От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 215
  • 1 164
  •   2
Отговори
# 210
Здравейте и от мен  newsm03
Предварително се извинявам, ако въпросът ми е разискван вече в темата, но сами разбирате, че няма как да изчета всички публикувани мнения.
С моето скъпо съпружество искаме да си купим подходящ матрак и се обръщам към вас, защото малко не съм наясно с материали и разните му там покрития. Но основния проблем е в това, че съпругът ми е около 200кг, а аз самата около 100. Посъветваха ни да си купим безпружинен матрак, но след дълго ровене из интернет пространството се оказа, че точно пружинниат или комбинираният матрак е подходящ за нас.
Какво бихте казали вие за това? Кое е по-добрият вариянт - пружинен, комбиниран или безпружинен подсилен (с кокосови влъкна, ако не се лъжа)?
Ако пък имате някакви други предложения или идеи с радост ще ги приема Simple Smile

Благодаря предварително   smile3525

# 211
Е, преди 10стр. давахме съвети за по-тежки семейства.

# 212
Благодаря  Peace

# 213
Сега гледах - на 7 стр. сме писали. Според мен- по-висок, ортопедичен и с достатъчно надеждни подматрачни.

# 214
Благодаря, mama irina! Прегледах я - внесе определена светлина по въпроса Simple Smile

# 215
Здравейте!
Не съм се интересувала досега кой знае колко от обзавеждане, но се оказа, че имам проблем и може да ми се наложи да сменям някои неща. Доста време ме мотаха със съмнения за астма, накрая последно май становището е, че имам алергия към прах. Махнах килимите, чистя редовно, проветрявам постоянно, но ме посъветваха да сменя и матраците на леглата с някакви хипоалергични, които не задържали акари. Изобщо не съм в час с тези неща и не мога да отделя кой знае колко пари. Този матрак ми  го препоръчаха като такъв, но е доста скъп: http://magniflex.bg/products/premio/memoflex/
Струва ли си парите? Пише, че ще направят до 11% отстъпка на тези, които се регистрират, но това „до“ може да значи много неща.
А този например, гледам, че е със сребърни нишки, които са също противоалергични и е доста по-евтин:
 http://uzunovauto.com/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA-%D1%8 … 0%BE%D1%80%D0%B8/
Тук дават, че всички матраци Нани може да бъдат взети с до 20% отстъпка.

Общо-взето търся нещо качествено, удобно за спане и на не много висока цена, но бих платила и малко повече, ако има съществена разлика в хипоаргенните свойства. Ще се радвам, ако някой ме насочи, че не съм много запозната. Мерси предварително Simple Smile

# 216
аз от скоро съм с прахосмукачка с воден контейнер и турбо четка и колкото пъти мина матрака, водата става боза  Sick вече си мисля, че издърпва нещо от самия пълнеж на матрака (нани) иначе не ми стига ума какви може да са тези гадости. Не вярвам на разните му там реклами за хипоалергични матраци.  Rolling Eyes Ако се махнат килими, мокети, китеници, губери и подобни прахосъбирачки според мен е достатъчно.

# 217
аз от скоро съм с прахосмукачка с воден контейнер и турбо четка и колкото пъти мина матрака, водата става боза  Sick вече си мисля, че издърпва нещо от самия пълнеж на матрака (нани) иначе не ми стига ума какви може да са тези гадости. Не вярвам на разните му там реклами за хипоалергични матраци.  Rolling Eyes Ако се махнат килими, мокети, китеници, губери и подобни прахосъбирачки според мен е достатъчно.

Ами, измахах ги, но е много голо, не ми е много уютно като че ли. Но имам известно облекчение. Ама никога не съм минавала с прахосмукачка матрака (той е стар, де), основно и заради това искам да го сменя.

# 218
  • Варна
Здравейте!
Не съм се интересувала досега кой знае колко от обзавеждане, но се оказа, че имам проблем и може да ми се наложи да сменям някои неща. Доста време ме мотаха със съмнения за астма, накрая последно май становището е, че имам алергия към прах. Махнах килимите, чистя редовно, проветрявам постоянно, но ме посъветваха да сменя и матраците на леглата с някакви хипоалергични, които не задържали акари. Изобщо не съм в час с тези неща и не мога да отделя кой знае колко пари. Този матрак ми  го препоръчаха като такъв, но е доста скъп: http://magniflex.bg/products/premio/memoflex/
Струва ли си парите? Пише, че ще направят до 11% отстъпка на тези, които се регистрират, но това „до“ може да значи много неща.
А този например, гледам, че е със сребърни нишки, които са също противоалергични и е доста по-евтин:
 http://uzunovauto.com/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA-%D1%8 … 0%BE%D1%80%D0%B8/
Тук дават, че всички матраци Нани може да бъдат взети с до 20% отстъпка.

Общо-взето търся нещо качествено, удобно за спане и на не много висока цена, но бих платила и малко повече, ако има съществена разлика в хипоаргенните свойства. Ще се радвам, ако някой ме насочи, че не съм много запозната. Мерси предварително Simple Smile

Ние сме с такъв, дават го антиакарен и антиалергичен, по-евтин е от магнифлекс.

# 219

Ние сме с такъв, дават го антиакарен и антиалергичен, по-евтин е от магнифлекс.

Мерси   bouquet

# 220
Ще падна от смях  Joy лепенката с индикация за лятна и зимна страна била на страницата, на която бяхме подпряли матрака на стената (отдолу), ама нали съм блондинка  Embarassed Иначе сериозно : НЯМА такъв кеф! Най- накрая се наспахме! Сдве ръце гласувам за Нани - Сирена Фреш Мемори! Заслужава си всяко левче  Peace

# 221
Ще падна от смях  Joy лепенката с индикация за лятна и зимна страна била на страницата, на която бяхме подпряли матрака на стената (отдолу), ама нали съм блондинка  Embarassed Иначе сериозно : НЯМА такъв кеф! Най- накрая се наспахме! Сдве ръце гласувам за Нани - Сирена Фреш Мемори! Заслужава си всяко левче  Peace
Ааааа, добре дошли в клуба! И аз го хваля, купих си го от самото начало когато излезе модела. То и аз не видях индикация за лятна и зимна страна, та писах на Нани във ФБ. Веднага ми отговориха хората. Много добър модел, ползвам го вече шести месец. Дано да си остане все така качествен и удобен матракът!

# 222

С отстъпка ли го взехте? Извинявам се за въпроса, но не разбрах какво значи до 20% отстъпка. Засега оглеждам все още и не съм тръгнала да питам.

# 223

С отстъпка ли го взехте? Извинявам се за въпроса, но не разбрах какво значи до 20% отстъпка. Засега оглеждам все още и не съм тръгнала да питам.
Въпросът не е към мен, но да си кажа - на посоченият от теб сайт този модел има 10% намаление, но никъде не видях цена, за да се ориентирам. Виж тук http://mattro.net/ или пък тук http://www.-spam097-/ за да се ориентираш в цени и размери. И от двете места съм купувала и мога да ги препоръчам.

# 224

С 10 % отстъпка ни го дадоха, в Мебели Зона. Размери 160/200, реална цена 975 лв.

Общи условия

Активация на акаунт