От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 088
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 930
  • Sofia

Отгоре мисля да си сложа мемори слой 3 или 4см?!

Къде се продава и каква е цената ?

# 931
  • София
В склада на Zona for home, на Орион. 120х20х4 е 60лв.
Има и мленки, ще взема един чувал за проба [за възглавници].

# 932
  • Пловдив
Здравейте.
Трябват ми матраци за детска стая за дете на почти 5 и друго на 1. Приемам предложения   bouquet
Също и топ матрак за спалня. Simple Smile
Ще се опитам да изчета темата.   Sunglasses

# 933
  • Sofia
Аз искам да взема протектор/всъщност дали така се казва/ за един разтегателен диван....дали са удобни?
Става дума за едни 3-5см.латексови постелки с които уж по-удобен ставал матрака...

# 934
  • София
Момичета, обсъждали ли сте т. нар. "френски матрак", ей това чудо:
http://matraci-simeonov.com/Френски-матраци1/Френски-матраци

Чудя му се за вариант (относително бюджетен) за вилата, че се инвалидизирахме на 1 разтегателен диван....

# 935
  • Sofia
много са удобни,спала съм известно време на такъв...

# 936
  • Пловдив
Момичета чудя се за тед San Marino flex или Нани Тирена за децата,  мнения?

# 937
може ли за малко помощ.Моделите между които се колебая са Модена и Аляска на Нани и Корал на Екон,Термофлекс,ред линия на Тед.
Моля да си дадете мнението.Благодаря ви.

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 01:04 от emili

# 938
  • Добрич
Аз взех Нани тирена за детето (3,5год.) и на мен ми е много удобен, повече от нашия матрак, който е Фавирит С на Тед. А и на детето изглежда да му е удобен.

# 939
Здравейте, дами!

Знам, че е коментирано многократно, но все пак ще помоля за отзиви.

Вчера бяхме на обиколка за матраци и се спряхме на Сирена Мемори и Сирена Ултрафлекс на Нани. Нелогичното е, че Сирена меморито ни се стори по-твърд от Ултрафлекса, който е без мемори слой.Консултантката в магазина ни каза, че Ултрафлексът е поомекнал/ама, че дума/  от стоенето и пробите, и реално новият би бил по-твърд  newsm78 Това ми се стори странно като обяснение  Thinking

По принцип желаем по-мек матрак, защото ни писна от спартански условия  Laughing Мъжът ми има дископатия, но не се чувства добре на твърд матрак.Направо ставите го заболяват. Аз също изобщо не обичам твърди матраци.За справка имаме Комбино на Блян, които по наша преценка са ужасно твърди  Rolling Eyes

Прочетох много добри отзиви за Paradise Viscolex. Ще пробваме задължително и него.Подозирам, че ще е доста по-мек от Сирената, защото е с 10 см мемори.

Пружините ги изключвам почти категорично, въпреки, че Нани Аруба е дооста удобен на първо четене. Притеснявам се, че след време ще започнат да се усещат.

Магнифлексът, които можем да си позволим като бюджет незнам доколко са меки  Rolling Eyes

Някакви препоръки? Мнения? Засега сме се спрели на Сирена Мемори, Сирена Ултрафлекс и Парадайс Висколекс, който не е изпробван. Приемам още предложения.Искаме матракът да ни обгръща и да е комфортен.Бюджетът е до около 1100-1200 максимум за 180/200

# 940
Давам мнение за Ултрафлекс - след половин година ползване го усещам една идея по-мек, но не знам дали не е така заради това,че вече сме му свикнали...  Peace

# 941
  • до най-прекрасния мъж
По принцип матраците омекват след време, неизбежно е.

# 942
  • Пловдив
Избрах Нани Сирена Ултрафлекс за леглата на децата. В събота ги чакам.   Grinning

# 943
Ултрафлекс ( без мемори) е по-твърд от Аруба.Имаме и двата,ползвала съм ги. Арубата е приятно мек,ненатрапчив. Умишлено избягваме мемори пяната.На покет пружините усещането ми е,че се оформят по тялото,не се усещат самите пружини.Надявам се да излезе издържлив с времето,аз го ползвам едва от няколко месеца.Има огромна разлика с обикновените Бонел пружини( пак на Нани),които само като легнах върху им и се усещат по тялото.

# 944
Защо избягвате мемори пяната? Аз пък бягам от пружини  Confused

В спалнята матрака ни Екон, от най- простите модели, ей страхотен си е още, обаче...разскърца се подматрачната, има ли решение този проблем?

Общи условия

Активация на акаунт