От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 102
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 915
момичета никой ли няма инфо за този модел?Двулицев матрак Memory Silver-магнифлекс?

колебая се между Сирена Фреш Мемори на Нани и този на магнифлекс.
Ние сме с по ниско тегло,80кг и 55 кг ,и Сирена Фреш Меморими идва една идея по твърд,този на магнифлекс ми идва по мек и по приятен той е с повече мемори на която държим .Само ме притеснява че не е италиански и се прави в Португалия. newsm78,до 2-3 дена трябва да решим и да поръчаме матрака.Моля помагайте .

Здравей,
наложи ми се преди 2 седмици или 3 не помня точно Simple Smile да поръчам този модел матрак Memory Silver за обзавеждането на една къща за гости на морето и бих изразила личното си мнение, че е много удобен макар да съм спала върху него точно три пъти, но сутрин се събуждах доста добре отпочинала което мисля, че е отличен показател. Поръчах го от този онлайн магазин: http://intershop.bg/products/1006/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0 … %BA+Memory+Silver доставиха ми го за 2 дни до Созопол като също към матрака ми изпратиха 2 бр. мемори възглавници мисля, че бяха модел Мемори ...нещо си, изхвъряла съм опаковките. Възглавниците получих след като изисках допълнителна отстъпка или подарък в сайта. Не ги жалете дават ли искайте си Simple Smile Надявам се да съм ти била полезна. Успех

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 17:10 от didi_ani

# 916
iSleep са нискобюджетната серия на Магнифлекс и въобще не видях гаранция на матрака. За сравнение - за Сирена Фреш Мемори гаранцията е 10 години. Тя и цената и доста по-висока де.

# 917
  • Стара Загора
  bouquetБлагодаря момичета за включването,тук където го пробвахме,евтината серия на магнифлекс ни дадоха инфо че гаранцията е 16 години,после видях и в няколко сайта,например този ,че пак пише 16 години
http://intershop.bg/products/1006/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0 … %BA+Memory+Silver

днес отново обикалях и пробвах,вече категорично новият  Сирена Фреш Мемори отпада като вариант,прекалено твърд,полежах и след това усетих болки в кърста дори по старият вариант сирена мемори е по-мек и по-удобен.

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 20:53 от kokovi4

# 918
Здравейте,

Колебая се между следните 3 матрака:
1) Нани - Сирена ULTRAFLEX. За съжаление Сирена Мемори ми е извън бюджета.
2) Екон - Латекс Лукс цип - видях доста положителни отзиви в темата назад
3) Тед - Латекс Сюприйм

Цената е еднаква, но не знам кой е най добрия избор. Пробвах ги за по няколко минути...но е трудно да се прецени. Дали някой има идеи по въпроса. Благодаря!!!

# 919
Има ли някой отзиви от тези матраци??? http://kambo-shop.com/matracs.htm

# 920
  • Варна
Здравейте!

Може ли и аз да питам относно  този матрак:http://www.matracirelax.bg/index.php?MlW-gRSDMlSHM5OvUFOzYVOHc9O … aLYlKD&page=1
За момчета на 5 г и 15 години.. newsm78

# 921
Здравейте, някой има ли отзиви за матраци Неолукс? Видях едва няколко коментара относно тези матраци и ще съм доволна, ако някой сподели впечатленията си Simple Smile

# 922
  • Стара Загора
 bouquetБлагодаря момичета за включването,тук където го пробвахме,евтината серия на магнифлекс ни дадоха инфо че гаранцията е 16 години,после видях и в няколко сайта,например този ,че пак пише 16 години
http://intershop.bg/products/1006/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0 … %BA+Memory+Silver

днес отново обикалях и пробвах,вече категорично новият  Сирена Фреш Мемори отпада като вариант,прекалено твърд,полежах и след това усетих болки в кърста дори по старият вариант сирена мемори е по-мек и по-удобен.

в крайна сметка взехме Memory Silver е двулицев матрак, който е част от колекцията iSleep с 16 години гаранция.Първите ни впечатления са много добри,надявам се да е сполучлив избор . Grinning

# 923
Два месеца след покупката, да споделя. Много сме доволни от Магнифлекс Релано Бамбук. Става и за дискови хернии  Mr. Green Нито прекалено твърд, нито мек.

# 924
Здравейте, много бих ви била благодарна, ако изкажете мнения относно матрак Модена на Нани, първоначално се бяхме насочили към латексови на Екон, но прочетох твърде много отрицателни коментари, свързани с мухлясване, спарване, миризми и т.н., не ми се иска да рискуваме... Бюджетът ни е нисък - около 400-500 лв, за това се насочихме към този модел..Притеснявам се да не би да е прекалено мек и да слегне след време, има средна твърдост уж и е доста удобен, но много се чудя, моля ви помагайте  newsm17  Embarassed

# 925
Ние сме с Модена от почти 2 години. Не сляга.
Уж ни беше удобен, но незнайно защо напоследък се събуждам с лек дискомфорт в кръста. ММ - също.
Бях писала преди че спарва, сега пък не съм забелязала.
Общ взето не мога да помогна с повече информация Simple Smile

# 926
Здравейте. Аз имам  един проблем и много ще се радвам някой с опит по въпроса да сподели опит Simple Smile
Днес ми доставиха матрак силверкейр от ай слиип серията на магнифлес. Беше компактно опакован - фабрично вакумирано рул, размер 160 на 200. След разопаковане се оказа, че не се побира в рамката на леглото. В указанията пише, че до 24 часа ще възвърне формата си. Та се чудя дали тази широчина е в следствие от сплескването в опаковката и ще се оправи, или е с грешно поставен етикет за размер следователно по-голям от нужното newsm78

# 927
Привет!
Търся мнение за детските матраци на Магнифлекс, по-специално Pierre Cardin. Предстои ни покупка на матрак за кошарата, искам нещо, което ще се ползва дълго време. Благодаря предварително! Hug

# 928
  • София
Здравейте. Аз имам  един проблем и много ще се радвам някой с опит по въпроса да сподели опит Simple Smile
Днес ми доставиха матрак силверкейр от ай слиип серията на магнифлес. Беше компактно опакован - фабрично вакумирано рул, размер 160 на 200. След разопаковане се оказа, че не се побира в рамката на леглото. В указанията пише, че до 24 часа ще възвърне формата си. Та се чудя дали тази широчина е в следствие от сплескването в опаковката и ще се оправи, или е с грешно поставен етикет за размер следователно по-голям от нужното newsm78

След 24 часа, матрака трябва да е с точни размери. Ако матрака е с реални размери по- големи от 160/200 (които са написани на етиката) сте абсолютно в правото си да му направите рекламация и те ще Ви го сменят. Но, ако Вие сте объркали размера на спалнята си, нищо не може да се направи.

# 929
  • София
Реших да взема еластичен дунапрен с висока плътност (подобен на този в Ултрафлекс), въпроса е колко см дебелина да взема 14, 16 или 18 (има и 20).
Отгоре мисля да си сложа мемори слой 3 или 4см?!
Ще ми дойде на 40% от цената на Ултрафлекса, но ще сглобявам и калъф.
Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт