалището са точно в центъра погледни и ще видиш http://www.bgmaps.com/map/search

# 160
  • София
Здравейте,
Моля да ме извините ако е коментирано, но нямам възможност да прочета всичко  Embarassed  Та искам да попитам някой ходил ли е в Къща за гости Трите сестри? Първоначално гледах за бунгала, но сега получих отговор от тази къща за гости, че имат свободни места, та исках да ви попитам  за инфо. Ние сме с детенце на 3.7 години и ме интересува дали  е спокойно, с достатъчно място за игра и понеже ще сме без кола да е на прилично разстояние от плажа. А иначе като гледам цените са прилични.
Благодаря предварително  Simple Smile

Не сме били в тази къща ,но всеки ден минавахме покрай нея на път за плажа .Сравнително не е далече ,ако са оправили и улицата ,щото говоря за 2008 г .Отвън изглежда добре и има хубав двор .

# 161
Тая къща трета поредна година все има ваучери и места, това ми се вижда съмнително на мене поне . В Черноморец има толкова хубави места за спане и евтини, та не знам дали си заслужава точно тая къща Peace

# 162
Здравейте, дами!
Някой да има прясна информация за семеен хотел Каси? Интересува ме от последните две години - дали е добре интернета по стаите и общите условия.

# 163
Здравейте, дами!
Някой да има прясна информация за семеен хотел Каси? Интересува ме от последните две години - дали е добре интернета по стаите и общите условия.
Аз се включвам!Никога не бих стъпала там отново след миналата година!
По-добре търсете друг!

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 14:46 от slimss

# 164
Здравейте, дами!
Аз се включвам тук! Искам да кажа , че на по-лошо място никога не сме почивали. Никога не бих повторила!

оле, добре че каза! щях да платя капаро днес. и без това се чудех, сега съвсем се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт