ДЕКЕМВРИйките засмени, с бебче на ръце, местят се в "родени"!

• 28 999
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
И ние най-накрая забъркахме един кекс с ММ  Embarassed . Аз пък честно казано имам някакво необяснимо огромно желание за кекс, позаболя ме само в началото малко инъче всичко 6.
Ние днес бяхме на лекар за зеленото ако, педиатърката я прегледа и каза, че всичко е наред, не е настинала, но ни даде направление за гастроентеролог за всеки случай. Ще видим какво ще кажат там.

# 631
и ние забъркахме един кекс  Embarassed Laughing......чувствах се така сякаш ми е за първи път но и ме боля,не много но си болеше,но след втория път всичко се нормализира  Laughing и вече сме с нормален" кексов" живот  Laughing Laughing Laughing

# 632
Относно секса, и при мен в началото при самото проникване има дискомфорт , но след малко отминава. Лошото е , че нямам особено жялание , но мм вече се беое побъркал ахаха та гледам от време на време да му угодя.. 5 минути след започване желанието сепоявява ахаха

# 633
Здравейте!
За какъв кекс говорите?  Embarassed ММ ме песледва от доста врееме, но аз като знам каква бях разпрана...и ме е бъзе... Пробвахме преди 2 седмици, но ме болеше и нищо...само с пробата си останахме. Акушеркарката ми беше дала лубрикант, като ходех след раждането да ме наблюдава , но и той не помогна... И се спряхме. Имам желание понякога,но като се знам каква съм долу още...и гледам да не дразня  ММ.

Искам да ви попитам нещо за акитата: Ивчето беше започнала да ака зелено и след това имаше и слуз. В една статия видях, че не трябва да има слуз и веднага я заведох при педи. Тя я прегледа , пита дали има болни вкъщи. КАзах , че няма и че бате може да носаи вируси от училище. И тя каза,че явно е вирус. Даде й два вида прахчета, като едните са с глюкоза и пробиотици. КАза да давам докато се оправи акото. Прахчето, което е за диарията се дава обаче на деца от 3м. и ние с ММ не посмяхме да го даваме в началото цялото прахче , а половината само. Така на 8ч. Гюкозата с пробиотка давахме по 30мл. на всяко акане. Да, ама от глюкозата с пробиотика  получи много колики, т.като се разрежда с вода... Като видяхме, че акито не се променя откъм слуз, започнахме цялото прахче да даваме... Сега пак има слуз, не е много, но си я има. Прахчетата и ги давах 5 дни. От вчера не давам нищо.
Какво бихте ме посъветвали? Може ли да е нещо от кърмата ми? Дори бях минала по едно време на картофи и сирене..., но без резултат.  Мамите ,които кърмят как е акито на вашите бебенца? Гъсто ли е? Нашето е редичко...и май никога не е било друго...

# 634
Нашето ако никога не е било гъсто, а напротив. Жълто - оранжево е на цвят и съдържа по -светли частици. Само на кърма е бебчо и от време на време му давам чай от копър на Хип да си изплакне устата. Ако има някакво значение - всеки ден му давам по 5 капки Био гайа.
 Можете ли да ми препоръчате бебешки чай без подсладители и захар?
 Ето нагледно как трябва да изглежда акото в тази статия:
http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html

# 635
Мами, как обличате бебоците на разходка? Моето бебе не ще шапки и шалове. Голям рев и борба пада докато ги сложим.

# 636
Моята маймунка пък, голям кеф докато я обличам, то едни усмивки, едно гукане, ооообаче тази космонавт докато я сложа в него ииии голям рев, голямо мятане на тези ръчички, та гледам по най-бързия начин да и го намъкна. Пробвай да и пееш или да и говориш нещо. Малката като започна някоя песничка да и пея и тя седи и само ме гледа и през това време набързо гледам да облека всичко.

# 637
mimss_932, и аз се бях притеснила, че пъпчето не е зараснало съвсем както трябва, но се оказаха мои си филми - докторът каза, че всичко е нормално, тъй че не мога да помогна!

Относно кекса - същото преживяване беше и при мен. Трудно в началото, но все по-хубаво с всеки следващ опит.  Crazy Laughing

Моя бебок го обличам в един sleepsuit, памучно яке и завивам с едно или две одеяла, когато излизаме с количката (навън рядко е над 7 градуса). Шапка търпи за сега без проблеми, но му се върти на кратунката  hahaha, а шалове нямам... Ако на детенцето не му е приятно - не го мъчи с тия неща, Bonbonska! bowuu

sentido, велик линк - мисля, че ще сънувам бебешки акита.  Joy ooooh!

# 638
mimss_932, и аз се бях притеснила, че пъпчето не е зараснало съвсем както трябва, но се оказаха мои си филми - докторът каза, че всичко е нормално, тъй че не мога да помогна!

Относно кекса - същото преживяване беше и при мен. Трудно в началото, но все по-хубаво с всеки следващ опит.  Crazy Laughing

Моя бебок го обличам в един sleepsuit, памучно яке и завивам с едно или две одеяла, когато излизаме с количката (навън рядко е над 7 градуса). Шапка търпи за сега без проблеми, но му се върти на кратунката  hahaha, а шалове нямам... Ако на детенцето не му е приятно - не го мъчи с тия неща, Bonbonska! :bow

sentido, велик линк - мисля, че ще сънувам бебешки акита.  Joy ooooh!

Благодаря ти  Hug! И аз мисля с космонавта и да го завия. Шапката е неизбежна  Wink.

# 639
sentido, и аз точно този линк се притесних  като гледах и тогава веднага я заведох на лекар. Но освен, че започна да ака по малко като брой пъти ... слузта не се махна... Четох сега пак из нета пише , че може да е от сополи , от лиги...Да, тя си се лигави,но ми е много притеснено... Май пак ще я водя при педи...
И аз говоря, пея -когато се обличаме. Аз по принцип все гледам да й говоря.
Bonbonska , пробвай да сложиш шапката, като излезете от стаята или пред входната врата. Ивка като й е топло и започва да си върти главичката, за да си махне шапката. Блузите директно ги дърпа нагоре  Laughing Laughing Laughing

# 640
Така направих, шапката я сложихме чак вън  Laughing.

# 641
sentido, и аз точно този линк се притесних  като гледах и тогава веднага я заведох на лекар. Но освен, че започна да ака по малко като брой пъти ... слузта не се махна... Четох сега пак из нета пише , че може да е от сополи , от лиги...Да, тя си се лигави,но ми е много притеснено... Май пак ще я водя при педи...

Нели и аз мислех същото..Защото и моита е така..Но се оказа че слузта са хормоналните течения при момиченцата които се появяват точно в този период..Иначе акото е зеленикаво защото поема от предното ниско калорично мляко,,,И за това от 2 дена ми повръща много и то само вода..Но пък и аз от 2 дена иако бира пия...

# 642
  • United Kingdom
 Cry Коконче, моите съболезнования!!!  Sad  Hug

# 643
  • United Kingdom
...Мамите ,които кърмят как е акито на вашите бебенца? Гъсто ли е? Нашето е редичко...и май никога не е било друго...

Firenelly, ние сме изцяло на кърма и се храним на поискване. Бебка ака всеки ден по няколко пъти, а понякога и след всяко хранене. И нашето ако е редичко. Като цвят и консистенция прилича на горчица.

# 644
Здравейте, момичета!
Сега пьк нашето аки е маслено зелено и рядко. Беба ака по ведньж на ден. Така е от 3дена. Утре сме на консултация и ще питам, дали не е от Аптамила(комфорт).
Ние още не сме правили кекс, ама аз все проблеми имам и така.За сега Мм проявява разбиране и тьрпение.
При нас не е много топло и неможем да излизаме всеки ден, но когато го правим я обличам с едно дебело зимно костюмче(като космонафт) под него си е с домашни дрехи(ританки, блузка,боди и чорапи),слагаме и шапка.
Вие имате ли още колики и да ви попитам спят ли бебетата ви през деня,защото моето иска да е на рьце през деня, за да спи и аз не знам как да се справя сьс ситуацията?

Общи условия

Активация на акаунт