ДЕКЕМВРИйките засмени, с бебче на ръце, местят се в "родени"!

• 29 590
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Много съжалявам , коконче..прегръдкиии
Кажете момичета какви капки за гъбички вустата давате на бебетата си... ние даваме фунгостатин , но нещо май няма ефект.. езичето все й е бяло..
Относно пъпчето ,ние нямаме никакъв проблем

Имах сходен проблем и моята докторка каза, да капя фунгостатина на марличка и с нея с пръст да обера гъбичките в устата на бебето. Не се стигна до там, защото докато се наканя да купя фунгостатина, бебето само с ръчички си беше изчегъртало налепчетата.

От одавна щях да ви питам има ли бебе с температура от 37.2, която не се повишава, а седи без да се променя дълго време, дори преди да имахме сополки. Пускахме кръв и урина и всичко е ОК, ЛЛ казва че е нормално, но все пак нали е температура  newsm78.

Нашата докторка след ваксината каза, че всичко под 37,5 градуса в дупето е в норма. При нас също има сополки от време на време, но въздухът е много сух.

# 616
Моите съболезнования, Коконче! Sad Това е толкова тъжно! Sad Много съжалявам за загубата ти!  Hug Hug Hug

# 617
коконче мн лошо.... Hugбъди силна ....(колкото се може) заради децата Hug

матеевска не се сърди де аз само попитах,как става нали като не вземаме антибиотик....

# 618
Здравейте и от мен  Party   Днес с Марти направихме една гоооляма разходка от 12 до 16 часа Simple Smile много добре му дойде на милото,спа през цялото и дори сега пак заспа  Laughing
Имам въпрос към мамите,които са давали Лефакс на капки...интересува ме как се дават  newsm78   До сега давах на хапчета,свършиха ми и ми изпратиха от Германия капки,но незнам те как се дават  Cry

# 619
преди хранене по 2 капки, аз не давам преди всяко, а само когато знам че ще има, при нас е сутрин

# 620
Коконче,  Hug Hug Hug

# 621
благодаря

# 622
  • Бургас
Нашия лефакс е с помпичка 1 или 2 пъти направо в устата преди хранене или по време на хранене

# 623
  • UK
благодаря ви от сърце за съпричастността  bouquet чета ви редовно, ноооо не ми се пише ...

# 624
Коконче, моите съболезнования Sad
Да ви се оплача малко и аз...днес след къпането на малкия му почистих пъпчето със спирт и като видях има една червена топчица вътре и не знам какво е това и  ми е толкова притеснено сега беше късно да се обадя на педито, но утре сутринта ще и звънна да питам. При вас имало ли е някакви проблеми с пъпчето или нещо подобно, ако знаете нещо моля дайте ми съвет Cry

Благодаря ви за помощта и изразените мнения Wink

# 625
  • София
Момичета, вчера с ММ се опитахме да правим кекс, но се оказа, че мен ме боли. АГ каза, че може! Чувствам се като девствена някак и нищо не излезе. Има ли други като мен  newsm78

# 626
Вилхелм Тел  ,и при мен беше така,болка и дискомфорт,а за удоволствие дане говорим...,но след няколко пъти нещата се нормализираха

# 627
И при мен имаше болка и още я има, но по-слабо.

# 628
Kokona, моите съболезнования!

С кекса и аз съм така, не е болка, но е дискомфорт, сухото и аз не знам как да го обясня точно. С каката беше по същия начин и продължи едно 7-8 месеца. Желание също нямам никакво Confused Embarassed
Дано до почивката планирана за годишнината от сватбата да се оправят нещата, че с ММ заминаваме самички без децата Wink

# 629
Коконче, много мъчно ми стана като прочетох.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт