От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 181
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 810
Важно е на човек да му е комфортно, за да може да си почине пълноценно.  Wink Сега поне това е хубавото, че има много възможности за избор.  newsm03

# 811
  • София
А дали ще е читав новия на промоция на Тед? Клима хибрид. Май няма къде да се пробва
https://ted.bg/bg/products/m/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%8 … D1%83%D1%80%D0%B0

По принцип преди няколко години на Стройко пробвах за първи път такъв пакетен пружинен тип (верно беше вносен модел) и се влюбих. Но от толкова теми не попаднах на коментар за този тип матраци. Моля за мнение или ако се сещате на кого да потърся мненията или в коя тема. Става въпрос за къщи за гости, където няма да се ползва често, ще е върху френска основа.

# 812
Момичета, вярно ли, че матраците за деца трябва да са по-твърдички? Какво ще ми препоръчате?

# 813
  • София
Здравейте мами, и ние с моята половинка наскоро си сменихме матрака. И аз препоръчвам Нани.  newsm10 Взехме си Сирена Фреш Мемори от Узунов и сме много доволни. Струва си, а и цената е добра!  newsm74
На каква цена го купихте?
Също ме интересува дали може да се закупи от някъде ядрото на сирена ултрафлекс, питах фирмата, но не ми върнаха (какъв модел е дунапрена), а в склада зад Зоната, преди година гледах, бяха 2-3 вида плътност.
500лв са ми доста за 120х200.
Последно меморито запарва ли?
Може ли ако взема по-евтин модел Нани, да поръчам със сваляем калъф?
Май ще си го правя...само калъфа ме затруднява.

# 814
Пробвай по телефона да се обадиш на Нани,аз така контактувах с Паралел ( за диваните им) и бяха любезни.
Узунов продава и дунапрен,попитай каква цена ще ти даде. Калъфите им са памучни,казва,че малко се свиват при пране. Поръчала съм си дунапрен с калъф ,но още не са ми го доставили ,за да дам отзиви. Дебелината няма да е като на матрака,по-тънък идва.

120/200 някакъв нестандартен размер ли се явява?

Майорка на Нани е със сваляем калъф ( от по-евтините им варианти матраци).

Само едно мнение срещнах,че мемори запарва(  на точно определен матрак,но не помня модела,не беше Нани ) . На мен все ми е студено,но заради децата предпочетох да няма мемори пяна.

# 815
Здравейте мами, и ние с моята половинка наскоро си сменихме матрака. И аз препоръчвам Нани.  newsm10 Взехме си Сирена Фреш Мемори от Узунов и сме много доволни. Струва си, а и цената е добра!  newsm74
Също ме интересува дали може да се закупи от някъде ядрото на сирена ултрафлекс, питах фирмата, но не ми върнаха (какъв модел е дунапрена), а в склада зад Зоната, преди година гледах, бяха 2-3 вида плътност.

Здравей  Simple Smile Ядрото на сирената за размери 120 х 200 около 20 см. дебелина ще е не повече 200лв  ползваш супер качество, за меморито не мога да ти дам съвет, но матрака е много удобен  newsm10 newsm10 newsm10  smile3521 не ми харесва само, че мемори пяната е зашита в самия калъф при пране не ми се мисли какви ще са последствията... newsm12

# 816
Не е зашита меморито за калъфа, тя е около 4 см и си е на основата на матрака. Знам защото мухлясаха децата, по тяхна вина и сваляхме всичко и перящия калъф и самия памучен калъф. Отдолу беше дунапрена и меморито, много интересно е изработен, слепени са заедно на пластове, различните видове дунапрен.

# 817
Не е зашита меморито за калъфа, тя е около 4 см и си е на основата на матрака. Знам защото мухлясаха децата, по тяхна вина и сваляхме всичко и перящия калъф и самия памучен калъф. Отдолу беше дунапрена и меморито, много интересно е изработен, слепени са заедно на пластове, различните видове дунапрен.

Не знам да ти кажа.  newsm12 Според мен става дума за различен модел матрак. Ти за кой модел точно говориш?

# 818
Говоря за Сирена Мемори.

# 819
.....а става дума за Сирена Фреш Мемори

# 820
Здравейте мили мами Simple Smile
дойде време с любимата да сменяме матрака,че му е дошло времето. Онзи ден гледах на сйата на ТЕД техен модел "Solo memory", който като цена и характеристика ни харесаха. НО, днес вече го няма на сайта, обадих се в техен фирмен магазин да питам къде може да се види и пробва - оказа се,че бил спрян от производство  newsm78   Става дума ето за този матрак : ЦЪК

Въпроса ми е дали някоя от вас има такъв матрак или да има познат/а  с такъв и да си кажете мнението за него.

П.П. Малко отзад напред го подкарах май... Въпросния модел матрак има възможност да го вземем /чисто нов от склад/ с едно 100лв. по евтино колкото беше последно на сайта на ТЕД /360лв, за 160/200/. Гледам на сайта на практикер го има само,че 164/190 за 399лв. и наличен?! Нали уж е спрян от производство  Confused

Накрая да обобщя,че много объркано го написах  - искам мнение за въпросният матрак ако някоя от вас е имала допир с него.

Предварително Ви Благодаря.   bouquet

П.П.1: Също така ми е чудно,защо са го спрели от производство  newsm78 

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 17:22 от DaGa

# 821
Мамите май са се впрегнали днес да боядисват яйцата и не им е до матраци Wink

# 822
Говоря за Сирена Мемори.

Да, Сирена Мемори е различен. Нашият е Сирена Фреш Мемори  smile3503

# 823
  • София

Здравей  Simple Smile Ядрото на сирената за размери 120 х 200 около 20 см. дебелина ще е не повече 200лв  ползваш супер качество, за меморито не мога да ти дам съвет, но матрака е много удобен  newsm10 newsm10 newsm10  smile3521 не ми харесва само, че мемори пяната е зашита в самия калъф при пране не ми се мисли какви ще са последствията... newsm12

Koлко см е меморито? Има ли калъфи с преобладаваща тъкан - памук (или синтетиката да е минимална)?

По празниците дали ще има големи отстъпки някъде?

# 824
Мдаааа, при толкова мами, явно никоя не е имала допир с TED Solo Memory... Ще го взимаме на риск явно Sad  Дано не се излъжем с него...  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт