От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 235
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря на всички   bouquet Ориентирах се горе-долу как вървят цените при различните фирми, сега остава да си купя матрака  Simple Smile

# 226
И аз да си кажа мнението Simple Smile Преди време купихме матрак на Парадайс Siana Silver,препоръчвам ви модела,много сме доволни,матрака си има от всичко.За тези матраци на Узунов ставаше въпрос,имат наистина най-ниски цени на известните матраци и доставят безплатно, поне тогава беше такава политиката,сега незнам как е. Simple Smile

# 227
И аз да си кажа мнението Simple Smile Преди време купихме матрак на Парадайс Siana Silver,препоръчвам ви модела,много сме доволни,матрака си има от всичко.За тези матраци на Узунов ставаше въпрос,имат наистина най-ниски цени на известните матраци и доставят безплатно, поне тогава беше такава политиката,сега незнам как е. Simple Smile
Аз навремето се интересувах от този модел - напишете нещо повече - мек ли е или твърд. Нали не се усещат пружините при движение? Много ли е тежък?  Колко време го ползвате?Да ви се "похваля" - оказа се, че цяла зима съм спала на лятната страна на матрака /Сирена Фреш Мемори/, но го установих едва днес  Embarassed Като няма кой да чете етикети.....Но пак си ми беше добре  Simple Smile

# 228
Аз навремето се интересувах от този модел - напишете нещо повече - мек ли е или твърд. Нали не се усещат пружините при движение? Много ли е тежък?  Колко време го ползвате?Да ви се "похваля" - оказа се, че цяла зима съм спала на лятната страна на матрака /Сирена Фреш Мемори/, но го установих едва днес  Embarassed Като няма кой да чете етикети.....Но пак си ми беше добре  Simple Smile
Ами средна твърдост е,лично на мен ми е много удобен,но нали знаеш,за всеки е индивидуално.Иначе пружините са облечени и затова не се усещат.При положение,че прекарваме поне една трета от живота си в сън,е супер важно на какво(от там следва и как) спим.Поне с това съм решил компромиси да не правя  Sleeping  Grinning

# 229
  • София
Сега имаме еднолицев на Тед - на легло с повдигащ механизъм. Време му е да го пратя в пенсия, но не знам дали тези на  Нани или Екон ще могат да го заместят. Този вид легла дали не закрепостяват само към този вид матраци  Embarassed

Искам да е латексов или дунапренов /?/, заради болките в кръста, които споходиха младежа вкъщи от сдалите вече багажа пружини  newsm78

Имам предубеждение към днешния дунапрен. Имаме диванче от 30 години, чийто дунапрен не е мръднал и като твърдост, и като форма   Grinning

# 230
  • оттам, откъдето започва България
Матракът на нашата спалня е еднолицев - Каспия Полифлекс на Нани, и е захванат с повдигащ механизъм. От две години е, засега сме доволни. Най-добре е да се пробва в магазина твърдостта дали ще ти пасне.

# 231
  • до най-прекрасния мъж
Зависи какво е леглото, дали матракът влиза вътре или ляга отгоре /отвън/ на леглото. Ако ляга отгоре
Скрит текст:
, само еднолицев, ако влиза вътре и ляга на някакви допълнителни опори
Скрит текст:
, може и двулицев с подматрачна рамка. Важното е подматрачната рамка да влезе вътре в леглото, за да не се вижда, иначе принципно повдигащ механизъм се поставя и на двата вида легла и така е трудно да се ориентираме какво точно е твоето. Дай снимки, ако имаш, за да ти дадем точен съвет.   bouquet

# 232
  • София
blue.angel, нямам възможност за снимка. Няма подматрачна рамка - значи е от първия вид.

Доколкото разбирам, мога от Нани или Екон да си поръчам пак еднолицев, избирам само твърдостта. Само тези пружини да ги няма.  И клоня към силиконов  Rolling Eyes

Само еднолицевите да не са задължително с пружини  Mr. Green

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 21:35 от мама Меца

# 233
  • до най-прекрасния мъж
Не, не са с пружини, има и с пяна /дунапрен/. Но латексов, няма как да е, те са само двулицеви и ще ти трябва подматрачна рамка. Не е задължително матракът да ляга върху леглото, ако е еднолицев, може и вътре да е - аз имам и от двата вида. Така че погледни внимателно снимките и прецени кой вид е. Ако ляга вътре, изборът ти е доста голям, ако е отгоре, като на първата снимка, само еднолицев.

# 234
  • оттам, откъдето започва България
Нашият е от този модел, но имай предвид, че е по-твърд, но пък се спи чудесно на него. Захванат е с повдигащ механизъм на спалня 164/190. http://www.matracinani.bg/product.php?cID=4&pID=35

# 235
  • София
blue.angel По-горе написах, че е от първия вид. Няма как да легне вътре на подматрачна рамка, защото пространството го използваме за гардероб  Grinning

Жалко. Бях си навила на пръста, че трябва да е латексов.

Просто търся матрак, който да не се деформира, да не скърца и да не докарва болежки  Laughing

pitinko68  - добра идея, щом се спи чудесно!

# 236
  • до най-прекрасния мъж
Е, тогава еднолицев, това е положението  Simple Smile. По принцип може да се преправи кревата и за двулицев, но трябва да се види какво позволява леглото.

# 237
За Варна някой знае ли дали има сега някое намаление на матраци Нани?

# 238
Обзавеждаме спалня и в един момент ще стигнем и до матрака. Решили сме да заложим на магнифлекс, но жестоко се обърках от всички модели, които предлагат... Някакви съвети за тази марка?

# 239
  • Варна
Зависи и с какъв бюджет разполагаш - латекса е най-добрия вариант според мен, но пък пространството под леглото не трябва да се използва.

Общи условия

Активация на акаунт