На море в Турция - тема 28

• 102 745
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Liv 1892  Кутиятa ти е пълнa.  Praynig

# 676
  • София
И ние тази година се ориентирахме към Турция. Мислим да отидем последната седмица на юни в Анталия. Дали ще е топло морето вече или е рано за това?
Това според мен е най-доброто време. След това става доста горещо. Аз дори харесвам края на май, но за по-зиморничавите - юни е чудесен. Peace

# 677
И ние тази година се ориентирахме към Турция. Мислим да отидем последната седмица на юни в Анталия. Дали ще е топло морето вече или е рано за това?

Морето още в началото на юни е топло. Въздухът ще е горещ.

# 678

Морето още в началото на юни е топло. Въздухът ще е горещ.
Еее, супер. Даже ако е много топло, другата година още в началото на юни ще сме там! Последния път ходих в началото на септември. Не се дишаше от жега.

# 679
В Анталия сезона,подходящ за къпане в морето  е от май до след средата на октомври.За по-зиморничавите от юни нататък. Юни е превъзходно milittana.  thumbsup

*borondy*,поразчистих.Чакам да пишеш.

# 680
Здравейте
Чета Ви от много години и сте ми били много полезни с коментарите си
Сега обаче искам да попитам нещо конкретно
Резервирах 6 дневна почивка за семейството на дъщеря си в Аurum spa & beach resort Дидим
с нощните полети. Сега започнах да се притеснявам тъй като те са с дете на почти 3 години,
как то ще се справи. Ако някой от Вас е пътувал с нощен полет моля да сподели колко време преди полета взимат туристите от хотела, е приблизително разбира се. На на запитването което направих  във фирмата колко ще струва да доплатя за късно напускане на стаята ми поискаха пълната цена за стая за 1 нощувка. Почивали сме вече няколко години в Турция и никога до сега не са ни сваляли гривните при освобождаването на стаята, но риска си го има. Моля дайте съвет да доплащам ли, все пак ще оскъпя резервацията с още 200лв, а нямам време да се чудя още дълго, тъй като ме предупредиха, че ако размисля и доплатя след 28.02 резервацията вече ще е по стандартни цени. Моля ако има някой пътувал с малко дете да се включи, ще съм много благодарна.

# 681
Мисля, ме напразно се притесняваш.
Никога не са ни взимали гривните, а цената от 200 лв.
ми се струва прекалено висока.Детето няма да стои в стаята, то има нужда от простор.
Синът ми беше на тази възраст, пътувахме с автобус, освободихме стаята на обяд -
всичко беше ОК. Децата се справят по-добре от болшинството възрастни.

# 682
Здравейте
Резервирах 6 дневна почивка за семейството на дъщеря си в Аurum spa & beach resort Дидим
с нощните полети. Сега започнах да се притеснявам тъй като те са с дете на почти 3 години,
как то ще се справи. Ако някой от Вас е пътувал с нощен полет моля да сподели колко време преди полета взимат туристите от хотела, е приблизително разбира се. На на запитването което направих  във фирмата колко ще струва да доплатя за късно напускане на стаята ми поискаха пълната цена за стая за 1 нощувка. Почивали сме вече няколко години в Турция и никога до сега не са ни сваляли гривните при освобождаването на стаята, но риска си го има. Моля дайте съвет да доплащам ли, все пак ще оскъпя резервацията с още 200лв, а нямам време да се чудя още дълго, тъй като ме предупредиха, че ако размисля и доплатя след 28.02 резервацията вече ще е по стандартни цени. Моля ако има някой пътувал с малко дете да се включи, ще съм много благодарна.

Ами трябва да сметнете колко часа е трансфера с автобус от Дидим до Милас /летището/, плюс 2 часа преди полета. Т.е. ако полетът е в 2 ч. през нощта, трябва да се бъде на летището в 12 ч., ако трансфера е 2 ч. - това означава, че ще ви вземат в 10 ч. вечерта. Сега трябва да си прецените - в деня на пътуване стаите се освобождават до 12 ч. на обяд. Багажа се оставя в определено помещение на хотела. Ако се свалят гривните - трябва да се върнат хавлиените им кърпи, и ако искате да сте на плаж - трябва да имате свои. След което се прави органиация на времето - дали до късно на плаж, душ на плажа, преобличане, вечеря някъде навън..... Всичко зависи от политиката на хотела - обикновено се казва, че гривните се свалят, но ето че има хора, които казват, че не е масова практика. Следобедът може да се използва и за разходка - ако има къде.... Зависи си от детето - ако не е особено капризно, може да спи на плажа ..... Но, ако е - може би ще бъде по-добре да се заплати за допълнително ползване на стаята.

# 683
  • София
Здравейте
Ние пътува ме със собствен транспорт освобождаваме стаята на обяд и сме си тръгвали вечерта досега не ни се е случвало да ни махат гривните. Може да платите и на място в хотела за стаята.

# 684
Здравейте моля,
кажете нещо за Club resort Atlantis, Seferihisar.
Колебая се между него и новия Аурум в Дидим. Почти съм склонна да рискувам с втория, защото предполагам няма да се повтори тази цена повече.
Снощи до късно четох някои от старите теми и сърцето ме заболя, защо така се неглижира курорта Айвалък, плажът  на Сармсакалъ е от прекрасен, по-прекрасен, вода като чай третата седмица на Юни, горе-долу. Но аз съм била в района на НВ и със собствен транспорт, може би заради това съм го оценила. Ако нямаше толкова много места за посещаване бих се връщала и връщала отново, остров Джунда, Шейтан Софраси, красота Heart Eyes

# 685
  • Sofia
Здравейте, търсих назад но не намирам отговор. Каква ще е разликата горе-долу в цените след 28.02?

# 686
Миналата година за хотела за който аз гледах беше 10% горе долу

# 687
  • София
ами според мен поне около 20% ще се оскъпят след 1 март newsm78. Може би тогава ще ни предложат последното ранно записване, преди стандартните цени от 1 април #Crazy

# 688
Моля за съвет:Кой хотел да избера:Salmakis resort,Royal Asarlik beach,Kadikale resort,La blance resort?След голямо чудене цял месец изборът все още не е фаворитизиран,което надявам се ще направя с Ваша помощ!

# 689
  • Бургас
ами според мен поне около 20% ще се оскъпят след 1 март newsm78. Може би тогава ще ни предложат последното ранно записване, преди стандартните цени от 1 април #Crazy

На мен от ТА ми обясниха, че отстъпките на ранни записвания варират между 5% и 30% в зависимост от хотела.

Общи условия

Активация на акаунт