На море в Турция - тема 28

• 103 080
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Ние решихме тази година да разделим почивката на две. Имаме резервация за Маджести клуб в Дидим от 31.05 за 5 нощувки, след което още 5 нощувки в Пайн бей в Кушадасъ. В двата хотела ще ходим за пръв път, надявам се да ни хареса.  Simple Smile
Ще се видим в Тархан значи  Laughing

# 331
Турс Клуб № 1 по ранни записвания.

# 332
Здравейте. Чета редовно форума и се информирам за всичко благодарение на изчерпателността и отзивчивостта на пишещите тук. Интересувам се от "Сюрмели Ефес" в Кущадъсъ, тъй като на първа страница най-новия пост за този хотел е от 2011 година. Моля, ако някой е е бил през 2013 г. в този хотел да сподели впечатления и въобще повече информация за всичко в хотела. Как се отива в самия град и интересни ли са били шоу програмите, впечатления от ресторантите и дискотеката.Интересувам се и за екскурзия до Ефес - интересно ли е, какво трябва да се види и ако си спомняте цената. Дано не досаждам ...Благодаря.
Не получих отговор на питането си. Може би няма посетили скоро този хотел или зависи от популярността на пишещите. Кой знае...?

Има,2013 е имало група от БГ,обаче не пишат тук,само казаха,че са си изкарали добре,ако искаш утре ще разпитам и ще пиша,ако имаш време де Peace
Ще ми бъде интересно... Отдавна сме харесали хотела и всичко свързано с него ме интересува. А къде също може да се прочетат впечатления от хотелите в Кушадъсъ освен тук?

# 333
  • гр. София
  grinning039  Да се похваля и аз с резервация за 10 дни в Атлантик от 27'05, избран по вашите мнения тук Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 12:41 от Марая

# 334
С коя агенция сте help

# 335

Дами,
помагайте, спрях се на Aquafantasy. Колебая се между два типа стаи - клубни или в основната сграда. Разликата в цената не е голяма. Какви са предимствата на стаите в основната сграда. Чудя се коя да резервирам....Ще бъда благодарна ако някой има представа и сподели.

като квадрати и двата вида стай са по 25,фамилните са по-големи,това ми обясни ТО,само едните са по.близо до аквапарка клубните,а свят до ресторантите

# 336
Някои знаели как стои въпроса с предплатени сим карти за Турция и за предплатени карти за интернет / дали имат/.  newsm78  Четох, че  на повечето хотели wifi е само в лобито, а за предплатените турски сим картите, че не може да се ползват ако телефона не е купен от Турция.  #Crazy

# 337
  • гр. София
За първи път ще пътуваме с Емералд. Всичко смятам,че е на късмет. Само да сме живи и здрави! Grinning

# 338
Да,така е,всичко е късмет.Ние сме в Атлантик от 27.06 с Турс Клуб.  Nature SunnyСамо живот и здраве до тогава.Ще чакам отзиви.

# 339
Здравейте,
приемате ли нови попълнения в темата?  Grinning Понеже разучавам за лятната почивка, живот и здраве, и досега сме били все на нашето Черноморие, като гледам цените за пакет All Inclusive в началото на юли искат на човек около 90-130 лв.  ooooh! Множко ми се виждат при положение, че всички знаем какво е качеството на предлаганите услуги  Confused, за съжаление.

И ако може да попитам - мислите ли, че за тези пари за 5 нощувки, ще може да си намерим добър хотел в Кушадасъ примерно /интересуват ме по-близките, но хубави дестинации/? Понеже сме с две малки деца и за допълнителни екскурзии няма да има възможност, ни интересува: хотелът да е на плажа, пясъчен плаж, басейни, детски кътове, добър AI, зеленина и градини /място около хотела за разходка/. Според вас, ще таксуват ли децата и как? Разгледах няколко оферти, за които сте споменали в темата, но никъде не видях дават ли бебешка кошара и срещу заплащане ли?

Има ли и други пишещи тук, които са ходили с малки деца/бебета? Притесняват ме километрите? Как ги понесоха децата? Определено ще пътуваме със собствен транспорт... дали е по-добре да се раздели пътя и да се пренощува някъде? Харесах си дати около края на юни - след 20.. нали е добра идея - не искам да е студена водата, но пък да не са и някакви ужасни горещини, най-вече заради децата? Риск ли е да тръгнем от София на повече от 1000 км с две малки деца?

Извинявам се за многото въпроси. Ще се радвам на повече информация и насоки... видях, че Иво дава винаги съвети и е много отзивчив, както и много други. Благодаря предварително.  Grinning

# 340
  • София
Joro773  newsm10

6tastliva ако ще пътувате с кола, според мен не си струва пътя само за 5 нощувки. 7 нощувки ще е по-добре. Имате минимум 12 часа до Кушадасъ с колата, ако тръгвате от София. Ти си познаваш най-добре децата и знаеш как понасят пътуванията. Ние досега сме пътували само с кола до Кушадасъ. Синът ми ще стане на 6 год. и няма никакви проблеми с пътуванията. Пътували сме и до Германия с него. Не му става лошо и обича да се вози. Малкото миналата година беше на 1 год, когато ходихме. Като цяло понесе добре пътя. Помрънка малко по едно време и се наложи да спираме за почивка и да я вадим от столчето, че иначе и ставаше скучно. На отиване стигнахме за 12 часа, без да чакаме на границата и без да чакаме за ферибота. Навръщане го взехме за 13 часа.
По отношение на бебешката кошара, досега са ни давали без да заплащаме допълнително. Доколкото знам, някои от хотелите предлагат и бебешка количка и бейбифон, но те са платени.
След 20 юни си е доста топло. По-скоро рискувате да ви е горещо, отколкото студено.  Grinning
Мога само да ти кажа, че след първата ми почивка в Кушадасъ, загубих всякакво желание да ходя на нашето море  Laughing

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 11:45 от Rouzi

# 341
Здравейте и от мен Simple Smile
Много полезна тема. Тази година и ние планираме да отидем до Турция, но от 1 до 6 май. Спряла съм се на този хотел: BUYUK ANADOLU DIDIM RESORT - 5 *. Има ли някой с мнение за хотела? И с някакви идеи колко ще е температурата на въздуха, водата в басейните? В хотела има закрит басейн, който се подгрява, така че не ме е страх, че няма да има къде да се къпем Simple Smile А смятам, че ще е доста интересно да разгледаме Дидим. Офертите в сезона не ме устройват, защото ние имаме апартамент на морето и почиваме там - така че това ще е по-скоро СПА почивка  Mr. Green

# 342
Здравейте,
Направихме резервация за Palm Wings Kisadasi за 1-6май някой друг има ли за тогава?

# 343
Ами аз със кой ще се видя? Защо никой не иска да пътува от 20 юни за Мармарис?  Crossing Arms

# 344
Здравейте, в крайна сметка се колебаем между следните хотели.. Изчетох доста мнения, но пак не мога да взема крайно решение, ще се радвам ако ме насочите на някъде..
Хотелите са:

IC Green Palace, Kundu

IC Santai Belek,

Limak Arcadia Belek 5*

Поздрави!
Поздравления за избора. Мисля,че трябва да избирате между първия и третия. Сантай,въпреки че е на IC е една идея по-слаб,въпреки че думата "слаб" е неточна.също така там съм чел че нета е платен след 30-а минута....В Белек няма слаби хотели. Но аз бях миналата година в Грийна-забележителен хотел,направо фамозен,тази хвърлям по едно око на Аркадия-с много високи оценки по форумите и много зелен също. Който и да изберете(тук фактора финанси ще е решаващ) ще сте в ...Рая. Simple Smile Simple Smile
Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort също заслужава внимание.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт