От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 055
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте, търся матрак за легло тип Приста, с място за багаж отдолу (матракът се  повдига, за да се приберат нещата отдолу). Освен това матракът трябва да е подходящ за доста едър мъж (само 130 кг. Rolling Eyes Embarassed). Чета и гледам, но още не съм се насочила към нищо. Бих се радвала на мнения и отзиви по въпроса  bouquet

# 976
  • Сф
От 2 седмици обикаляме за матрак за новата спалня. Колежка ми препоръча Екон и ми хареса, много се бях навила да вземем стандартния латексов. Но после пробвахме и Сирена Ултрафлекс и много ми допадна, даже сега повече клоня към него. До понеделник трябва да вземем решение, моля помагайте в тази дилема.

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 19:21 от Miraj*

# 977
  • Варна
За Екон- нямам мнение, но миналата седмица поръчахме за детската два матрака, единия от които Сирена Ултрафлекс. Като ходихме на проби детето хареса най-много него. Откакто е сложен мъжът ми спи на него и казва, че е супер удобен и се събужда отпочинал, без болежки. За сравнение- в спалнята сме с Релано бамбо на Магнифлекс. Като съотношение.качество- цена Ултрафлексът е добър избор.

# 978
Здравейте,
препоръчайте ми мек матрак на Нани - двулицев.

# 979
  • Варна
Здравейте,
препоръчайте ми мек матрак на Нани - двулицев.

Модена- прекалено даже е мек според мен.

# 980
  • Сф
Благодаря, Флъфи, чакам и някой друг да се включи  Hug

# 981
Здравейте, търся матрак за легло тип Приста, с място за багаж отдолу (матракът се  повдига, за да се приберат нещата отдолу). Освен това матракът трябва да е подходящ за доста едър мъж (само 130 кг. Rolling Eyes Embarassed). Чета и гледам, но още не съм се насочила към нищо. Бих се радвала на мнения и отзиви по въпроса  bouquet

Според мен за тези килограми трябва да търсиш пружинен матрак, най- добре с индивидуално пакетирани пружини- pocketed springs. Ако разликата в кг. ви е доста, пружините ще я обират и ти няма да се търкаляш цяла вечер към по- вдлъбнатата страна. Пружините няма да позволят и смачкване на матрака от страната, на която спи мъжът ти.

# 982
Някой използва ли на Икеа матрак? Търся пружинен с индивидуално облечеки пружини.

# 983
Ако не държиш на Икеа,Аруба на Нани е такъв вид.

# 984
Преди бяхме с Тед с мерак го изхвърлих сега сме с матрак на Икеа

# 985
пружинен матрак, най- добре с индивидуално пакетирани пружини- pocketed springs.
Много добро попадение са матраците "Хегра".
"Луксор" е точно такъв.

Скрит текст:
http://www.hegra.biz/luxor.php

# 986
Преди бяхме с Тед с мерак го изхвърлих сега сме с матрак на Икеа

Какъв е вашият?

# 987
  • София
Здравейте! Влизам в темата да похваля топ-матрака на Дормео сиена гел.

От  година имам сериозни проблеми с гърба и кръста. Цял живот съм спала на твърдо уж с идеята,че е полезно точно за проблеми като мен. Е да ама не  #2gunfire. Напоследък не се търпеше. Събуждах се схваната и с ужасни болки. Доктори,мазила, масажи,гимнастика- ден до пладне работа. Купих топ-матрака буквално за проба.

Няма да кажа,че е магически,но поне не се будя нощем от болка при всяко обръщане. Когато лежа по гръб усещам упората в кръста и го няма напрежението. Струва си парите определено.
Заслушах се днес в рекламата. Гелът в меморито охлаждал. Усещаш ли такъв ефект или е рекламен трик? Ако все пак е вярно, зимата не се ползва или има гел от едната страна, а зимата се обръща от другата страна.
Преди месец купихме на промоция http://magniflex.bg/products/basics-by-magniflex/ortopedico%20mattress/  , но честно казано, не ни е удобен, много ни е твърд. Сутрин ставаме с болки и затова искаме да сложим топ матрак отгоре.

# 988
  • Варна
Идея си нямам дали охлажда честно казано,но е факт,че не се будя вир вода в тия жеги. Чаршафите остават сухи. Основният ми матрак е Нани/не ме питайте какъв защото не помня знам само,че ми беше препоръчан от ортопед заради гръбнака/. На него си се потях за страх даже и не в такива горещини.
  Не искам да ме вземете за рекламен агент,но продължавам да съм доволна,а инвестицията е сравнително никаква в сравнение с нов матрак.

За зимата също нямам идея. Не е двулицев,от долната страна е някаква синя мрежа и няма как да спиш на нея/не че няма как де  Laughing / .

Определено гърбът ми се чувства в пъти по-добре,а и кръстът също. Сутрин ставам нормално,не че болките са изчезнали,но сковаността е значително по-малко.

# 989
  • София
В склада зад Зона-та попаднах на дунапрен, HR, син на цвят, 35кг/м3. На сирена фреш меморито и Ултрафлекса какъв цвят/плътност е?

Откъде мога да закупя плата, с който е първоначално опакован дунапрена?

Общи условия

Активация на акаунт