От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 030
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 990
Здравейте!

Нашият матрак Сирена Мемори Фреш пристигна.Поръчах го от Матронет с подаръци подматрачна рамка Лукс и две възглавници Мемофреш.Дотук добре. Матракът е перфектно опакован, рамката също.
Но след около час-два се загледах във възглавниците и установих с не особена възхита, че всъщност не са Мемофреш на Релакс както е по описание, а са на Нани с мемори пух.

Знам, че са подарък и на харизан кон зъбите не се гледат, но въпросът е някакси принципен. Неудобно ми е дори да го повдигам на въпрос, но се реших.

Вие с какви възглавници получихте своите матраци от този сайт?  Thinking

Аз имах същия въпрос, но така и не се обадих, въпреки, че много се зачудих защо са ми изпратили тези възглавници?

# 991
Здравейте!

Нашият матрак Сирена Мемори Фреш пристигна.Поръчах го от Матронет с подаръци подматрачна рамка Лукс и две възглавници Мемофреш.Дотук добре. Матракът е перфектно опакован, рамката също.
Но след около час-два се загледах във възглавниците и установих с не особена възхита, че всъщност не са Мемофреш на Релакс както е по описание, а са на Нани с мемори пух.

Знам, че са подарък и на харизан кон зъбите не се гледат, но въпросът е някакси принципен. Неудобно ми е дори да го повдигам на въпрос, но се реших.

Аз имах същия въпрос, но така и не се обадих, въпреки, че много се зачудих защо са ми изпратили тези възглавници?

Аз се обаждах.Нямало от другите. На въпроса ми защо поне не са от същия ценови клас ми отговориха, че само тези били останали е склада.

# 992
  • Сф
Нашият Серена ултрафлекс пристигна, утре вечер ще спим за първи път на него. Нямам търпение  Grinning

# 993
Здравейте!

Аз се обаждах.Нямало от другите. На въпроса ми защо поне не са от същия ценови клас ми отговориха, че само тези били останали е склада.

Ние също си купихме матрак от "Маттро.нет"-"Riviera by Pierre Cardin"  на "Magniflex" и нас ни измамиха с подаръците.Възглавниците,които ни пратиха са някакви евтини на "Тед",вместо "Memory Care" на "Релакс".Изрично им се обаждах по телефона,за да ги попитам точно това ли са възглавниците преди да поръчаме.Ако се вгледате внимателно ще видите,че подматрачна рамка "Лукс",която сте получили е с 24 ламела,а тази която е на рекламата е с 28.Тук също има разминаване.След като получихме пратката им се обадих отново да ги попитам за възглавниците и рамката,отговорът беше: "ами на нас това са ни подаръците към този матрак"Така те поставят пред свършен факт.
Съвсем скоро ще пускам жалба в КЗП точно срещу този сайт.Ако някой иска и се чувства също измамен може да се присъедини.
    Още на втория ден искахме да върнем матрака,защото не ни е удобен.Една седмица ме мотаха от сайта/чакаха да изтече срока за връщане/  и един месец ме разиграваха официалните представители на "Magniflex".Писах и писмо до "Magniflex Italy"на 04.07.2015г. и все още нямам отговор.
    От 20.05.2015г. спим на матрак,който ни адски твърд и неудобен.
    Започна да ми писва и ако до Вторник/04.08.2015г./ не получа отговор от Италия-отивам в КЗП да задвижа нещата с жалбата.

# 994
  • Варна
Поради тези разминавания в реклама и реалност, при поръчката се спрях на Sleephouse. Казах, че не искам подаръците, а персонална ценова отстъпка. Техните рамки бяха с още по-малко ламели (за размер 120/200), 14 ако не се лъжа. Не знам, колко струват обещаваните от Матро възглавници, но определено е нелоялно и заслужават жалби и наказания!

# 995
Здравейте пак, преди около месец-два попитах за отзиви за Бахама мемори ню на Нани. малко прибързано го купихме, че ми писна да обикаляме и да не мога да избера. Вече няколко седмици спим на него и мога да кажа, че ми харесва. Ние с мм обичаме по-твърди матраци и този е такъв като мемори пласта отгоре леко омекотява усещането. Това, което не ми харесва, или по-скоро, което не прецених (но проблемът си е мой) е, че матракът е 27см и доста по-висок от предишния ни (18см) и стои малко като викторианско ложе на спалнята, защото явно тя е съобразена с матрак около 20 см. Но след първоначалния шок, свикнах, не е болка за умиране.

Другото, което мога да кажа е, че първоначално решихме, че матракът запарява, но пък точно тогава почнаха адските жеги и вкъщи беше над 30 градуса, та си мисля, че и на лед да спяхме щеше да ни е топло. И се оказах права, в няколкото хотела, в които спахме напоследък бяха все различни матраци и ми "запаряваха" по същия начин (вкл. и пружинните.)

Сега съм изключително доволна, че не взехме матрак с пружини, на какъвто се бяхме спрели първоначално, защото в хотелите с матраци с пружини беше ужас, то само да шавнеш и другият до теб подскача и убиваха по цялото тяло. Може да са били некачествени, знам ли, не погледнах каква марка са. 

В заключение си мисля, че можехме да направим и по-добър избор с доста повече обикаляне, пробване и разглеждане, но пък съм доволна, че ни пасва и спим добре, защото можеше да вземем и нещо, на което да не можем да мигнем Simple Smile

# 996
Здравейте! Аз пък съм много доволна от обслужването в маттро, понеже си поръчах матрак Primo Memory (Magniflex), на който ми направиха индивидуална отстъпка, която не ми предложиха в другите сайтове. Наложи ми се няколко пъти да им се обаждам, за да си сменя деня на доставка и отново нямаше проблем. Да кажа и за матрака, понеже питах тук преди да си го поръчам, но никой не даде мнение. Много ни е удобен, личи си качеството на италианските матраци, нищо, че нашият е от по-евтините. Дано да съм полезна с това, ако някой се е насочил към този матрак. Ние също бяхме пробвали Бахама Мемори, но на нас ни се стори прекалено мек, макар че понякога в магазините от прекалената употреба усещането за твърдост май не е много реално.

# 997
Здравейте....и аз съм от търсещите...матраци.Много се лутах из форуми и модели /и тук изчетох доста/та се взех за голям...експерт ,но когато позвъних да поръчам в Маттро....разбрах ,че нищо не знам....чесно ви казвам аз съм впечатлена от консултацията която ми направиха  ....днес ходих да пробвам моделите ,които ми предложиха .....според изискванията ,които изтъкнах/защото съм...разумна ,а разумните първо пробват , не купуват по картинка и марки за престиж та после да хленчат,че друг им е виновен ....извинявам се ,но и малко се посмях на постове относно разни подаръци , които явно са били водещият признак при избор на матрак/най-подходящ за мен ми се стори  ......Матера на Тед , а за децата се спрях на новата серия Silver Collection пак на Тед - Excluzive Memory Silver/между другото видях голям зор да открия шоурум в които са излижени всички модели от серията/.....ще споделя и по-задълбочени размисли от качествата им... когато поръчам и получа.Голямо впечатление ми направи поста за Primo Memory на Магни и смятам и него да пробвам за всеки случай:)))

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 21:32 от sudella

# 998
  • оттам, откъдето започва България
Чудесно е, че на място си пробвала матраците, но преди да купуваш прочети и малко ревюта за избраните матраци.
Имам предвид мнения на ползвалите ги вече потребители.

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 23:05 от didka pitka

# 999
  • Сф
Някой спомена матраци в икеа, тази вечер видях реклама, че тия дни ще има -20% на матраците.

# 1 000
Здравейте....и аз съм от търсещите...матраци.Много се лутах из форуми и модели /и тук изчетох доста/та се взех за голям...експерт ,но когато позвъних да поръчам в Маттро....разбрах ,че нищо не знам....чесно ви казвам аз съм впечатлена от консултацията която ми направиха  ....днес ходих да пробвам моделите ,които ми предложиха .....според изискванията ,които изтъкнах/защото съм...разумна ,а разумните първо пробват , не купуват по картинка и марки за престиж та после да хленчат,че друг им е виновен ....извинявам се ,но и малко се посмях на постове относно разни подаръци , които явно са били водещият признак при избор на матрак/най-подходящ за мен ми се стори  ......

ЧеСно, регистрирахте се само, за да споделите това? Да бе, да.... Wink В два поредни поста само хвалби за този сайт, след като няколко момичета са недоволни от него и го споделиха. Май вместо да изпише вежди, такава реклама вади очи.

# 1 001
Здравейте,
благодаря за споделените мнения.
От вас разбрах, че меморито не е подходящо за лятото, а аз така или иначе бях убедена, че искам матракът да е твърд. Което предполага да е еднолицев и изключва меморито.
Спрях се на Парадайс Перла, но когато отидох да го поръчам - изпробвах отново наличните в магазина - и най-много ми допадна Нани Сирена Мемори. (Може би и цената повлия за избора Парадайс Перла 399лв, Нани Сирена Мемори 758лв - РАЗМЕР 164/190СМ.)
По-висока цена - по-голямо качество. Въпреки, че не винаги е вярно.

Та в крайна сметка, ще спим на Нани Сирена Мемори от другата седмица. Ще споделя как е.
А за синът ми, поръчах Парадайс Перла.

# 1 002
След няколко месеца спане на Магнифлекс Ергономико мога да кажа, че е перфектен за нас.
Взехме го на някаква промоция в Баумакс - по спомени 160/200 за 380лв.
Въпреки ниската цена сме изключително доволни.
Матракът не е мек, няма мемори слой, но ми е изключително удобен.
За мен е важно, освен матракът, и възглавниците да са удобни.
Почти от 10 години ползвам само Тач, евтини са и ги сменям периодично. Старите заминават на вилата и пак са ми удобни като спя на тях.  Peace

# 1 003
Някой спомена матраци в икеа, тази вечер видях реклама, че тия дни ще има -20% на матраците.
Кога ще има намаления и аз се интересувам.

# 1 004
  • Сф
Май четвъртък, но не съм сигурна. На сайта им не пише ли?

Общи условия

Активация на акаунт