От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 178
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 825
Какво мислите за матраците в Икеа?
Конкретно съм се насочила към
http://www.ikea.bg/bedroom/Mattresses/Foam-Mattresses/42115/43246/
и
http://www.ikea.bg/bedroom/Mattresses/Sprung-Mattresses/32661/33792/
Единият е пружинен, а другият с пяна.
Икеа имат вече и онлайн магазин с доставка до дома на клиента в цяла България.

# 826
Здравейте мами, и ние с моята половинка наскоро си сменихме матрака. И аз препоръчвам Нани.  newsm10 Взехме си Сирена Фреш Мемори от Узунов и сме много доволни. Струва си, а и цената е добра!  newsm74
На каква цена го купихте?
Също ме интересува дали може да се закупи от някъде ядрото на сирена ултрафлекс, питах фирмата, но не ми върнаха (какъв модел е дунапрена), а в склада зад Зоната, преди година гледах, бяха 2-3 вида плътност.
500лв са ми доста за 120х200.
Последно меморито запарва ли?
Може ли ако взема по-евтин модел Нани, да поръчам със сваляем калъф?
Май ще си го правя...само калъфа ме затруднява.

Здравей  Simple Smile Ядрото на сирената за размери 120 х 200 около 20 см. дебелина ще е не повече 200лв  ползваш супер качество, за меморито не мога да ти дам съвет, но матрака е много удобен  newsm10 newsm10 newsm10  smile3521 не ми харесва само, че мемори пяната е зашита в самия калъф при пране не ми се мисли какви ще са последствията... newsm12

Koлко см е меморито? Има ли калъфи с преобладаваща тъкан - памук (или синтетиката да е минимална)?

По празниците дали ще има големи отстъпки някъде?

По празниците не може да няма отстъпки и промоции при Узунов откъдето ние си взехме матрака. Може да провериш там и да питаш каквото те интересува newsm10

# 827
Мдаааа, при толкова мами, явно никоя не е имала допир с TED Solo Memory... Ще го взимаме на риск явно Sad  Дано не се излъжем с него...  Praynig

Ми не мога да ти дам съвет за него.  newsm12 Надявам се да е добър  newsm53

# 828
Дори и някой да изкаже мнение,удобството е доста субективно понятие. Успех !

# 829
Дори и някой да изкаже мнение,удобството е доста субективно понятие. Успех !

Да, точно така!  newsm10

# 830
Здравейте,
бихте ли ме посъветвали къде в София мога да изпробвам по-голямо разнообразие от матраци?
За сега съм се насочила към асортимента на Магнифлекс и Нани. Препоръчвате ли друга марка? Връщам се да чета назад Simple Smile
Предварително благодаря   bouquet

# 831
Ами аз искам да похваля след едномесечно ползване Сирена Фреш Мемори на Нани. Много добре си почивам, не се будя, спя на мекичко и същевременно ми се поддържа кръста добре като не потъва. Много добър модел е според мен, само дано да изтрае повечко години. Дават 10  г. гаранция, да видим.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm74 Абсолютно съм съгласна с теб! Нашия е същия голяма работа е!  smile3521 luvbed

# 832
Здравейте  Simple Smile
Това ми е първото постване в Бгмама и много се вълнувам, хаха

Моля ви за съвет. С множество протрузии съм отгоре до долу и една малка лумбална херния (от няколко месеца са ми оплакванията). В процес на търсене на правилния матрак. Пробвахме Мемори Фреш на Дормео, но 30дневният му срок изтича и мислим да го сменим. Причината е, че ми се струва доста твърд (макар че уж за тези състояния се препоръчва да е твърд). Но се събуждам нощем с изтръпнали крайници. Друг е въпросът и, че е много трудно да прецени човек от какво точно се активират болките в кръста и гърба и дали реално матракът е проблемът, или нещо друго.

Вчера ходихме да изпробваме огромно количество матраци  Laughing Най-удобно се почувствах на Магнифлекс Релано Бамбук, но пък ме притеснява, че е една идея по-мек (и все пак се води ортопедичен). Както и на един модел на Нани, който има мека и твърда страна и меморито му може да се сваля при желание. Тоест, има опции за напасване. Но пък той ми изглежда доста близък до този Дормео, с който сме в момента.

Многословно излезе, но сумарно е това. Моля препатилите да споделят мнение, дали да се насочим към Магнифлекс или Нани, или да търсим друга опция...

ПП. Някой по-горе питаше къде може да се пробват матраци - има огромно разнообразие в Зона мебели на бул. Сливница (София)

# 833
Здравейте  Simple Smile
Това ми е първото постване в Бгмама и много се вълнувам, хаха

Моля ви за съвет. С множество протрузии съм отгоре до долу и една малка лумбална херния (от няколко месеца са ми оплакванията). В процес на търсене на правилния матрак. Пробвахме Мемори Фреш на Дормео, но 30дневният му срок изтича и мислим да го сменим. Причината е, че ми се струва доста твърд (макар че уж за тези състояния се препоръчва да е твърд). Но се събуждам нощем с изтръпнали крайници. Друг е въпросът и, че е много трудно да прецени човек от какво точно се активират болките в кръста и гърба и дали реално матракът е проблемът, или нещо друго.

Вчера ходихме да изпробваме огромно количество матраци  Laughing Най-удобно се почувствах на Магнифлекс Релано Бамбук, но пък ме притеснява, че е една идея по-мек (и все пак се води ортопедичен). Както и на един модел на Нани, който има мека и твърда страна и меморито му може да се сваля при желание. Тоест, има опции за напасване. Но пък той ми изглежда доста близък до този Дормео, с който сме в момента.

Многословно излезе, но сумарно е това. Моля препатилите да споделят мнение, дали да се насочим към Магнифлекс или Нани, или да търсим друга опция...

ПП. Някой по-горе питаше къде може да се пробват матраци - има огромно разнообразие в Зона мебели на бул. Сливница (София)

Здравей,
Ти на кой модел на Нани си се спряла? То всеки се чувства комфортно на различен. Аз както казах и по-нагоре Сирена Фреш Мемори на Нани е най-добрия за мен! Гледам, че и други хора са доволни, но всеки различно  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 834
Ами а де - мисля, че ни предложиха Модерато Мемори Хард/Софт.

# 835

За него съм писала, ще напиша пак - нищо софт няма в него, твърд е и от двете страни. Едната е малко по-малко твърда, но пак си е твърда, даже и с мемори слоя отгоре. Аз съжалявам за тази покупка - ММ така и не свикна, вече година, боли го гърба сутрин.

# 836

За него съм писала, ще напиша пак - нищо софт няма в него, твърд е и от двете страни. Едната е малко по-малко твърда, но пак си е твърда, даже и с мемори слоя отгоре. Аз съжалявам за тази покупка - ММ така и не свикна, вече година, боли го гърба сутрин.

Леле ужасно, то значи за нищо не става  no no no

# 837
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък си харесвам Каспия полифлекс на Нани. Взехме го, защото е ортопедичен, а синът ни е с дискова херния. Сега ние спим на него и съм изненадана от факта, че уж е от твърдите, а като легнеш ти е страшно удобен. И да напомня: Задължително пробвайте матраците преди да ги купите. Не разчитайте само на хорско мнение.

# 838
Разбира се, трябва да се пробва. Аз почти заспах върху Бамбу-то в магазина  Laughing

Благодаря за съветите. Каспия полифлекс ще се пробва задължително

# 839

Вчера ходихме да изпробваме огромно количество матраци  Laughing Най-удобно се почувствах на Магнифлекс Релано Бамбук, но пък ме притеснява, че е една идея по-мек (и все пак се води ортопедичен).

Много благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт