мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 645
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Всъшност човече след като претендираш ,че си толкова интелигентен и комуникираш само с "много умни жени" какво търсиш тук след като всички по твои думи са тъпи и к****..?? И ако си толкова интелигентен колкото имаш претенции няма да имаш такъв стил на писане   Joy  А  и ако по профила на някой си направиш изводи какъв е и можеш да кажеш  ,че го познаваш....трябва да си шаман  Joy

# 106
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:36 от BIC

# 107

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Това.....към кой е въпрос!?
към другото теле....ти да нямаш два профила та все питаш.... писал ли си нещо от горе посоченото.... Wink Laughing

# 108
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:36 от BIC

# 109
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:37 от BIC

# 110

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Това.....към кой е въпрос!?
към другото теле....ти да нямаш два профила та все питаш.... писал ли си нещо от горе посоченото.... Wink Laughing

Не съм...
АЗ винаги съм в ЕДИНСТВЕНО число/ профил/екземпляр/личност/човек/мъж... и т.н.!
Питам защото ТИ,  не индикираш към кой, какво отговаряш? Heart Eyes
Разприказвахме се ...... и си губим реда Wink
sorri... Laughing
хайде лека вечер...специални поздрави на ПарфЮма... Wink

# 111
  • Лутаща се

На конкретните ти под въпроси - няма да отговоря! - Лични са!

Направих си логичните изводи.

Променям част от текста.
Защо на другите участнички в темата отговаряш подробно, дори номерираш отговорите си, а на мен не отговори?  hahaha

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 00:29 от skarlet71

# 112
Авторски права!

# 113
Авторски права!

# 114
  • Лутаща се
Ей, това с цитирането на целия текст ще ме убие  Laughing

Лека!

# 115

Искам като кажа на един мъж: "Купих този презерватив, защото искам да видя как ти стои" той да реагира подобаващо.
...
А пък ако го кажех на телето - щеше да набере скорост от 0 до 100 за 3 секунди  Joy
Oсобено ако си подходила с "плоското" си чувство за хумор и си му купила XXL Mr. Green Mr. Green

# 116
  • Лутаща се

Искам като кажа на един мъж: "Купих този презерватив, защото искам да видя как ти стои" той да реагира подобаващо.
...
А пък ако го кажех на телето - щеше да набере скорост от 0 до 100 за 3 секунди  Joy
Oсобено ако си подходила с "плоското" си чувство за хумор и си му купила XXL Mr. Green Mr. Green

Ето ми и "заобленото" чувство за хумор:
Предлагам ти да се наведеш и да захапеш собствения си задник, вместо да хапеш моя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 117
  • където мечтите се сбъдват
Може би е индивидуално, но на обикновените жени им се струваме доста странни на първите срещи - и като виждане за живота, и за всичко останало. Това е един наистина голям проблем. Странни сме, различни, жените нямат опит с такива като нас и се чувстват като в небрано лозе. Много често не си дават врене да ни опознаят, от което, разбира се, губят само те. Все пак българката не се слави като най-умната жена на земята...
Недей да обобщаваш така  Peace Аз на първата среща с мъжа ми си помислих:Боже,най-накрая един нормален Мъж  Simple Smile Всичко му е съвършено."И до ден днешен мисля така  Heart Eyes

# 118
Спиш все още  Laughing

# 119
  • Лутаща се
Спиш все още  Laughing

Виж, за това си права  Peace

Общи условия

Активация на акаунт