От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 086
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 945
Много Ви благодаря за мненията! Ценни са за мен  Heart Eyes

Избягвам латексовите матраци, защото в спалнята има много влага и ще мухлясат за нула време.

# 946
http://matraci-simeonov.com/%D0%A2%D0%BE%D0%BF-%D0%BC%D0%B0%D1%8 … -4900%D0%BB%D0%B2

Какво ще кажете за тази промоция? Удобна ли е употребата на топ матрак? За ъгловите в детската имам предвид...

# 947
Аз ползвам Сирене Ултра Флекс от нова година и продължавам да мисля, че мострата беше значително по - мека, Намирам го за твърд,

# 948
raja_nikol, ще взимам на майка ми топ матрак,само че на Нани, от маттро.нет.
Ако ти върши работа отзив за този модел, ще пиша, но сигурно ще се поръча към края на месеца  Peace

# 949
Вече поръчахме Бахама Мемори New на Нани 180х200см, но ако има някой с НОВИ отзиви (четох назад в темата, че бил дунапрен с пришито мемори да се взимало Темпур) ще ми бъде интересно да ги чуя. Искам мнение от някой, който го е ползвал Simple Smile

И още нещо - на подматрачната, която имаме са се изкривили няколко ламела, могат ли да се сменят само те и ако да - къде в София или Перник и колко би струвало горе-долу. 

Благодаря и лека вечер Simple Smile

# 950
raja_nikol, ще взимам на майка ми топ матрак,само че на Нани, от маттро.нет.
Ако ти върши работа отзив за този модел, ще пиша, но сигурно ще се поръча към края на месеца  Peace

Благодаря ти, и за не бързам, пиши после  Peace

# 951
Здравейте отново!
Днес бяхме на втора обиколка.Намерихме шоурум, в който има общо взето всички възможни матраци на всички марки  Laughing
Лягахме, ставахме, въртяхме се....изпробвахме всичко  Crazy

Спряхме се окончателно на два модела, като 99% е сигурно, че ще вземем единия от тях.

Най-удобни ни бяха Сирена Фреш Мемори и Парадайс Аметист. Аметистът е една идея по-удобен, но е пружинен, което ни притеснява.Пружините изобщо не се усещат...уникален е, но.....предполагам след някоя друга година ще се прецакат  Rolling Eyes И именно затова клоним към Сирена Фреш.

http://matraciparadise.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA% … B8%D1%8F/ametyst/  -Парадайс Аметист

http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=2138 -Сирена Фреш Мемори

Вие какво мислите по възпроса? Някакви впечатления от тези матраци?

И евентуално от кой онлайн магазин е най-добре да се поръча? Насочила съм се към mattro.net и intershop.bg, които мисля, че са една и съща пловдивска фирма, защото цените и условията са идентични.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 16:53 от elfi4ka

# 952
  • София
В София кои фирми произвеждат рамки - трябва ми 130см без трегер, ако не да си поръчвам 12см матрак.

# 953
Купихме си Air Air на Екон и сме страшно доволни
освен това и памучно спално бельо и възглавнци от Латекс пак на екон русе и сме доволни повече от 100%
Мога да ви ги препоръчам на всички
Предстои ни ремонт на децката и там ще купя от тях матраци.

# 954
  • до най-прекрасния мъж

И още нещо - на подматрачната, която имаме са се изкривили няколко ламела, могат ли да се сменят само те и ако да - къде в София или Перник и колко би струвало горе-долу. 

Здравей,
не знам доколко ще ти помогна с моя пост, но когато поръчвах моята подматрачна, ми казаха, че не е проблем да се смени дори и само един ламел. Цената е 4 лв. за брой. Не мога, обаче, да помогна с конкретни варианти за София или Перник. Питай в магазин, където предлагат подматрачни рамки по поръчка, вероятно ще могат да доставят единични ламели за подмяна.

# 955
Благодаря, blue.angel, ще се разходя с бебока да поразпитам по магазините, които знам Simple Smile ще поровя и в нета.

# 956
  • Пловдив
Пристигнаха и вече изпробвах Нани Сирена Ултрафлекс. Много удобен  Heart Eyes
Сега ми трябва топ матрак за нас. Предложения?    bouquet

# 957
Здравейте отново!
Днес бяхме на втора обиколка.Намерихме шоурум, в който има общо взето всички възможни матраци на всички марки  Laughing
Лягахме, ставахме, въртяхме се....изпробвахме всичко  Crazy

Спряхме се окончателно на два модела, като 99% е сигурно, че ще вземем единия от тях.

Най-удобни ни бяха Сирена Фреш Мемори и Парадайс Аметист. Аметистът е една идея по-удобен, но е пружинен, което ни притеснява.Пружините изобщо не се усещат...уникален е, но.....предполагам след някоя друга година ще се прецакат  Rolling Eyes И именно затова клоним към Сирена Фреш.

http://matraciparadise.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA% … B8%D1%8F/ametyst/  -Парадайс Аметист

http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=2138 -Сирена Фреш Мемори

Вие какво мислите по възпроса? Някакви впечатления от тези матраци?

И евентуално от кой онлайн магазин е най-добре да се поръча? Насочила съм се към mattro.net и intershop.bg, които мисля, че са една и съща пловдивска фирма, защото цените и условията са идентични.

Ползвам вече втора година Сирена Фреш Мемори и съм страшно доволна. Благодаря ти за отзива и за удобен пружинен матрак, тъй като за една спалня ще ми трябва такъв, понеже отдолу е цяла плоскост и се опасявам, че непружинен може да мухляса там. Матракът съм го закупила от матро.нет.

# 958
Препоръчвам ELITE

# 959

Здравей,
не знам доколко ще ти помогна с моя пост, но когато поръчвах моята подматрачна, ми казаха, че не е проблем да се смени дори и само един ламел. Цената е 4 лв. за брой. Не мога, обаче, да помогна с конкретни варианти за София или Перник. Питай в магазин, където предлагат подматрачни рамки по поръчка, вероятно ще могат да доставят единични ламели за подмяна.

blue.angel, още веднъж благодаря. Успях да намеря същата фирма, от която е купувана подматрачната ни рамка (Скалар) и казаха, че ламелите се сменят, стрували 3-5лв/бр. Устройва ме перфектно и утре отиваме на място да вземем каквото ни трябва. Дано това инфо помогне и на някой друг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт