На море в Турция - тема 28

• 102 859
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Да сменя темата....има ли друг с резервация за PINE BAY HOLIDAY RESORT от 19.06?Ще се радвам там да срещна други български мами!!! Simple Smile
Ние ще бъдем там от 14.06, за малко ще се засечем  Simple Smile
И ние сме там от 16-26.06, в клубните стаи. Така, че ще се засечем и със spom и с Белладона.
Ние сме там чак от 19.09,,,,,,,затова ще чакаме свежи новини....от вас дами!
Имало ремонт на клубните стаи или поне така се говори.....Ще четем вашите впечетления!!!!

# 571
Здравейте!
Има ли някой впечатления от LE BLEU HOTEL & SPA в Кушадасъ?
Предвид добрите отзиви  се гласихме за Pine Bay Holiday Resort, но се оказа че датата която исках е вече стопирана от фирмата с която ще пътуваме.

# 572
Бих искал да попитам как стои въпроса със здравните застраховки. Ще пътуваме с наш транспорт, в договора пише, че трябва сами да си направим такава застраховка. Въпросът ми е каква цена да очакваме и кога трябва да се направи.

# 573
Бих искал да попитам как стои въпроса със здравните застраховки. Ще пътуваме с наш транспорт, в договора пише, че трябва сами да си направим такава застраховка. Въпросът ми е каква цена да очакваме и кога трябва да се направи.

Здравейте, относно застраховката. Смята се на ден ( при над 3) по определен % който зависи от застрахователната сума, която сте избрали ( според мин. 15 000EUR, защото мед. услуги са скъпи). Различните застрахователни компании са на различни цени. Питайте за покритията по полицата -да са повече. Цените не са високи на човек въпроса е какво ще си изберете като покритие и за колко дни ще е.
Simple Smile

# 574
ААаааа сетих се, че бях гледала в нета калкулатори "Помощ при пътуване", напишете го и ще ви излязат доста компании. Така ще може да се ориентирате.

# 575
alinnna Hug голяма паника си. Няколко пъти те успокоявам...пак ще го направя. Няма да имаш проблеми с фирмата, а ако има нещо то ще е дреболия. Пътувала съм с Географски свят, Емералд, Караджъ турс. Ориент99, Алфа тур, Снегер Турист. С някои фирми съм имала не проблеми, а проблемища.Като първо в класацията ми е: почивка в Бодрум, но пристигане в Дидим и отсядане 3а 24 ч. в х-л Маджести Клуб Тархан.На другия ден отпътуване 3а желания хотел. Някой може да кажа: какво толкова плащаш едно...получаваш две...но, тогава и3ненадата не ми хареса.Фирмата няма да споменавам, а и беше преди години. Давам случката като пример, че и с голяма фирма може да ти се случи голям гаф.

petya_z била съм в бившия Джанде Фестивал, сега LE BLEU HOTEL & SPA. И тогава хотела беше супер; с отлична локация. Сега ще е в пъти по-добре. Голям минус на хотела е - плажа е на платформи.

# 576
  • София
Привет, момичета,

обмисляме това лято да почиваме в Турция. Насочила съм се към Кушадасъ, като първа турска дестинация. Двама с дете на 6 годинки сме. Предпочитанието ни е да летим (по обясними обстоятелства  Simple Smile). Бюджетът, който ще отделим за тази почивка е 1600- 2000 лв.

Кой хотел бихте ми препоръчали вие?

Благодаря предварително!   bouquet

# 577
vanq_6119,от предишни твои публикации знам че си била в Дидим.би ли споделила повече за Соке,моля  Praynig........ какво представлява и какво има  за гледане там?

# 578
Ние ли ще сме първи в Атлантик - от 24.05 сме???? Hug

Май така се оказва! Ще чакам отзиви и впечатления! Миналата година от управата на хотела споменаха, че ще поставят допълнителна стълбичка на басейна с водния бар на база препоръки на почиващи там!
А от поне две години в офертите на бг фирмите / не всички разбира се/ пише, че предстои изграждане на нови пързалки. Така че ще чакам с любопитство първи впечатления за сезона  Hug

# 579
Ваня Hug, и аз имам въпрос към теб, прочетох мнението ти и на още едно момиче за Сентинус, благодаря ви за споделеното мнение, с теб бяхме по едно и също време в Палм Уингс, моля те сравни двата и ако се сещаш за предимства и недостатъци да споделиш. Аз лично нямам забележки от Палм У Кушадасъ, само дето нямахме тераса.

Благодаря! Hug

На момичетата, които имат резервации, честито! Hug

# 580
  • Русе
Привет, момичета,
обмисляме това лято да почиваме в Турция. Насочила съм се към Кушадасъ, като първа турска дестинация. Двама с дете на 6 годинки сме. Предпочитанието ни е да летим (по обясними обстоятелства  Simple Smile). Бюджетът, който ще отделим за тази почивка е 1600- 2000 лв.
Кой хотел бихте ми препоръчали вие?
Благодаря предварително!   bouquet
От писаното до сега в темата съм останала с впечатление, че до Кушадасъ не е удобно да се пътува със самолет.

# 581
За всички които са резервирали в Атлантик-Кушадасъ или имат намерение да почиват там-чака Ви приятна изненада за новия сезон. Имам информация и то от хора на посрещащите турски фирми,че се строи Аквапарк,който ще е един от най-хубавите в района/Лонг Бийч/. Да се надяваме че ще приключат строителството до началото на май. Simple Smile thumbsup

# 582
Аз резервих почивка в Мармарис от 06.06. в хотел Паша бийч чрез ТА"Дорис", като първото плащане в размер на 75% от сумата трябва да се плати до 28.02.2014 г. , а останалите 25% - 14 дни преди датата на отпътуване.След превеждане на сумата се обадих в офиса да проверя дали са получили парите. Отговориха ми че са получили сумата и ще ми изпратят оригинал на договора по пощата.
И  ние сме в същия хотел на същата дата  Simple Smile

# 583
  • Вила Великула
Чувала съм много положителни, както и много отрицателни отзиви за почивка в Турция. Мен лично ме притесняват нещо за да се реша да направя такова пътуване-първото, а всъщност и основното е  транспорта. Ако пътуваме със собствен транспорт-струва ми се доста далече и е много уморително. Определено със самолет е най-добре. Добре ама след това като си вързан само в комплекса-някак си не мога да си го представя толкова дни на едно място. Или другия вариант е наемане на рент а кар и все пак това са  допълнителни разходи.
Мола споделете вие как се организирате или през целия престой си седите на едно място.

# 584
  • Beyond the stars
Чувала съм много положителни, както и много отрицателни отзиви за почивка в Турция. Мен лично ме притесняват нещо за да се реша да направя такова пътуване-първото, а всъщност и основното е  транспорта. Ако пътуваме със собствен транспорт-струва ми се доста далече и е много уморително. Определено със самолет е най-добре. Добре ама след това като си вързан само в комплекса-някак си не мога да си го представя толкова дни на едно място. Или другия вариант е наемане на рент а кар и все пак това са  допълнителни разходи.
Мола споделете вие как се организирате или през целия престой си седите на едно място.

Градски транспорт  и организирани екскурзии  Peace

Общи условия

Активация на акаунт