На море в Турция - тема 28

• 102 807
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
liv1892, какво имаш предвид относно храната?
Все още не сме избрали хотела, а няма никакво време.
Спрях се на Онирия заради детската пързалка-която ми се струва доста добра за 3 годишния ми син и 8 годишната ми дъщеря. За първи път ще ходим на почивка в Турция. Ако някой е ходил там, нека разкаже повече за храна, хигиена и анимация. Ще сме с личен транспорт.
Освен Onyria и Ephesia ни харесват:  Paloma Club Suilan  и  Pine Bay.
Държа на разнообразна кухня, хигиена, анимация и добра пързалка за децата, но също така желая, ако плащам за 5 звезден хотел да не спа в стая отговаряща на 3 звезден хотел. Grinning
Ще се радвам да получа съвет от всеки който е бил в тези хотели през 2013.
Ние бяхме в Paloma Club Sultan през 2013 и мога да ти кажа, че стаите в къщичките (Superior) отговарят на 100% на изискванията ти, а кухнята е просто невероятна.  Heart Eyes
5-те водни пързалки предлагат избор за всеки. Peace
Ще останете много доволни. Grinning
Подробен разказ и снимки имаме на 1-ва страница.

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 12:13 от Лариса

# 661
Някой знае ли как какви са CLUB ROOM в Club Hotel Ephesus Princess 5?

# 662
  • София
В голяма чуденка съм  Rolling Eyes
От едната агенция най-добрата оферта, която ни предложиха беше за около 700лв на човек, а сега от друга излиза към 400лв на човек, не е ли голяма разлика?  Thinking
Тази, която е 400 е за Адукале, 7н, ОИ+транспорт.
това за кои дати е? Направо си е без пари, сигурно е за края на април, началото на май.
Адакуле съвсем не е лош хотел, макар да е на високо.
Коя е агенцията с евтината цена? може и другите им цени да са такива.
Petya_z, клубните стаи в Club Hotel Ephesus Princess са добри с невероятен изглед от високо към морето. Един малък недостатък е, че не се знае коя къщичка ще Ви се падне и може повечко да ходите, но пък пък е добре да се пораздвижи човек при този ол инклузив Joy

# 663
Имате предвид,че не са в тази основна голяма сграда ,а в пръснатите къщички?

# 664
  • София
да, това са клубните стаи- в къщичките Simple Smile Много е хубава панорамата от тях, но ако човек не се плаши от денивилацията. ама той целия хотел си е на високото, така че малко ходене в повече може и да не е фатално. Simple Smile

# 665
  • Cyprus, Пловдив
roje22, ето това е офертата: http://grabo.bg/prez-mai-v-kushadasa-0s78hk7

# 666
  • Някъде на път....

Добре звучи.  Peace

# 667
# 668
  • Димитровград
Само да не пропускате и транспорта по 95лв.на човек!

# 669
  • Cyprus, Пловдив
Да, видях го това за транспорта и излиза 428, което пак излиза добре, това което ме притеснява е дали хотела и стаите са това, което са показали  Rolling Eyes

# 670
Roje 22, благодаря! Изчерпателен, както винаги!

# 671
  • София
Да, видях го това за транспорта и излиза 428, което пак излиза добре, това което ме притеснява е дали хотела и стаите са това, което са показали  Rolling Eyes
Да, на снимките е Адакуле! Офертата си заслужава! 2 души за 850лв. 7 нощувки-супер!!!
Морето няма да става за къпане, но външния и вътрешния басейн ще стават със сигурност!!!
А панорамата е страхотна. Изключително красиво е! Peace

# 672
Два пъти сме почивали в Адакуле, а наши познати - дори 4...
Общо взето, за цената, за която се предлага хотела от родните туроператори (интересно ми е, обаче, защо тази година липсват оферти за него), съотношението спрямо предлаганото е достатъчно добро.
Минуси, които мога да изтъкна:
- за плажа ще ви трябват акваобувки - в противен случай затъвате неминуемо във филца на влизане и на излизане от морето;
- недостатъчен брой шезлонги около басейните и съответно проблеми със запазването им;
- голяма денивелация от хотела до плажа (въпреки, че това за мен не беше особен проблем, а освен това има и асансьори за тези, които не им се катери или слиза по стълби).
Иначе, това, което е показано като снимки в Грабо, си е така. С уговорката, че снимката с фотьойлите и масичката е от някой от апартаментите и не трябва да очаквате да ви настанят в него. Във всяка стая има баня с вана, като банята и тоалетната са в едно помещение. За настаняване препоръчвам стаите в Анекса, а ако търсите изглед море - такива има само в Основната сграда. Центърът на Кушадасъ е на пешеходно разстояние (около половин час).

# 673
  • Русе
Питането беше за началото на месец май, така, че минус 1 и 2 най-вероятно отпадат  Peace
Между другото и миналата година не се предлагаше този хотел. Доста търсих доста инфо за него, тъй като имахме оферта от Юбим, дори и тук питах. После се ориентирахме към Палм уингс.

# 674
И ние тази година се ориентирахме към Турция. Мислим да отидем последната седмица на юни в Анталия. Дали ще е топло морето вече или е рано за това?

Общи условия

Активация на акаунт